Witam.
Mam pewien problem z Gothic 2 NK. Otóż do mojego moda dodałem kilka nowych npc, napisałem im dialogi. Błędów raczej w nich nie ma, ponieważ po sprawdzeniu spacerem nic nie wyskakuje tak samo jak po uruchomieniu gry poprzez gothicstarter( z opcją script parsen) nie wyskakują żadne błędy.
Problem mój zaczyna się kiedy aktualizuje pliki z dialogami za pomocą spacera. Po zrobieniu paczki z modem uruchamiam Gothica i niby wszystko działa ale gdy chcę porozmawiać z moim nowym NPC to w okienku "nad jego głową" w ogóle nie wyskakują dialogi. Npc natomiast swoje opcje dialogowe ma (koniec, pokaż mi swoje towary, itp.) Ale, gdy chcę porozmawiać (o quescie) to nic nie wyskakuje, ale wyskakuje "nowy wpis w dzienniku". Dodam jeszcze, że od ostatniej aktualizacji dialogów nawet Xardas na początku gry ich nie ma. Przy aktualizacji dialogów sprawdziłem w okienku Outputs-Units i tych dialogów w ogóle tam nie ma (Xardasa i moich NPC). Przeczytałem kilka wątków na ten temat i w jednym ktoś napisał żeby reinstalować Gothica, u mnie to jednak nie pomogło. Ściągałem różne wersje spacera i nadal problem nie został rozwiązany.

Szkoda mi mojej pracy, więc mam nadzieje że ktoś mi pomoże. Problem z dialogami zaczął się dopiero po tym jak kilka razy (nie pamiętam dokładnie) zrobiłem paczkę z modem aby sprawdzić te moje dialogi i wtedy wszystko działało jak należy, a teraz jest lipa. Zawsze się musi coś popsuć. Się trochę rozpisałem ale chciałem dokładnie wytłumaczyć mój problem. Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję.