Gothic 3 The Beginning 15037 45

O temacie

Autor

Zaczęty 17.06.2008 roku

Wyświetleń 15037

Odpowiedzi 45

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic 3 The Beginning
#40 2009-05-10, 21:24(Ostatnia zmiana: 2009-05-10, 21:24)
wole Argumentum at Hitlerum.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Przegrałeś! :D  A tak dobrze szło...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
@ a po co mi to
komputery to w latach 80' to były głównie kalkulatory specjalistyczne zajmujące całe pomieszczenia. Jakbyś żył w tamtych czasach to byś oponował przed mikrokomputerami (przodkowie PC) w latach 90' bo po co coś co ma niską moc obliczeniową mieści się cały w klawiaturze i ma jeszcze grafikę ani to kinową ani potrzebną do trybu tekstowego... ba po co tryb tekstowy, taśmy, dyskietki, przecież są karty perforowane a wynik możesz wydrukować na drukarce igłowej... a gry na komputer? po co obserwować 16x16 pixelowego ludzika? albo grać z samym tekstem? zresztą to strata czasu ogólnie granie w gry. Kto to kupi?

Odpowiedź masz w dzisiejszych czasach. Zajrzyj do kolegi. Zobacz co robią w autobusie. Albo sprawdź na giełdzie jak się na przykład trzyma nintendo. I co, nikt tego nie kupi? wręcz przeciwnie!

MrSzymon345

MrSzymon345

Użytkownicy
posty127
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ściągłem to i skończyłem ze 4 razy.teraz wszyscy koledzy z klasy mają gothic 3 na telefonach

Amand

Amand

Użytkownicy
jestę studentę xD
posty238
Propsy94
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • jestę studentę xD
ściągłem to i skończyłem ze 4 razy.teraz wszyscy koledzy z klasy mają gothic 3 na telefonach
Interesujące

Wystąpił błąd podczas próby wyświetlenia sygnatury

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry