Crooleeck - moja twórczość 3245 4

O temacie

Autor Crooleeck

Zaczęty 24.12.2013 roku

Wyświetleń 3245

Odpowiedzi 4

Crooleeck

Crooleeck

Użytkownicy
posty57
Propsy13
  • Użytkownicy

Crooleeck

Crooleeck - moja twórczość
2013-12-24, 12:54(Ostatnia zmiana: 2013-12-25, 21:45)
Jest podobny temat, ale zawarta w nim treść mnie trochę zraziła.

Mam wam do zaprezentowania muzykę, którą tworzę już przez dłuższy czas, ale z dużymi przerwami spowodowanymi brakiem weny. Na tę chwilę pokażę jeden utwór. Jest do dubstep, w którym zabrzmi trochę muzyki trance. Tutaj link do kawałka: https://soundcloud.com/crooleeck/beautiful-future

Z przydatnych informacji, które mogą na tym forum zaciekawić niektóre osoby mogę napisać tyle, że do tworzenia wykorzystuję FL Studio 11, wraz z pluginami vst takimi jak: harmor, sytrus, i 3x osc. Czasami użyję innego, ale to rzadkość. Zapraszam do posłuchania, oraz komentowania w tym wątku (może być z krytyką). :D

@down: W 100% moje:)

Coś tu było... Teraz nie ma nic!

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak w 100% Twoje to może być, chociaż ja nie przepadam za bardzo za zbyt elektronicznym brzmieniem, szczególnie nie przypasowało mi to woo-ahh i te spowolnienia. Tak czy inaczej działaj dalej, powodzonka...

Elo

Crooleeck

Crooleeck

Użytkownicy
posty57
Propsy13
  • Użytkownicy
Odkopuję, ponieważ dodałem nowe dwa utwory do kolekcji. Zapraszam do posłuchania i komentowania, może mi to pomóc w dalszych postępach;) 

www.soundcloud.com/crooleeck

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ten bass coś tam... nie podobał mi się, zajeżdżało techniawką.
Natomiast "Wars" może być, szczególnie te agresywne wjazdy na początku, np.
3:37-4:25 zajebiste, dlatego mogłeś dać to dłużej bez kombinacji , a resztę później trochę skrócić.

Elo

Crooleeck

Crooleeck

Użytkownicy
posty57
Propsy13
  • Użytkownicy
Stworzyłem kolejny kawałek. Tym razem styl chillstepowy. Zapraszam do posłuchania: https://soundcloud.com/crooleeck/forgotten-memories

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry