No i w sumie latam w niej, bo jest póki co najlepsza jak na mój etap giereczki kurcze także spoko, więc jest oki wszystko jednak. Coś mi się uwaliło, że byłem ciekawski, oraz chciałem chyba dwie zbrojki mieć, tego i tego obozu zbrojke ciężka strażnika, już nie ważne proszę zapomnieć xd
Post połączony: 2020-02-27, 09:45
Apropo widzę, że
@Vanaadis pisał o zadaniu "Przywódca Bandytów" nie wykonał go, bo nie mógł. Też mam ten problem. Quentin jak i cały obóz wybity w 1 rozdziale. Mam 3, dostałem Questa od Thorusa, ale dialogu nie ma. Pomyślałem, ze może chodzi o Raina z zadania otrzymanego z Obozu Przed Kopalnia o nazwie "Atak na bandytów" co prawda w Solucji do Submoda jest napisane, że Quetin, ale je też wykonałem jak i powybijałem. Możliwe że po prostu typowy Glitch. Ajajaj szkoda kurdele.
Jeszcze w celach testowych poszedłem do kryjówki Melkora, zamknąłem drzwi i przyzwałem cały obóz bandytów Quentina czyli 11 NPC, wraz z dodatkowym Volarem czyli 12. Powybijałem ich, dodatkowo zabiłem jeszcze Krolla tego obok tej laski Kiry - Też nic, więc albo Glitch, albo jednak błąd w Solucji i wybić kogoś innego trzeba. Dam znać jak się by coś zmieniło, by przy okazji inni wiedzieli co wtedy zrobić.