Windoms Xp Menadżer zadań Windows
Wciśnięcie klawiszy Ctrl+Alt+Del spowoduje wyświetlenie specjalnego ekranu systemowego, na którym jedna z opcji umożliwi nam uruchomienie Menedżera zadań. Drugim i zarazem nieco szybszym skrótem jest wciśnięcie klawiszy Ctrl+Shift+Esc, co spowoduje bezpośrednie uruchomienie menedżera.
I tu pytanie jak zrobić aby wyświetlał się ten specjalny ekran systemowy mój znajomy go ma ale jest totalnym laikiem wiec nie wie jakim sposobem go ma u mnie po standardowej kombinacji od razu włącza się menadżer a bardziej na rękę jest mi ten specjalny ekran który pozwala wybrać czy chce wyłączyć kompa, zrobić restart, włączyć menadżera itp w sumie jest tam 6 opcji wyboru
Pytam się oto dlatego ze ogólnie to mi to obojętne no ale wiadomo gothic jest jebnięty i jak się zawiesie to ratuje z kilowanie procesu i tu problem bo standardowe ctrl + alt + del odpala menadżera ale i tak gothic jest na wierzchu i nie moge go z kilowac i muszę restart co naprawdę zaczyna mnie trochę denerwować jak gram w returna czy w CZ chociaz w CZ to się rzadziej już zdarza
Stad jest mi ten ekran specjalny potrzebny bo jak zauważyłem u kumpla on minimalizuje gothica ze zwiechą i jest zawsze na wierzchu nie ja u mnie ze menadżer jest pod a gothic na wierzchu co automatycznie pozostawia mi tylko opcje restaru
Wiem może dziwne pytanie z mojej strony akurat ale tylko w przypadków modów do gothica są takie jaja ze to on zostaje ze zwiecha na wierzchu a nie menadżer