[HoI III]Zmiana partii rządzącej + czcionka 3245 2

O temacie

Autor Luk

Zaczęty 13.11.2013 roku

Wyświetleń 3245

Odpowiedzi 2

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Hej!
Mam dwa pytania odnośnie HoI
Chciałbym sobie zrobić Polskę komunistyczną, jednak nie mogę wymyślić nic jak zmienić układ polityczny w kraju, o ile wywiad pozwala na wspieranie partii, to tylko rządzącej czyli w moim przypadku Obóz Zjednoczenia Narodowego :/ Może ktoś doradzić w tej kwestii?
a Druga sprawa, czy mógłby ktoś powiedzieć gdzie znaleźć, lub jak się nazywa czcionka państw kommiternu? Szukałem, ale tej akurat nie znalazłem

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Z tego co wiem nie możesz tego zrobić

Broken in the sense that it's not design to do what you want it to. You can't deliberately change your government in HoI3. If you have an autoriarian type, the only chance to change is a coup, which won't happen, the chance is too slight. In case of a democracy, you get elections every 4 years, but you can only support your own (ruling) party. Your only option is to use the console and make a coup event happen, but they are broken, and won't change the Head of State or Head of Governemnt (or mostly anyone in the cabinet, but you can change everybody else). I would say, it's not the main feature of the game

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

[HoI III]Zmiana partii rządzącej + czcionka
#2 2013-11-14, 14:46(Ostatnia zmiana: 2013-11-14, 15:51)
a zna ktoś to ID ew. też swpróbuję poszukać
2. Wiesz gdzie mogę znaleźć czcionkę państw kommiternu szukałem w fonts, ale bez skutku.
Znalazłem tylko zmniejszenie popularności Komunistów i Faszystów :/

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry