Spacer Reparse Scriptes Access Violation 2301 3

O temacie

Autor Wiktor19971

Zaczęty 2.02.2014 roku

Wyświetleń 2301

Odpowiedzi 3

Wiktor19971

Wiktor19971

Użytkownicy
posty71
Propsy8
  • Użytkownicy
Problem przy opcji reparse scriptes wyskakuje mi błąd i później acces violation czy wie ktoś o co może chodzić?

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Powoli. Zanim założysz temat przejrzyj tutoriale, tak się składa że ze spacerowymi problemami sam napisałem jeden (dotyczy białego ekranu przy wczytywaniu świata, ale przy okazji to, co tam napisałem powinno rozwiązać AV)
LINK

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Parsowanie skryptów Spacerem to najgorsza opcja, bo zanim Spacer się włączy to minie trochę czasu. Dodaj jeszcze żmudne parsowanie Spacera. Dużo szybciej parsuje się Gothic starterem, a jeszcze szybciej Gothic Preparserem dostępnym na WOGu.

Wiktor, w Gothic Starterze ustaw zSpy messages na 10 i po crashu wyślij log z Spy.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
+ dialogów nie parsuj Spacerem, rób to Redefixem. Jest to szybsze i bardziej efektywne, szybsze bo kiedy Spacerowi zajmuje to 2 minuty, Redefix zrobi ci to w parę sekund, bardziej efektywne ponieważ Spacer często powiększa rozmiar twoich OU nawet mimo iż wcześniej je usunąłeś, raz że te pliki mogą stać się gigantyczne, dwa że taki rozmiar często powoduje bugowanie się dialogów (mnie na przykład przestały same zaczepiać postacie, dopóki nie skorzystałem z Redefixa).

Lieb Vaterland magst ruhig sein

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry