Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 18:30CytujW Risena 2 nie grałem, ale wygląda na coś więcej niż kolejną kopię Gothica, więc chyba lepiej im to poszło tym razem.To najpierw zagraj, a pozniej pierdol glupoty

a moze po zagraniu wlasnie bys ich nie pieprzył. Nie wiem, jak mozna porownac R2 do klimatow Gothica, ale ok

to dwa zupelnie inne klimaty.
Napisałem, że wygląda na coś więcej niż kolejną kopię Gothica, a ty się do mnie prujesz. Fuck logic.
Nigdzie sie nie pruje, tylko wlasnie pierdolisz, ze R2 to kolejna marna kopia Gothica, a to gowno prawda.
Nie wiem jakie wy macie zasrane zamiłowanie do tej gry. Klimat piracki nie wypalił i to na całej linii po wyjściu ACIV pewnie głupio im się zrobiło, że wydali taki shit. Każdy lubi co woli nie ma co dyskutować. Według mnie Risen 3 im nie wyjdzie ta Tytania, Tytany kraina umarłych to nieporozumienie. Dla mnie mógłby być porządny remake Gothica I wraz z GII + Dodatek nocy kruka bądź prequel całej serii bo było parę ciekawych wątków. Dlatego nie ma co tutaj w sumie dyskutować niepotrzebnie na temat tego czy gra jest zjebana czy też nie ja osobiście uważam, że mi nie przypadła do gustu. Amen
Nie zadne zamilowanie do tej gry. Klimat piracki wypalil, jedyne czego brakowalo to abordazy i innych takich dupereli. Risen 3 wyjdzie im - w klimatach typowo Risenowych (patrz Risen 1, bo Risen 2 ma troche inny klimat, lepszy wedlug mnie).
Obudź się stary, nikt poza zagorzałymi fanami tego nie kupi, gra ma przynieść zyski i co z tego jak kupi ja 500 takich jak ty skoro mogą zrobić po swojemu i takich jak ty kupi ledwo 100 i przy okazji dodatkowe 10000 innych 
Gdyby gothic wyszedł teraz w swojej postaci to jego popularność była by znikoma, twórcy muszę iść za obecnymi trendami nawet jeśli te są zjebane w końcu nie jest tylko 1 grupa odbiorców jak jednej się nie spodoba to trudno ważne ze 9 pozostałym się podoba kasa jest i to 9 razy większa 
Ofc to tylko hipotetyczne przykłady obrazujące sytuacje
Co Ty pierdolisz? Idąc Twoim tokiem rozumowania nie należałoby robic nowych gier, jedynie popierac trendy ktore są. Nie powinno powstac Sleeping Dogs, nie powinien powstac przykladowo Skyrim, bo to nie było na topie ani trendy. A mimo to powstaly i osiagnely spore sukcesy, mozliwe, ze z R3 tez tak bedzie.
Moja odpowiedz na wszystko - pozyjemy, poczekamy to zobaczymy. Nikt na sile Ci kazac grac w to nie bedzie, nie bedziesz chcial grac to nie zagrasz i tyle.