Dubbing 1925 5

O temacie

Autor Różowy Bohater

Zaczęty 20.11.2013 roku

Wyświetleń 1925

Odpowiedzi 5

Różowy Bohater

Różowy Bohater

Użytkownicy
posty0
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bez owijania w bawełnę: potrzebuję dubbingu dwóch kwestii - w tym jedna z nich jest długości jednego słowa. Do takie sobie krótkiego filmiku. Z Gotika. Postać, która wypowiada te kwestie to kobieta - więc, potencjalny dubbingerze, jeśli jesteś kobietą - świetnie, jeśli nie - spróbuj w jakiś sposób (niekomputerowo) zmodyfikować swój głos na bardziej kobiecy. Może to brzmieć jak parodia głosu kobiecego, bez znaczenia. Jeśli ktoś umiłowałby się nade mną i zechciał pomóc, zapraszam do komunikatora (tj. proszę wysłać do mnie prywatną wiadomość). Będę wdzięczny.

Jeśli wątek jest w złym dziale proszę o niebicie i przeniesienie do odpowiedniego. Dziękuję.

PS Argh, zapomniałbym. Zdaję sobie sprawdę, że jest to forum moderskie, ale przyszło mi jako pierwsze na myśl po zadaniu sobie pytania "gdzie w tej sprawie uderzyć".

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Robimy konkurs na forume! Dawej te kwestie!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fajny pomysł, Kyro. Dawać!

Różowy Bohater

Różowy Bohater

Użytkownicy
posty0
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Stefan!" - podniesionym głosem, jednak nie krzycząc. Osoba mówiąca przeczuwa już co Stefan robi, więc mówi, powiedzmy pytająco, w stylu "Stefan!?". Jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi w ostatnim zdaniu, nagraj tę kwestię jak chcesz.

"Stefan! Co ty tam robisz o świcie? Sąsiadów pobudzisz!" - Tu już krzyk. Jeśli nie chcesz wydzierać się w domu, możesz powiedzieć to podniesionym głosem. Od biedy przejdzie.

Tyle. Hej.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jutro nagrywam! Dawejcie i Wy!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Różowy Bohater

Różowy Bohater

Użytkownicy
posty0
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. Dałbym ci propsa, ale z jakiegoś powodu nie mogę. Pewnie muszę napisać jeszcze kilka postów. Masz więc słowną jego wersję.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry