Pomoc w przejściu Złotych Wrót 598268 1140

O temacie

Autor Button

Zaczęty 10.05.2014 roku

Wyświetleń 598268

Odpowiedzi 1140

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie w tym zadaniu z Pergaminem mocy gadałem już Alvaro po czym pobiegłem znaleźć tego strażnika, który leżał martwy. Od gościa dowiedziałem się, że goniła go jakaś kobieta i mam ją znaleźć. Pytanie tylko, która to kobieta? Lucia, Azaria i Sandra nie mają żadnych dialogów no chyba że jest to jakaś kobieta z innego obozu ?    :huh:

Draco

Draco

The Modders
posty242
Propsy67
  • The Modders
Pogadaj ponownie z Alvaro, później zaczepi Cię Lucia. Zaprowadzi do jaskini z dwoma wężami błotnymi. Zabij je i weź pergamin mocy. Lucia po wszystkim ucieknie. Wróć do Alvaro i zdaj mu relacje.

smolo95

smolo95

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Mianowicie chodzi o jedną z prób Magów Wody. Chodzi o ułożenie kryształów mocy we świątyni. Nie mam pojęcia jak to zrobić pomocy :D

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
To teraz kilka moich problemów:

1. Mam problem. Hanibal mi powiedział, że planuje atak na orków za 2 dni o północy (o ile dobrze pamiętam). No to poszedłem spać, 2 dni do północy i teraz mam problem, bo nie wiem jak "aktywować" bitwę, żeby się zaczęła. Do kogo muszę pójść?

2. Jak dobrać się do skrytki Borysa w kotlinie? Podobno jakiś pierścień w wodzie jest. Może ktoś powiedzieć gdzie dokładnie?

3. Coś podobnego jak wyżej tylko, że chodzi o znalezienie srebrnego naszyjnika dla Sary? Podobno gdzieś po drugiej stronie góry przy której ją znaleźliśmy w rzecze, ale i tak nie wiem gdzie dokładnie.

4. I jeszcze z piórem dla tego szalonego orka na M.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
1. Powinieneś pójść do Vareka (stoi przed namiotem) wtedy on powinien do ciebie zagadać i powinniście się "przenieść" na miejsce bitwy.
3. Co do naszyjnika - przeszukaj po prostu teren przed drabinką  (tam, gdzie odnajdujesz Sarę walczącą z ogarami), szukaj głównie koło drzew i większych gęstwin roślinnych (których nie ma w tych kilku gothicowych metrach kwadratowych).
4. Pióro leży za kuźnią orków.

Smolo95 - Rusz leniwe dupsko i przeszukaj stronę 33.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie. gdzie jest ten pergamin mocy? Widze ze byl ten problem rozwiazany, ale ja jestem od razu po dialogu z tym szamanem ktory zleca ta misje na znalezienie tego pergaminu. powie mi ktos co zrobic od samego poczatku? bo juz nie rozumiem..

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
1. No właśnie zagadać do mnie nie chce, ale spróbuje jeszcze wczytując poprzedni zapis.
Dzięki

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znajdę pióro sokoła ?
2. Kto może nauczyć mnie 6 kręgu magii ?

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
1. Masz 3 posty wyżej

Majki6789

Majki6789

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, bo ten ork który miał mi dać recepturę na truciznę nie chce mi jej dać :P
Czekałem już z 8 dni i wykonałem wszystkie questy dla piratów oprócz tego. Pomocy !!!

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@ up
Co do bitwy z piratami po prostu prześpij się do wieczora, nie do północy i idź do Vareka on sam do Ciebie zagada.
Co do pergaminu to Idziesz do Brago (to ten dowódca myśliwych z obozu bandytów) i zagadujesz z nim a później już wszystko pójdzie samo.

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
WITAM MAM PYTANIE.
Wiec, porozmawialem z tym kirgo od tego questa z pergaminem mocy, ale z bonzo juz porozmawiac nie moge? wtf? Powiedzial mi kirgo ze ten largo znalazl pergamin, a gdy podchodze do largo czy jak on tam mial, mam tylko w opcji dialogowej do zobaczenia...

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@tekken

Logan niestety nie będzie chciał z tobą porozmawiać o pergaminie dopóki nie porozmawiasz i z Kirgo i z Bonzem.
Spróbuj wczytać wcześniejszy zapis przed rozmową z Brago a jeżeli to nie poskutkuje to wbij jeden lvl, czasami to usuwa bugi. Ktoś tu o tym pisał i mi to pomogło w jednym zadaniu.  :ok:

BrususPL

BrususPL

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
* Ponawiam pytanie, kto może mnie nauczyć 6 kręgu magii.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie w zadaniu o snach apolla gdy mag odsyła nas do osadników to nod nie ma żadnej opcji dialogów. Nie ma tam z nim nikogo innego też. Mam się udać do innych osadników ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Chodzi o osadnikach mieszkających nad teleportem po drabinach się tam idzie. 

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
Mam pytanie w zadaniu o snach apolla gdy mag odsyła nas do osadników to nod nie ma żadnej opcji dialogów. Nie ma tam z nim nikogo innego też. Mam się udać do innych osadników ?

masz iść do tych osadników co się wchodzi do nich po drabinie ^^ ale lepiej zapisz sobie grę przed rozmową z nimi :D

@i znowu za wolny... :() :wstyd:

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

tekken

tekken

Użytkownicy
posty36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tekken

Logan niestety nie będzie chciał z tobą porozmawiać o pergaminie dopóki nie porozmawiasz i z Kirgo i z Bonzem.
Spróbuj wczytać wcześniejszy zapis przed rozmową z Brago a jeżeli to nie poskutkuje to wbij jeden lvl, czasami to usuwa bugi. Ktoś tu o tym pisał i mi to pomogło w jednym zadaniu.  :ok:
Save nie mam do cholery ;/ mam dopiero gdy jestem w obozie piratow i zbieram te reputacja zeby do mnie przemowil tamten ziomek. A ma ktos moze save po bitwie z piratami albo dalej najlepiej blisko 2 tabliczki, albo kod na ten pergamin ;/ ? Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos mi przekazal ta opcje albo ta.

Felix96

Felix96

Użytkownicy
posty16
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra dzięki zapomniałem, że oni wgl tam istnieją :lol2:

Majki6789

Majki6789

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, bo ten ork który miał mi dać recepturę na truciznę nie chce mi jej dać :P
Czekałem już z 8 dni i wykonałem wszystkie questy dla piratów oprócz tego. Pomocy !!!
Jak nikt nie wie o co chodzi to zna ktoś może kod na tą recepturę ?

0 użytkowników
Do góry