Rozwój postaci 172574 609

Ankieta

Twoja postać to :

Myśliwy na zręczność i broń dystansową.(Myśliwy z przew. zręki nad siłą.)
Myśliwy z przewagą siły.(Myśliwy z przewagą siły nad zręką)
Mądry mag(mag wody, ewentualnie ognia)
Mistyczny mroczny na manę i kręgi(Kręgi i mana)
Mroczny na hybrydę mistyka i woja.(Siła i mana)

O temacie

Autor przemek273

Zaczęty 21.04.2014 roku

Wyświetleń 172574

Odpowiedzi 609

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale wcześniej- deszcz złotych monet :D

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie są akurat takie żeby nooby się nie pchały tam gdzie nie trzeba  :lol:
kto pokona stado wargów ten Miszcz , reszta niech gra w Tetris

Zabrzmiało jak obelga w moim kierunku :D Tu nie chodzi o to, że mają mnie na 2 hity tylko o to, że to jedyny mob którego nie ogarniam mechaniki walki. Bo taki troll bierze mnie na hita ale wystarczy biegać wokół niego i nie uderzy tak samo cieniostwór wystarczy atak gdy do nas doskakuje i wtedy nie ma prawa nas trafić. A taki warg skacze próbuje pieprznąć to i tak mnie uderzy zrobie unik to poprawi i nie zdążę nic zrobić więc lipa z deka

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ale wcześniej- deszcz złotych monet :D
Coz, po Jarkendarze od Bospera dostalem 20000 zlota, teraz mam 40k ;P

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Avrathal

Avrathal

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Raster, cóż to za zbroja na screenie i skąd ją można zdobyć?:huh:

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Raster, cóż to za zbroja na screenie i skąd ją można zdobyć?:huh:
Spoiler
Zbroja do zdobycia w Dolinie Przodków, zagadaj ze starcem, a potem jak dostaniesz misję przynieś mu czarną perłę i bryłkę rudy i dostaniesz tą zbroję.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
wracając do kwestii grogu potrzebnego do Przebudzenia Śniącego
jest też opcja zabrania go bandytom w ich obozie w Dolinie Przodków i Hwor ugotuje kolejną cenną zupkę dla zbieracza many

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No to zadam pytanie tu :D Czy przed 6 rozdziałem ktoś oprócz Constantino jest w stanie mnie nauczyć mikstury siły bez konieczności nauki jakiejś innej?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Memorius
Moderator działu

Rozwój postaci
#187 2014-05-03, 21:51(Ostatnia zmiana: 2014-05-04, 15:57)
nie

Post połączony: 2014-05-04, 15:57
rozwinąłem swoja postać zupką Hwora Przebudzenie Śniącego
mana +10 HP -20  :facepalm:
wydawało mi się że jest +20 i -10 ehhh

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Jakub91

Rozwój postaci
#188 2014-05-07, 16:00(Ostatnia zmiana: 2014-06-22, 21:15)
Czy tylko ja mam zmienione progi nauki procentów w broni ? Czy tak ma każdy XD  Od 25% potrzebuje już 2pk nauki za 1 %

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I Rozdział zakończyłem z 21 poziomem. Grając łucznikiem z 75 zręczności (Z bonusów to na razie tylko jedzenie) i kradzieżą kieszonkową. W Khorinis wyczyszczony cały świat ze wszystkimi jaskiniami. W Dolinie Przodków zlikwidowane wszystkie potworki do których miałem dostęp wraz z  7 Smoczymi Zębaczami. Nie zrobione tylko zadanie od starca ze względu na to że by  władać kosturem potrzebuje 60 siły.  Kilka zadań miałem zbugowanych bo gram od pierwszej wersji a patche nie pomagają ze wszystkim problemami na starych sejwach. Jakieś 57 godzin gry. Na razie tylko język wieśniaków wyuczony.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
to  jest  oczywiste  nie  grasz  na  patchu bo  by  ci  gre  wyjebalo .a  wyjebalo  by  ci  bo  z  kodami  grasz i  tyle  w  tej  materi
gratuluje  wczeniejszego  screna z 18 lvl a  takimi  chujowymi  statami
prosze  mi  wybaczyc  ale  nie lubie  takich  zjebow co  chwala  sie lvl a  burak  na  kodach  jedzie...

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Memorius
Moderator działu

Rozwój postaci
#191 2014-05-07, 16:38(Ostatnia zmiana: 2014-06-22, 21:15)
tak progi rosną , to normalne

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
nie poszedłem do Jarkendaru tylko do Opuszczonej Kopalni w magothcie i ze Małym Rapierem. Jakoś polikwidowałem pełzacze, nazbierałem wszelakiego dobra , w tym questowego i wylazłem drugim wyjściem w Dolinie Przodków. Częściowy respawn potworków i niezbyt udany atak na obóz orków przyniosły jednak w sumie 20 Lvl na początku 2 rozdziału oraz ukończenie bardzo żmudnego zadania Róg Myśliwski.
HP 299.
Teraz pozałatwiać sprawy z Magami Wody odnośnie J. i.... nie do J a do Leśnego Obozu, bo muszę coś ważnego powiedzieć Netbekowi. :D
Stwierdzam że 100 many dla Mrocznego Adepta na początku 2 rozdziału to jednak wymagane minimum. Niestety na razie 89.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God
ja jeszcze  1 rozdzial  i 9k  do 20lvl 
a  pro po pisales o Krwawych  kieliszkach są  ja  dalem 2 kieliszki  tej babce  od  pierscienie  i co  teraz  mam  zrobic  jak  nie  mam 6  dla  cassi?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Te puchary wrócą do ciebie w wyniku rozwoju zadania Zbrodnia i Kara.
Zaznaczam jednak ,że w takim wypadku Cassia weźmie komplet dopiero po drugiej takiej samej zaczepce - mam Puchary blabla.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
buu nie wierzą mi ;( mogę dać screena ale przecież i tak gram na kodach więc nikt mi nie uwierzy sam napisałeś że w 1 rozdziale brakuje Ci tylko 9 tysięcy doświadczenia do 20 poziomu, a ja dzięki wysokiej zręczności mogłem okraść 80 % Npc w Khorinis a za każdą kradzież jest średnio 150 doświadczenia. Chciałem się pochwalic to prawda ;p ale głównie uzmysłowić że taki poziom jest dostępny jeszcze w I rozdziale grając wojownikiem idącym w silę poziomem do osiągnięcia jest 19-20.
Dziękuje że nazwałes mnie zjebem to tak mnie podbudowuje ;p

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Taki lvl jest możliwy do zdobycia. Sam ukończyłem rozdział 1 z lvl 18, ale nie wybiłem lasów i wszystkich nieumarłych nie mówiąc już o wargach i smoczych zębaczach w DP.

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God

grekoimper

Rozwój postaci
#197 2014-05-07, 20:04(Ostatnia zmiana: 2014-05-07, 21:19)
buu nie wierzą mi ;( mogę dać screena ale przecież i tak gram na kodach więc nikt mi nie uwierzy sam napisałeś że w 1 rozdziale brakuje Ci tylko 9 tysięcy doświadczenia do 20 poziomu, a ja dzięki wysokiej zręczności mogłem okraść 80 % Npc w Khorinis a za każdą kradzież jest średnio 150 doświadczenia. Chciałem się pochwalic to prawda ;p ale głównie uzmysłowić że taki poziom jest dostępny jeszcze w I rozdziale grając wojownikiem idącym w silę poziomem do osiągnięcia jest 19-20.
Dziękuje że nazwałes mnie zjebem to tak mnie podbudowuje ;p
Po  primo   mam 110 sily i 63 zrecznosci tez  okradlem  kazdego na farmach i  w  miescie.
Po duo grajac  wiem  ze ciezko  mi  bylo zabijac  niektore potwory( chyba  tylko  polnych  bestii i  wilki  łatwo)mieczem.Tylko  ze  ja  w  przeciwienstwie  do  ciebie  uzylem  wszystkie  tabliczki,poty  sily  robilem,jedzenie  jadlem.Też  juz  wszystko  wyczyscilem  w khorinis jak  i w DP "Wszystko"( oprocz  golemow  koło piramidy ).i nie  wieze ze ty  sobie  poradziles z  tym  wszystkim  postacia  ktorą pokazales bo z  takimi  statami na  luku  to bys  cieniostwora  nie  zabil  sam.
chodzi  mi  o  to ze predzej  sie  chyba  zestrasz  niz  zabijesz  wszystko  z  luku..
Nie  mam  racji?kto na 80 zrecznosci i  luk  na  40% bedzie  czyscil  wszystko?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Nie  mam  racji?kto na 80 zreczności i  luk  na  40% bedzie  czyscil  wszystko?

Łuk na poziomie Męstwo Myśliwego, 300 Hp, magoth tu nie wystarczą na bezpieczne zabicie cieniostwora

110 siły można uzyskać idąc w nią nauczycielami , ja mam 69 siły teraz z nauką może ze dwa razy i tu akurat to możliwe IMO ale chyba mocno kosztem innych umiejętności

grekoimper

grekoimper

Użytkownicy
Immortal God
posty176
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Immortal God

grekoimper

Rozwój postaci
#199 2014-05-07, 21:26(Ostatnia zmiana: 2014-05-07, 21:43)
chodzilo  mi  ze  ja  mam 110  sily a  ciezko  mi  bylo  zabic smoczego  zebacza  albo  2 wargi ale pierdzenie  ze  sie  gra  łucznikiem i  wszystko wyczyscilo to  jak  dla mnie  sciema.oczywiscie  mozna magią najmocniejsza  ale  takich  zwojow  za  duzo  nie  ma
ogolnie  gram  na  miecz  i  jest ciezko  dalem  rade,  ale  ciezo.
Ale  lucznik? i  wszystko  wyczyscil? 80 zrecznosci i 20  sily i  kolo ma  21lvl  o  1  wyzszy  ode mnie?
ja  mam 110 sily i 64 zrecznosci i  tez  wszystkich  okradlem. ogolnie  za  kradziez  dostaje  200exp
a  to moj  słodziak http://zapodaj.net/c270697ff5ffd.png.html

to  ciekawe  swoja  drogą tez  wszystko  zabilem a  mimo  tego  mam  lvl  nizej..

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry