W Lidze Kobiet będzie mogli wczuć się w prawdziwego mieszkańca Khorinis

Post połączony: 2014-05-18, 19:20
-Tarczy nie będzie
Tego nie wiem, ale prawdopodobnie nie.
-Duali nie będzie
jw.
-Zmiany pasków życia, many nie będzie
Tego na pewno nie będzie.
-Konsola będzie zablokowana
Tak.
Skoro GM 1.8 to już poważniejsze rozszerzenie rosyjskiego oryginału to czy będzie tworzony polski dubbing?Jeśli nie to rozumiem, że w nowych wątkach nie uświadczymy dźwięku. Chyba, że da radę wcisnąć taki dźwięk jak był w GTA1 gdy braliśmy misję z budki
Tak, aby coś grało w tle, bo bez jakiegokolwiek dubbingu trochę dziwnie jest.
Stworzenie dubbingu do Globala to rzecz mordercza i na pewno się na to nie pokusimy. Za dużo gadek itp.
Będziecie poprawiać niektóre tekstury czy modele pancerzy? Niektóre tekstury są zbyt ostre.
Zmiany graficzne na pewno się pojawią jakieś.Może wprowadzicie hełmy?
Tak, jestem za.
Da się zrobić nowe kategorie w dzienniku? Takie dotyczące gildii czy miejsca, w którym otrzymaliśmy zadanie. Jeśli nie, to czy dało by się aby nazwa zadania zaczytała się od nazwy gildii czy miejsca otrzymania? Np. (Czeladnik) Orkowa broń dla Harada bądź (Miasto Khorinis) Orkowa broń dla Harada.
Nie myśleliśmy o tym. Może coś tam z dziennikiem poprawimy.
Jeśli chodzi o Jarkendar po zabiciu Kruka - planujecie, aby były jakieś zmiany na mapie? Nowe budynki, nowi ludzie, nowe kłesty? Może główna siedziba Kręgu Wody? Można by też zrobić kłest, który pomógłby w zaludnianiu Jarkendaru sprowadzając nowych ludzi z Khorinis i okolic. Po pokonaniu smoków Jarkendar mógłby być wielką potężną i bezpieczną krainą, która byłaby się w stanie ochronić przed najazdem orków. Nie mam głowy do scenariuszów, takie luźne propozycje.
Nie. Za to będzie masa nowych questów dla piratów, bandytów, magów wody. Obóz bandytów będzie zamieszkały przez nowe postacie, w tym starych znajomych. Nowych chat itp. nie będzie, ale może damy respawn potworków, w tym Poszukiwaczy od 3 rozdziału, Czarnych Magów w 4 itp.
Pytanie do specjalistów - czy silnik G1/G2 obsługuje mipmapy? To może być powodem ostrości niektórych tekstur.
Mipmapy będą poprawione.
Życzę miłej pracy i wszystkiego najlepszego przy pracy nad modem. Proszę tylko o nieokazywanie agresji przy odpowiedzi;p
Dziękujemy.