O temacie
Autor Memorius
Zaczęty 10.12.2013 roku
Wyświetleń 402518
Odpowiedzi 1660
Kuken
Jest tez druga strona medalu czyli gracz, który nie może zdobywać op itemków z byt wcześnie jak to ma miejsce teraz niema opcji ze pójdę sobie w r1 po armora i jestem happy niema opcji żeby w r1 znalazł lepszy pancerz niż oferuje mi gildii To tylko przykład, prace nad rozwojem postaci i odnogę od niego balansem to długo falowy proces, fabuła i klimat to jedna rzecz ale tez ma swoje odnogi i tez jest ważna tak samo jak rozwój to zawsze będzie równo w proporcji 1:1 bo obie rzeczy jako suma tworzą dobra całość
Abaddon
przemek273
chicken RaveN Studio
adrirolnik
Cytat: adrirolnik w 2014-05-18, 18:13a jest moze taka możliwość żeby był w globalu rozdział 7i 8 to by było fajneJest.nawet rozważamy taka opcję ale to nie jest takie proste
a jest moze taka możliwość żeby był w globalu rozdział 7i 8 to by było fajne
Memorius Moderator działu
Tizgar
A ja jestem na NIE.To nie Morrowind.
TadekKanalarz
Ale pamiętaj, jest druga strona jeśli je zmienisz na lepsze to przeciwnicy tez muszą być lepsi gdy my ewoluujemy a przeciwnik stoi w miejscu to mamy w końcu returna z r3 czyli sieczemy na prawo lewo co chcemy i mam wszystko w dupie Chicken na + bo to jest w returnie i dobrze się sprawdza i najważniejsze wpływa na rozwoju nagradza gracza za podjęty wybór i doskonalenie się w tym i tylko w tym