Upadek tradycji, upadek forum 156008 546

O temacie

Autor Żadna Głupia Spółgłoska

Zaczęty 29.01.2014 roku

Wyświetleń 156008

Odpowiedzi 546

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zajebiste, co tam oprócz kaszy jest?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Czy wasz ryż potrafi tak?
http://s4.ifotos.pl/img/SAM1646JP_ehexpwr.JPG

W takich chwilach dziękuje bogu, że stać mnie jeszcze aby zjeść w miarę normalnie, jak człowiek bez konieczności spożywania dziwnych dań w postaci jakichś śmierdzących ziaren zbieranych z polnego krzaka oblepionych w biale ciasto podawane na oleju. super obiad kurwo.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Azor widzę że studencka bieda ściska Ci chyba dupsko i wpierdalasz mamine pierogi xD
słoikarz 

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
I pierogi, i kasza są zajebiste, aczkolwiek... nie wiem czy w połączeniu razem są az tak dobre xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Hmm, w mojej rodzinie pierogi z farszem z m.in. z kaszy je się dosyć często, nawet na święta bożego narodzenia są przygotowywane. Bardzo dobre :)

W takich chwilach dziękuje bogu, że stać mnie jeszcze aby zjeść w miarę normalnie, jak człowiek bez konieczności spożywania dziwnych dań w postaci jakichś śmierdzących ziaren zbieranych z polnego krzaka oblepionych w biale ciasto podawane na oleju. super obiad kurwo.
Naprawdę dobre :)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
I pierogi, i kasza są zajebiste, aczkolwiek... nie wiem czy w połączeniu razem są az tak dobre xD

Takie potrawy zawsze przypominają mi przedszkole, czy jakieś inne stołówki szkolne na które, całe szczęście już nie uczęszczałem. Ten charakterystyczny smród jakiegoś kompotu, ziemniaków, ludwika i zgniłego mopa, te chujowe obrusy z lat 90, siermiężne powyginane sztućce z szorstkiej parszywej blachy i talerze wyglądające jak wyrwane z psiej budy w schronisku. Nawet będąc dzieckiem, jakoś podświadomie czuło się tam klimat jakiegoś kołchozu. No i w końcu te zajebiste "domowe" jedzenie. Jakieś kurwa zupy mleczne, jagodowe, jeżynowe, mięso które występowało symbolicznie i zawsze w formie rarytasu i właśnie jakieś wynalazki typu pierogi lepione z kaszy czy czego tam kurwa nie zjadły gimbusy dnia poprzedniego. Wszystko oczywiście tłuste i koniecznie rozgotowane. Jedyna dozwolona przyparawa: sól. Dużo. Jeśli tak faktycznie wygląda ta słynna polska kuchnia to ja to pierdole i wcale mnie nie dziwi, że od zawsze wszyscy wolą latać do tych niesławnych sklepików szkolnych. Super kurwa wartościowy jadłospis oparty o jakieś zupki z gówna zagryzane chlebem i typowe zapchajmordy typu ziemniaki, kluski czy pierogi nadziewane gównem.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Do wszystkiego można się przyzwyczaić.

some things are meant to be

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
nPC ale to juz jest pierdolenie. Do czego sie przezwyczajać, do pierogow i kaszy? Jak obydwa dania są zajebiste i smaczne, a odpowiednio przyrządzone z dodatkami, mają duzo wartosci odzywczych? Mowie - nie jadlem kaszy w pierogach, i dziwny to dla mnie pomysl xD Wiec nie wiem jak to to co podal Aztek smakuje, ale i pierogi i kasza są zajebiste.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chuja nie smaczne. No chyba że lubisz potrawy których walory smakowe są równe temu co sam wysrasz

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wasz gust jest tak chujowy, jak Wasze pierdolenie. Serio. Te rzeczy są smaczne, ze az wpierdalac mozna nosem, ustami i wszystkim innym. A kasza ma duzo wartosci odzywczych, pierogi juz mniej.

KOMPUTER:
Spoiler

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Choć mógłbyś wciągać tę kasze dupą to i tak mnie nie przekonasz, że jest smaczna. Zapach i smak jest tak chujowy, że żadna siła mnie nie zmusi do jedzenia tego w jakiejkolwiek ilości i formie. No i co z tego, że ma wiele składników odżywczych, jak będę mocno ich potrzebował to znajdę coś innego co ma porównywalną ilość tych składników, a przede wszystkim będzie smaczniejsze.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy ja kogokolwiek probuje przekonać, że jest smaczna? Mi smakuje, a czy Wam smakuje to naprawde mnie gleboko jebie :) Dla mnie mozecie wpierdalac smiecie z maca czy innego kfc, albo nawet paczkowane gowno, mi smakuje, ja bede jadl, nikt nie bedzie mi mowil, ze mam tego nie jesc (no, moze poza trenerem, ale on akurat kaze wpierdalac :D) i tak samo - ja nie bede nikomu tego kazał jeść. Nie smakuje Ci? Trudno, innym tak, innym nie :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Pierogi w kaszy :D Tylko Ruscy mogli to wymyślić :lol2: Ja osobiście lubię te 2 dania, ale nigdy nie słyszałem o takim połączeniu :D

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pierogi w kaszy  
Co? :lol2: To kasza w pierogach :D

KOMPUTER:
Spoiler

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ostro trochę źle zinterpretowałem powyższe odpowiedzi :D Chyba muszę odstawić ten towar, albo zmienić dillera :D Co do pierogów to lubię prawie wszystkie rodzaje (oprócz z pasztetem, bo nie jestem kanibalem :D), najbardziej to lubię ruskie i z kapuchą i grzybkami (aż się wigilia przypomina :D). Słyszeliście, że po plackach ziemniaczanych człowiek lepiej się uczy :D Aztec zdjęcie z wigilii?  :lol2:

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Choć mógłbyś wciągać tę kasze dupą to i tak mnie nie przekonasz, że jest smaczna. Zapach i smak jest tak chujowy, że żadna siła mnie nie zmusi do jedzenia tego w jakiejkolwiek ilości i formie. No i co z tego, że ma wiele składników odżywczych, jak będę mocno ich potrzebował to znajdę coś innego co ma porównywalną ilość tych składników, a przede wszystkim będzie smaczniejsze.

Gdybyś mieszkał w polsce C (lub B). to byś na gówno mówił papu i wpierdalał aż się uszy trzęsą  :lol:.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Zadziwię cie, ale mieszkam w Polsce B(pozdro warmiacy i mazurzy ;p) i jakoś tej kaszy nie wpierdalam. Nawet tutaj dotarło w miarę normalne jedzenie :D

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
pozdro warmiacy i mazurzy
:ok:

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hehe Ja jestem z warmi :P

0 użytkowników
Do góry