Przebieg prac nad wersją Global Mod PL 379545 1660

O temacie

Autor Memorius

Zaczęty 10.12.2013 roku

Wyświetleń 379545

Odpowiedzi 1660

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Teraz, gdy się pokłóciliśmy miałeś odwagę mi to powiedzieć? A może z czystej złośliwości? Poprawię.

Memorius

Memorius

Moderator działu
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Dla graczy nie dla mnie.
Ja to też zobaczyłem wczoraj.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aaa to stąd zmiana opisu na gg chicken...

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Pokaz cytat, ze jest zjebany

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Ta sprawa była omawiana w dziale roboczym już pewnie ze dwa miesiące temu.
Czar jest drogi , rzadki, ma go chyba tylko Cronos w ofercie.
Jak gracze uznają że jest fajowy to OK. IMO nie jest.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Zdecyduj sie kurwa. Albo tobie sie nie podoba, albo graczom.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Jaki stanowczy :lol:
żebys ty był w innych sprawach taki stanowczy i dokładny...

No nic, offtop.Będzie usunięty.

chicken

chicken

RaveN Studio
posty1230
Propsy559
ProfesjaNierób
  • RaveN Studio
Offtop... nie da sie ukryc :lol:.
Raz piszesz, ze tobie nie odpowiada czar, a raz, ze graczom. Jutro poprawie + dodam erupcje wulkanu.

Rumby

Rumby

Użytkownicy
posty96
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodajcie coś, co na stałe zwiększałoby szybkość biegania - jak ktoś wcześniej wspomniał, może runa z czarem? Jakiś drogi pierścień w Gildii Kupców...?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Planowane zmiany w pancerzach do nadchodzącego patcha:
1. Bartok i Dragmor będą nosili zbroje myśliwych, jeżeli zwerbujemy ich do Obozu.
2. Lares na dworze Inrodath dostanie lekki pancerz najemnika - wyglądający jak cięzką zbroja szkodnika z Gothic 1.
3. Cronos i Nefarius dostaną lekkie szaty Maga Wody. Od teraz szaty Arcymaga będą nosić jedynie Saturas i Vatras.
4. Pardos, Telbor i Tonak nie będą więcej nosili łach skazańca i kilofów po uwolnieniu ich z Jarkendaru, dostaną ubrania farmera i sierpy. 
5. Zostaną odblokowane dialogi Ulfa z Gothic 2 NK, nie wiedzieć czemu zostały one zablokowane przez Unnamed.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Dodajcie coś, co na stałe zwiększałoby szybkość biegania - jak ktoś wcześniej wspomniał, może runa z czarem? Jakiś drogi pierścień w Gildii Kupców...?
już takie coś jest w ramach zadania

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do nowych czarów, z klasyki gatunku RPG może "Magiczna Tarcza". W dawnych RPG zwiększał klasę pancerza postaci tymczasowo, może coś podobnego uda się w Globalu ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Up, bezsens. Czysto zalatuje metinem, wowem, TESO i innymi produkcjami hack slash

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
props bo tu zamiast sensownych propozycji dotyczących samego moda padają tarcze , magiczne itemy itd.
I przebieranie myśliwych w inne zbroje. a może lepiej jakies questy dla nich albo lore dialogi.???
Co do tarcz - jak przyjdzie ork Elita to wspuści  pierdol i żadna tarcza nie pomoże.

Fakt Kiranor w Khorinis poprzednio miał inną zbroję i zmienilismy ją ale to był zbroja nielogiczna na dany moment gry ( Pancerz Łowcy Orków).
I takie zmiany przyjmujemy pod uwage a nie kombinezony rycerzy Jedi.

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Moglibyście sprawić żeby Gor nie znikał po przespaniu sie i odwróceniu się od niego na kilka minut. 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Questy i dialogi mile widziane. gothicman na poprzedniej stronie zaproponował propozycje questa od Jesse, ja dziś takowy wymyśliłem i pomysł zostanie zrealizowany. Więc także proszę o propozycje w tych kwestiach.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram łucznikiem idącym w bronie pod zręczność. 11 level i właśnie zdobyłem Łuk Wygnania (nie dało się tego utrudnić jakoś obrabowanie skrzyni to nie jest coś trudnego), w każdym razie szkieleta Wojownika mam na 2 strzały, wiem że wody Święconej nie jest dużo ale i tak uważam że Łuk jest za mocny. Czemu wiele broni dwuręcznych ma przebicie siły do obrażeń (patrz buława drzewcowa 60 siły 80 dmg) a bronie jednoręczne w ogóle nie są zmienione ?  To samo dotyczy się broni która można stworzyć. Rapierów od Carl-a i łuków od Bospera, są za mocne A propo zadania, chodzi o bandytów na moście, jest ich dużo, wiem że ich powiększona liczba związana jest z dwoma questami, ze skradzionymi tabliczkami i wódą. Stanowią dużą siłę może warto by się zastanowić nad dodaniem dialogów Orlanowi, kupcom lub Daronowi, którzy dodatkowo zlecali by ich eksterminacje ? Mogło by być to również dodatkowe zadanie dla strażnika miejskiego.

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polna bestia w jaskini prowadzącej do Lestera, po zabiciu ciągle się pojawia. Wyjdę z jaskini - znowu jest, zabije ją, wyjdę - i znowu to samo. Wypadało by to poprawić :)

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
To gbłąd silnika Gothica jest. Niektórzy mają tak że bestie nie pojawiają się od razu wszystkie. Ja np, miałem trzy polne bestie na raz w tej jaskini a potem już żadnej. Podobna sytuacja jest z orkami w Returningu, zbijesz, wracasz i znowu są i Gothic 1 też tak jest.

Memorius

Memorius

Moderator działu
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Łuk Wygnania nie jest za mocny. Jest w sam raz. Szkielet wojowniik na 2 hity to idealna proporcja i w sam raz dla gracza wyspecjalizowanego w łukach.
Bronie  unikatowe od Bospera sa wyważone idealnie , a ponadto nie służą do polowania na ścierwojady.
Najmocniejsza kusza okaże się i tak w późniejszych rozdziałach za słaba.
(nie dało się tego utrudnić jakoś obrabowanie skrzyni to nie jest coś trudnego)
nie, bo ten łuk ma być ułatwieniem dla graczy łuczników przeciw szkieletom , zresztą nauka otwierania zamków też kosztuje

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry