Gothic II NK: Quest Pack 155682 249

O temacie

Autor Zucklov

Zaczęty 5.04.2014 roku

Wyświetleń 155682

Odpowiedzi 249

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co to za wylew propsów, czy to nagroda za to, że pierwszy raz od pół roku robię coś poważnego w kierunku tej produkcji?
Choć to pewnie z powodu tego, że mam sesję i desperacko szukam powodu, by się nie uczyć XD

Tak,propsy na zachęte

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Dopoki nie dasz nowych screenow nie dam propsa :F

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Dopoki nie dasz nowych screenow nie dam propsa :F

Podpinam screnny by się przydały :D

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall
Modyfikacja ciekawie się zapowiada :D
Według mnie może nawet pobić Returninga

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Modyfikacja ciekawie się zapowiada :D
Według mnie może nawet pobić Returninga
Starą wersję to tak,ale returninga 2.0 raczej nie pobije.

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Niby dlaczego? Dlatego, że w Returningu 2.0 jest nawpychane w chuj zbędnych pierdół, które do szczęścia nikomu nie są potrzebne?

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Niby dlaczego? Dlatego, że w Returningu 2.0 jest nawpychane w chuj zbędnych pierdół, które do szczęścia nikomu nie są potrzebne?

Może dlatego, że Returning podbil serca tysiecy osób i wiekszość osób uważa go za ,,must be" dodatek na poziomie Noc Kruka?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kravis

Kravis

Użytkownicy
posty276
Propsy76
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No ok, ale nie stawiajmy od razu Quest Packa na straconej pozycji...

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Może dlatego, że Returning podbil serca tysiecy osób i wiekszość osób uważa go za ,,must be" dodatek na poziomie Noc Kruka?

Zgaduje, że te osoby nie mogą żyć bez duali i tarcz w każdym RPG i bez pierdyliarda lokacji i innych zbędnych pierdół, poza tym zgaduje, że te osoby nie znają wielu mniejszych, ciągle powstających modów. Aha i z tymi tysiącami to bym nie przesadzał, bo większość to wkurwił ten wycięty content

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chodziło mu o Rebalance który sam w sobie był najleszym modem do gothica. w przeciwieństwie do Globala :v

= D

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Nope, Returning niegdy nie był i nie będzie najlepszym modem do Gothica. Mówimy oczywiście o polskiej wersji xD Tak spierdolonego balansu to dawno nie widziałem. Większość go chełpi, z powodu ogromnego contentu

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No ok, ale nie stawiajmy od razu Quest Packa na straconej pozycji...

Nie piszę że Quest Pack jest na straconej pozycji,ale moim zdaniem nie pobije returninga 2.0(chociaż dowiemy się gdy wyjdzie spolszczenie). Ale takiego Global Mod może pobić.

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Konkurencja niby dobra rzecz, ale dlaczego ma go niby nie pobić? Czy już na serio świat jara się tylko nowymi dualami czy tarczami? A gdzie fabuła? Gdzie klimat? Gdzie radość z rozgrywki? Przecież QP nie musi wciągnąć się akurat pod kątem nowości, a przykładowo pod kątem wspomnianej już fabuły. Gdzie czujesz się jak mieszkaniec świata przedstawionego. I mimo, że nie ma w nim nowości pokroju tych z Returninga (ale są przecież inne, wystarczy spojrzeć na pierwszą stronę tematu) to widać że twórcy skupiają się na każdym detalu rozgrywki. Nie ma tu może bossów, ale co z tego, gdy jedno zadanie wciągnęło Cię tak bardzo, że żałujesz końca? Za to należy im (twórcom moda) wielki props. No i oczywiście - trzeba śledzić postępy, choć lepiej bez "kiedy premiera?".

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returningu wszystko idzie w ilość i najważniejsze są nowe rzeczy, oczywiście większość użytkowników tego forum jara się nim jak dzieci, dlatego najlepiej dla twórców będzie jak przeniosą się na swoje forum

Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
E tam, nie ma co debatować, Quest Pack jeszcze nie wyszedł, jak wyjdzie Quest pack i spolszczenie do nowego returna to pogadamy, bo zapowiedzi to tylko zapowiedzi, równie dobrze z dużej chmury może spaść mały deszcz, a z małej chmury może runąć piorun z gradem.

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W returna i tak nie zagram, na co komu 30 lokacji w gothicu? Mi wystarczy 9(kopalnie, ŚŚ, cmentarzysko orków, z orginalnego gothica 2) Max to 11 czy 12, nie idźmy w skrajności. Quest Pack może być całkiem dobry i o ile wyjdzie zagram w niego zaraz po przejściu Przeznaczenia

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
E tam, nie ma co debatować, Quest Pack jeszcze nie wyszedł, jak wyjdzie Quest pack i spolszczenie do nowego returna to pogadamy, bo zapowiedzi to tylko zapowiedzi, równie dobrze z dużej chmury może spaść mały deszcz, a z małej chmury może runąć piorun z gradem.
Racja, nie wadomo wogóle czy wyjdzie,niektórzy tak robią.(tak jak to z innymi modami)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W returna i tak nie zagram, na co komu 30 lokacji w gothicu? Mi wystarczy 9(kopalnie, ŚŚ, cmentarzysko orków, z orginalnego gothica 2) Max to 11 czy 12, nie idźmy w skrajności. Quest Pack może być całkiem dobry i o ile wyjdzie zagram w niego zaraz po przejściu Przeznaczenia

Gdzie jest cmentarzysko orków w gothic 2  :hmmm:?

A po drugie trochę dziwnie oceniać moda ze względu na ilość lokacji. Ja osobiście niecierpliwie czekam aż będę mógł zagrać w obie. W Returna starego już grałem i się nie zawiodłem (Choć poziom normalny okazał się dla mnie nieco zbyt ciężki, ale to już nie jest wina gry tylko moja). Dla mnie im więcej lokacji tym więcej rozgrywki, czyli lepiej.

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardziej chodziło mi o lokacje, które toleruje w modach, rozumiem że te stare mogą nudzić więc te 2 czy 3 swoje można dodać, ale nie od razu 30, przecież akcja Gothica dzieje się na wyspie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry