Witam.
Nie jestem do końca pewien, czy takowy problem był już poruszany, ale nie zamierzam przeczesywać forum, bo zwyczajnie nie mam na to czasu.
Problem nie spotkał bezpośrednio mnie, więc nie jestem w stanie podać okoliczności jego wystąpienia. Chodzi o umiejętności walki bronią jednoręczną i dwuręczną. Są one wyuczone w 100% i z tego, co się dowiedziałem, wszystko było w porządku. Dzisiaj natomiast okazało się, że pomimo wyuczonych umiejętności postać walczy jak gdyby były one na poziomie 0%.
Dla gracza, którego ten problem dotyczy, nie stanowi to wielkiego problemu, lecz chciałbym się dowiedzieć, czy da się to jakoś naprawić. Problem dotyczy wszystkich zapisów, nawet tych bardzo starych, na których wszystko było w porządku. Chciałbym zaznaczyć, że gracz ten gra na kodach (proszę bez zbędnych komentarzy, ponieważ nie o to w tym chodzi). System to Windows 7 Ultimate i sam przyznam, że gra chodzi mniej stabilnie niż na moim Windowsie XP.
Pozdrawiam, Buras.
EDIT:
Trochę to dziwne, ale problem naprawił się samoistnie. Przepraszam za zaśmiecanie foruma :3