Wrażenia z rozgrywki 176376 570

O temacie

Autor Abaddon

Zaczęty 19.04.2014 roku

Wyświetleń 176376

Odpowiedzi 570

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Czy save'y będą kompatybilne?
Nie.
To będzie zupełnie inna rozgrywka.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ta tez to potwierdzić mogę ze zbroi niema :P
Uroki urokami ale faktem jest ze w globcu już w r1 mam immortal w returnie w r2 ofc z tym mankament da się zrobić dużo idealny przykład to dark saga :P
mógłbyś jednak pisać po polsku?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Ta tez to potwierdzić mogę ze zbroi niema :P
Uroki urokami ale faktem jest ze w globcu już w r1 mam immortal w returnie w r2 ofc z tym mankament da się zrobić dużo idealny przykład to dark saga :P
mógłbyś jednak pisać po polsku?
Zrozumiałem to tak, że grając w Global Mod niezniszczalną postać ma w rozdziale 1, a grając w Returning niezniszczalny jest w rozdziale 2.
Dark Sagę przedstawia jako idealne wg. niego rozwiązanie problemu gdy mamy przekoksowaną postać już na początku gry,

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie spodziewajcie się też że wersja 1.8 wyjdzie z dnia na dzień. Z 1.7 uwinęliśmy się szybko, to fakt, ale w przypadku 1.8 to nie będzie tłumaczenie tylko dodanie masy rzeczy. 
Mam jednak nadzieje że do końca roku się wyrobimy :lol:

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Ukończyłem wreszcie rozdział 2.

Na liczniku 121 godzin, wykonane niemal 200 zadań, zdobyte prawie 800,000 doświadczenia, uzbierane 144,000 złota i ponad 200 pełni życia!

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Ta, ciekawe, bo pancerz magnata daje nam w Jarku Blizna, po odwiedzeniu górniczej doliny. Ty dopiero z niej wyszedłeś.
(chyba, że o czymś nie wiem)
Jak każdy mówił zabawa z konsolą wyjdzie.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Wychodząc z Górniczej Doliny, nie załącza się od razu 3 rozdział. Musisz otrzymać list od Hagena, żeby tak się stało. Poza tym mam dwa takie pancerze, bo jeden był też w GD w skrzyni, ale fakt - używam tego od Blizny bo jest lepszy.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Można zrobić tak, iść po Jarku do GD po pierścień Gomeza, wrócić do Jarka nie wykonując głównych zadań w 2. rozdziale. Ja też zdobyłem ten pancerz jeszcze w 2 rozdziale. 

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No chyba że. Ja tam niezbyt lubię takie latanie w tą i z powrotem. Ale jak kto lubi :p  Wycofuje swoje poprzednie zdanie(poprzedni post).

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja to nigdy nie wchodzę w dany rozdział dopóki nie wykonam wszystkiego co możliwe w poprzednim :D
Swoją drogą, jak korzyustałeś z bonusów? Od początku zjadasz, czy jak dany próg w nauce przekroczyłeś? Bo ja mam podobny lvl, lecz staty nieco niższe.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też mnie to ciekawi. Jedni mówią jedz od razu będzie łatwiej. Tylko czy to nie zablokuje możliwości zrobienia uber herosa ? Więc czekam na wypowiedź.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Od początku nie ma sensu zjadać, bo potem nie wyrobisz z PN. Trzeba planować od 1 rozdziału.

Staty możesz mieć niższe, bo zwiedziłem każdy kąt na wszystkich 4 mapach. Mam uzbierane 750 roślin leczniczych, żadnej nie użyłem.;D  No i oczywiście wykupiłem całe żarcie, włącznie z Ginami, które pije się 3 lata.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ja Khorinis i Jarkendar całe a GD poza orkami spod zamku, okolicami smoków, Wolną Kopalnią i Świątynią Śniącego. Te rzeczy w 3 rozdziale robię. 

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Dlaczego? Nie dasz rady? Mi zostało kilka ognistych deszczy, wypiłem miksture szybkości, zebrałem kilkadziesiąt orków spod zamku i klatki mi tak spadły, że nie wiedziałem co się dzieje. :lol2: U smoków byłem ukraść błyskotki, było kilka kamiennych tablic. Wszystkie kopalnie, cmantarze, świątynie zrobiłem drogą eksploracji, troche tego było w GD. Chociaż może lepiej było zostawić coś na później, bo teraz będzie troche pusto.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, chcę wyzwania a w 4 rozdziale orków spod zamku jest więcej. W ŚŚ z Młodszyn Bratem dałbym radę, ale chciałem też mieć jakieś zajęcie na rozdział 3

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Jak ich pierw zabijasz, ten resp to zasada z nk musisz zabić orków przed r4 aby oni się z dublowali, stary trick jak świat :P
Fajna postać tylko dziwi mnie jedno masz 37 lvl w r2 end, taki sam uzyskujemy w nk na r2 end czyby serio szczęście było na maxa przeciw tobie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
A to spoko, zabiję ich więc teraz, akurat jestem przed 4 rozdziałem. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
O ile tego sobie gdzieś nie poprawiliście, ja mowie jak jest na tej wersji którą ja mam, normalnie w r4 miałem dobula,  jak i w nk czy w returnie :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Nie, chyba nie ruszaliśmy tego. 

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
za wybicie orków w 2 rozdziale jest specjalny bonus od Berta, ujawnia się on jednak tylko w dialogu specjalnym gdy ich wybijemy, ale nie wiem ilu trzeba załatwić w promieniu obszaru zamku.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry