Menadżer zadań Windows 1955 3

O temacie

Autor Tizgar

Zaczęty 12.11.2013 roku

Wyświetleń 1955

Odpowiedzi 3

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Windoms Xp Menadżer zadań Windows

Wciśnięcie klawiszy Ctrl+Alt+Del spowoduje wyświetlenie specjalnego ekranu systemowego, na którym jedna z opcji umożliwi nam uruchomienie Menedżera zadań. Drugim i zarazem nieco szybszym skrótem jest wciśnięcie klawiszy Ctrl+Shift+Esc, co spowoduje bezpośrednie uruchomienie menedżera.

I tu pytanie jak zrobić aby wyświetlał się ten specjalny ekran systemowy mój znajomy go ma ale jest totalnym laikiem wiec nie wie jakim sposobem go ma u mnie po standardowej kombinacji od razu włącza się menadżer a bardziej na rękę jest mi ten specjalny ekran który pozwala wybrać czy chce wyłączyć kompa, zrobić restart, włączyć menadżera itp w sumie jest tam 6 opcji wyboru

Pytam się oto dlatego ze ogólnie to mi to obojętne no ale wiadomo gothic jest jebnięty i jak się zawiesie to ratuje z kilowanie procesu i tu problem bo standardowe ctrl + alt + del odpala menadżera ale i tak gothic jest na wierzchu i nie moge go z kilowac i muszę restart co naprawdę zaczyna mnie trochę denerwować jak gram w returna czy w CZ chociaz w CZ to się rzadziej już zdarza

Stad jest mi ten ekran specjalny potrzebny bo jak zauważyłem u kumpla on minimalizuje gothica ze zwiechą i jest zawsze na wierzchu nie ja u mnie ze menadżer jest pod a gothic na wierzchu co automatycznie pozostawia mi tylko opcje restaru

Wiem może dziwne pytanie z mojej strony akurat ale tylko w przypadków modów  do gothica są takie jaja ze to on zostaje ze zwiecha na wierzchu a nie menadżer

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To ten ekran był na XP? Chyba nie. Mógł dojść w SP3, ale wątpię.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
On jest, mój kumpel ma xp i sp3 tak jak ja i po ctrl+alt+delete ma właśnie ten ekran przez co może z kilowac  zawieszonego gothica. Ja nie mogę bo u mnie od razu odpala się menadżer tyle ze ofc gothic jest dalej na wierzchu i tylko pozostaje restart.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A nie możesz się przełączyć, po włączeniu menedżera, za pomocą ALT + TAB?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry