"Stare" gildie i zadania poboczne. 551095 1726

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 551095

Odpowiedzi 1726

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o starożytny kult ? co co zrobić po rozmowie z demonem i potem z Xardasem? do kogo się udać?

ODEJDŹ TU MUSISZ ZAWRÓCIĆ NIE MOŻESZ OBUDZIĆ MEGO PANA!!!

NIE zostanę tu budzimy śpiocha!!!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Z Kiranorem pogadaj i dokładnie wykorzystaj opcje na temat dołączenia do Myśliwych ;P Albo z Lordem Andre na temat wieźniów, gdy juz masz jakąś gildię. ;d

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

GothicFunn

GothicFunn

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie mają już opcji dialogowych

ODEJDŹ TU MUSISZ ZAWRÓCIĆ NIE MOŻESZ OBUDZIĆ MEGO PANA!!!

NIE zostanę tu budzimy śpiocha!!!

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Wiem, że temat był już wałkowany, ale nie umiem znaleźć... Gdzie jest Gniew Adanosa?

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Eh dobra, tamte świątynie w końcu udało mi się zrobić, teraz inny problem. Jak się dostać do pomieszczenia gdzie jest mikstura podwojenia many i jak otworzyć kratę w świątyni w obozie bandytów? Chodzi mi o tą co blokuje przejście do miejsca gdzie się czyta tablicę, którą dostaje się od Qarhodrona.
Ponawiam  ;o

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem starożytny kult (chyba nie przekręciłem), Xardas rzekomo nauczył mnie pozyskiwania smoczej krwi, ba nawet wyskoczył mi charakterystyczny napis, że posiadłem taką umiejętność, tyle że gdy zabijam smoka, a zacząłem od kamiennego (nie wiem czy kolejność ma tutaj znaczenie), to przy jego truchle znalazłem tylko łuski smoka, kamień sztormu oraz serce, krwi brak :/. nie zapisywałem, może jakiś bug mam a nie chciałbym sobie ciekawego wątku zaprzepaścić.

Edit: Jednak kolejność nie ma tutaj znaczenia. Wciąż brak krwi.
Edit x2: Chyba wiem w czym problem, według dziennika Xardas nauczył mnie pozyskiwać smoczą krew, tyle że według tego samego dziennika w zakładce o zdobywaniu trofeów nie mam żadnego wpisu, że potrafię to robić a Godar i ten drugi myśliwy obok kamiennej twierdzy nie mogą mnie tego nauczyć bo teoretycznie już posiadłem tą umiejętność.

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Gdzie można zdobyć pergamin?
Oddałem miltenowi na pierwszy zwój który zdobyłem w bibliotece w Jarkendarze.
Następny można kupić u lutero za 10000.........(trzeba?)

No właśnie. Nie chcę wydawać 10 000 sztuk złota, więc spróbuję w tej bibliotece w Jarkendarze. Czy ktoś wie gdzie go znajdę dokładnie? Bo krzątam się po całej bibliotece i nic...

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Mam problem z zadaniem starożytny kult (chyba nie przekręciłem), Xardas rzekomo nauczył mnie pozyskiwania smoczej krwi, ba nawet wyskoczył mi charakterystyczny napis, że posiadłem taką umiejętność, tyle że gdy zabijam smoka, a zacząłem od kamiennego (nie wiem czy kolejność ma tutaj znaczenie), to przy jego truchle znalazłem tylko łuski smoka, kamień sztormu oraz serce, krwi brak :/. nie zapisywałem, może jakiś bug mam a nie chciałbym sobie ciekawego wątku zaprzepaścić.

Edit: Jednak kolejność nie ma tutaj znaczenia. Wciąż brak krwi.
Edit x2: Chyba wiem w czym problem, według dziennika Xardas nauczył mnie pozyskiwać smoczą krew, tyle że według tego samego dziennika w zakładce o zdobywaniu trofeów nie mam żadnego wpisu, że potrafię to robić a Godar i ten drugi myśliwy obok kamiennej twierdzy nie mogą mnie tego nauczyć bo teoretycznie już posiadłem tą umiejętność.
krwi nie ma bo jej nie widać - widać tylko przy zainstalowanym patchu i rozpoczęciu nowej gry

Post połączony: 2014-05-03, 14:40
Gdzie można zdobyć pergamin?
Oddałem miltenowi na pierwszy zwój który zdobyłem w bibliotece w Jarkendarze.
Następny można kupić u lutero za 10000.........(trzeba?)

No właśnie. Nie chcę wydawać 10 000 sztuk złota, więc spróbuję w tej bibliotece w Jarkendarze. Czy ktoś wie gdzie go znajdę dokładnie? Bo krzątam się po całej bibliotece i nic...
w bibliotece w Jarkendarze nie ma żadnego pergaminu i nigdy nie było , nie wiem skąd takie błedne info

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

strzelec

strzelec

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Tak? No dobrze. Wiem przychodzi mi wysupłać to 10 baniek...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Pergamin na Kruk przy swoich zwłokach. 

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
krwi nie ma bo jej nie widać - widać tylko przy zainstalowanym patchu i rozpoczęciu nowej gry
Po zainstalowaniu patch'a z pierwszego maja? Teraz mam inny problem, po odprawieniu rytuału z Xardasem i po rozmowie z przyzwaną postacią kamera mi wystrzeliwuje w sufit i nic już nie można zrobić pozostaje jedynie zakończenie procesu.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Eh dobra, tamte świątynie w końcu udało mi się zrobić, teraz inny problem. Jak się dostać do pomieszczenia gdzie jest mikstura podwojenia many i jak otworzyć kratę w świątyni w obozie bandytów? Chodzi mi o tą co blokuje przejście do miejsca gdzie się czyta tablicę, którą dostaje się od Qarhodrona.
Ponawiam  ;o
Ponawiam znów, bo mnie zlewacie :D

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
no już tylu przeszło dalej że na pewno ktoś wie :lol:

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Ja to nie mam siły do takich rzeczy serio, dalej też takie cyrki są? :D

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Dzerald
Spoiler
W pomieszczeniu gdzie byli zombie-strażnicy Kruka, to ten z ołtarzem po prawej stronie pomieszczenia widać prostokątny kawałek ściany z jakimś kształtem pośrodku, rombem bodajże, musisz strzelić w niego z kuszy, ściana się otworzy i za nią będzie małe pomieszczenie z kapliczką Beliara, musisz przy niej uklęknąć, wtedy kraty się otworzą

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
No wreszciee, dzięki wielkie :)

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie bo ewidentnie mówiąc bez ogródek coś tutaj jest zjebane (takie słownictwo wynika z frustracji, że utknąłem w martwym punkcie a nie pretensji do ekipy), po zakończeniu dialogu i przekazaniu mi przedmiotów postać znika i kamera kieruje się za nią, w tym wypadku na sufit. Dalej nic nie można zrobić, nie wiem z czego to wynika, może to moje i niedopatrzenie i o czymś zapomniałem (szczerze wątpię, nie przy tego typu rzeczy) nie wiem, spotkał się już ktoś z czymś takim?

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
nic takiego się w żadnej wersji u mnie działo, niestety nie jestem w stanie sprawdzić o co tu chodzi po nadal jestem w pierwszym rozdziale

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest kompas garetta? bo nie ma tam gdzie powinien być normalnie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Jest w jaskini na plaży w której w NK była kapliczka Beliara. Normalne wejście jest zawalone, ale jest zapasowe, musisz tylko rozejrzeć się po skałach.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry