Błędy wersji 1.5
1. Ten bardzo irytujący błąd modyfikacji widać wyraźnie na tym filmiku w minucie 31:53 -
https://www.youtube.com/watch?v=71EyMqktxaw
(chodzi o niedopracowaną walkę, że oręż przenika przez przeciwnika czyli jakbyśmy bili powietrze..)
2. Po tym jak powiedzieliśmy Quentinowi, że nie widzieliśmy Posążka Innosa w cmentarzu paladynów a on powie że Jack Aligator nas szukał to jak zaczniemy z nim dialog to słychać jakiś zbugowany dubbing na początku rozmowy z Jackiem. W niektórych dialogach też słychać dubbing Bezimiennego, lub że pisze w rozmowie coś innego, a dubbing np. jakiegoś członka z bractwa jest inny, że inaczej mówi niż jest napisane na górze podczas rozmowy.
3. Gdy robię handel i daje dużo śmieci i niepotrzebnych rzeczy np. o wartości 3k, a temu biorę wybrane rzeczy do np. 3k i jak zakończymy pomyślnie ten handel, to na 2 raz gdy chcę tą osobą handlować to gra się zawiesza, tak za każdym razem. Taki "drogi" handel już zrobiłem u 2 npc i niestety, już z nimi nie pohandluję.
4. Gdy podchodzę do Snaffa to on sam zaczyna zemną dialog o misji z kretoszczurami i że daje poparcie to jak kończę z nim dialog to cały czas widać te grube, czarne paski i nie mogę się ruszyć. Dopiero mogę się ruszyć jak nacisnę Tab, ale po za ruszaniem, skakaniem, biciem itp. nic więcej nie mogę zrobić np. nie mogę włączyć menu (esc), nie mogę spać, i tak dalej. Może dlatego że trochę inaczej robiłem te misje że najpierw zrobiłem misje że mam zabić mu kretoszczury, a potem że mam je zabrać do wilków i żebym znalazł jego rzecz.
Mam nadzieję że to naprawicie. I możecie też napisać jak rozwiązać te problemy? Będę wdzięczny za każdy rozwiązany błąd.