Hej hej, mam sprawę, może trochę nazbyt ambitną, zwłaszcza biorąc pod uwagę że moddingowo jestem beztalenciem i osobiście nie zaoferuje nic :( . Nie myśleliście, żeby przerzucić trochę rzeczy z Edycji Rozszerzonej, do MT ? Np. Thongvora, bo jest mega klimatyczny, obóz myśliwych wraz z Q, wszelkich nowych kretów, nowicjuszy, kopaczy, straznikow, najemnikow, cieni i szkodników i Q od nich, co pozwoliłoby pobawić się więcej w moim ulubionym I rozdziale

Zrezygnowałbym z pomysłu obozu bandytów jako głównej gildii, i zrobiłbym z niego gildie poboczną ale tylko dla osób które wybrały drogę Nowego Obozu. Dodać wszelkie nowe przedmioty, książki. Oczywiście niektóre z postaci trza by było rozmieścić troszkę inaczej, np. Gerarda, ustawił bym gdzieś indziej np. przy górnym wejściu do zawalonej kopalni. Jak mówiłem jeśli chodzi o modding to daleko mi, ale mysle ze jakby się ktoś za to wziął to spróbowałbym poprzerzucać te postaci które nie posiadają jakichś bardziej skomplikowanych questów - z takim zadaniem powinienem sobie poradzić.