[G1] Submod do Mrocznych Tajemnic 115134 224

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 5.02.2014 roku

Wyświetleń 115134

Odpowiedzi 224

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, odpalając moda przez GothicStarter odpalamy tą ikonkę z czaszką, czy normalne MT na poziomie normal?

wujaszki23

wujaszki23

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podrzuci ktoś linka ;)

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

wujaszki23

wujaszki23

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy

reytro

reytro

Użytkownicy
posty23
Propsy5
Profesjabrak
  • Zbanowany
Hej, odpalając moda przez GothicStarter odpalamy tą ikonkę z czaszką, czy normalne MT na poziomie normal?

Podłączam się do pytania , i pytanie nr 2 - jak to poprawnie zainstalować ? (gdzie co wkleić)   :)

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ikona z czaszką, a instalacja jest taka jak w przypadku pozostałych modów. Czyli plik/i .mod do Data\ModVDF, a pozostałe pliki(czyli pewnie .ini moda + ikona, bo dawno nie bawiłem się w G1)do folderu System(w Gothicu oczywiście).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam kilka problemów:
1. Nie mogę nic wykuć. Mam młot kowalski, stalowe pręty i ostrza. Wyuczyłem się kowalstwa u Sanda, jednak brakowało mi zręczności do wykucia pierwszej broni. W międzyczasie wykonałem zadnie z Mściwą Stalą dla kowala z Nowego obozu. Od razu nauczył mnie toporów a potem ostrzenie (automatycznie zagadywał), żadna z tych umiejętności nie kosztowała mnie punktów nauki. Zdobyłem 40 zręczności by wykuć pierwszą broń ale pojawia się komunikat brak składników. Zręczność mam z pierścieni ale to chyba nie powinno być problemu. Zresztą nawet jak je zdejmę to pojawia się komunikat "brak składników" a nie brak zręczności jak to było wcześniej. Sprawdzałem dział z Mrocznymi i nawet znalazłem tam swój stary temat gdzie też miałem ten sam problem nie pamiętam jak go rozwiązałem. ;/
2. Nauczyłem się kradzieży kieszonkowej I poziom, chciałem okraść magnatów ale mam informację "ta postać nie może zostać okradziona" zostało to jakoś zmienione tylko wybrane postacie można okradać ? (Jakby co zachodzę postać od tyłu, zaczynam się skradać i wykonuje akcję na postaci).
Gram na DX 11 ale to chyba nie powinno być problemu.

zapasowe12

zapasowe12

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej hej, mam sprawę, może trochę nazbyt ambitną, zwłaszcza biorąc pod uwagę że moddingowo jestem beztalenciem i osobiście nie zaoferuje nic :( . Nie myśleliście, żeby przerzucić trochę rzeczy z Edycji Rozszerzonej, do MT ? Np. Thongvora, bo jest mega klimatyczny, obóz myśliwych wraz z Q, wszelkich nowych kretów, nowicjuszy, kopaczy, straznikow, najemnikow, cieni i szkodników i Q od nich, co pozwoliłoby pobawić się więcej w moim ulubionym I rozdziale :D Zrezygnowałbym z pomysłu obozu bandytów jako głównej gildii, i zrobiłbym z niego gildie poboczną ale tylko dla osób które wybrały drogę Nowego Obozu. Dodać wszelkie nowe przedmioty, książki. Oczywiście niektóre z postaci trza by było rozmieścić troszkę inaczej, np. Gerarda, ustawił bym gdzieś indziej np. przy górnym wejściu do zawalonej kopalni. Jak mówiłem jeśli chodzi o modding to daleko mi, ale mysle ze jakby się ktoś za to wziął to spróbowałbym poprzerzucać te postaci które nie posiadają jakichś bardziej skomplikowanych questów - z takim zadaniem powinienem sobie poradzić.

Dawipir

Dawipir

Użytkownicy
Dyktator
posty157
Propsy34
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Dyktator
Hej hej, mam sprawę, może trochę nazbyt ambitną, zwłaszcza biorąc pod uwagę że moddingowo jestem beztalenciem i osobiście nie zaoferuje nic :( . Nie myśleliście, żeby przerzucić trochę rzeczy z Edycji Rozszerzonej, do MT ? Np. Thongvora, bo jest mega klimatyczny, obóz myśliwych wraz z Q, wszelkich nowych kretów, nowicjuszy, kopaczy, straznikow, najemnikow, cieni i szkodników i Q od nich, co pozwoliłoby pobawić się więcej w moim ulubionym I rozdziale :D Zrezygnowałbym z pomysłu obozu bandytów jako głównej gildii, i zrobiłbym z niego gildie poboczną ale tylko dla osób które wybrały drogę Nowego Obozu. Dodać wszelkie nowe przedmioty, książki. Oczywiście niektóre z postaci trza by było rozmieścić troszkę inaczej, np. Gerarda, ustawił bym gdzieś indziej np. przy górnym wejściu do zawalonej kopalni. Jak mówiłem jeśli chodzi o modding to daleko mi, ale mysle ze jakby się ktoś za to wziął to spróbowałbym poprzerzucać te postaci które nie posiadają jakichś bardziej skomplikowanych questów - z takim zadaniem powinienem sobie poradzić.

Szczerze to nie mam zamiaru odcinać Ci skrzydeł - które, mimo że złudne to jednak Cię uniosły.
Ale uważam że to poprostu niemożliwe, w sensie że nikt nie będzie chciał tego zrobić.

UberHype

UberHype

Użytkownicy
posty60
Propsy6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie.
Czy wie ktoś gdzie znajduje się klucz do skrzyni obok skrzyni w której jest Hełm Posłańca Śmierci? (Cmentarzysko Orków na górze)
Z góry dzięki za odpowiedź

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zdobędziesz go podczas wykonywania misji dla Baala będąc guru.

vilkumen

vilkumen

Użytkownicy
posty94
Propsy11
Profesjabrak
  • Zbanowany
No i jak działa ta opcja ?

Po dołączeniu do sekty zostajemy ogoleni i otrzymujemy tatuaże na ciele(powinno działać w 55%)

StoryHelper

StoryHelper

Użytkownicy
posty34
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mógłbyś udostępnić nieskompilowane skrypty?

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mozna prosic o link

Drakonter

Drakonter

Użytkownicy
undefined
posty104
Propsy94
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • undefined

29.08.2023 - goodbye cruel world

pudzianek1

pudzianek1

Użytkownicy
posty206
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Zadanie ,,Problem Fletchera" - gdzie są ci dwaj bandyci co go okradli? Myślałem, że to ci z jaskini między mostem a starą kopalnią, ale zabiłem ich, ograbiłem jaskinie a mimo to wciąż mam tylko ,,jeszcze ich nie znalazłem".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Są w jaskini za wodospadem, obok tej z goblinami Kyro.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
O, dzięki.

A mam jeszcze pytanko z zadaniem ,,Zakupy Bustera". Mam niby od Keretha kupić jakiś miecz, ale on go wcale nie ma... bodajże nosi nazwe ta broń ,,Pogromca Wilków".

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
U mnie też go z początku nie miał, a później spróbowałem jeszcze raz i miecz był na miejscu. Nie mam jednak zielonego pojęcia, co to striggerowało. Może zmiana rozdziału, może po prostu trzeba kilka razy do niego zagadać.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry