Czas Zapłaty - premiera! 309577 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 309577

Odpowiedzi 561

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy obecna wersja moda daje się spokojnie ukończyć, nie powodując przy tym wybuchów agresji związanych z bugami? :)

kkla5544xx

kkla5544xx

Użytkownicy
posty84
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie ja miałem bygi ale jakos przeszłem to

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy

krycha

Czas Zapłaty - premiera!
#342 2013-12-03, 06:25(Ostatnia zmiana: 2013-12-03, 06:31)
Cytat: sebinho
Czy obecna wersja moda daje się spokojnie ukończyć, nie powodując przy tym wybuchów agresji związanych z bugami?
Zaczynam poważnie wątpić... jestem w końcówce III rozdziału i usiłuję przejść dalej. Wykonałam wszystkie zadania, łącznie z szukaniem ornamentu dla magów wody, łowcy trolli zgodzili się pomóc, Cavalorn o tym wie, ale Ratford nie ma dla mnie żadnej opcji dialogowej, co oznacza, że stoję w miejscu... Tymczasem po OR chodzą sobie w najlepsze strażnicy ze Starego Obozu i nikt na nich nie reaguje... W/g solucji SO mam dwa zadania niezaliczone (4.12 i 4.13) chociaż nie jestem pewna czy one są w 3 czy 4 rozdziale... może to ma jakiś wpływ, bo zauważyłam, że gra miejscami sprawia wrażenie liniowej. Co jest grane? Zastanawiam się gdzie jest błąd, bo w ostateczności mogę wczytać jakiś wcześniejszy zapis (po raz n-ty), ale od jakiego miejsca?
:facepalm:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Czyli nie było u ciebie ataku na obóz rebeliantów? Zawsze możesz przesłać zapis i zobaczymy czego brakuje :P

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy

krycha

Czas Zapłaty - premiera!
#344 2013-12-03, 17:26(Ostatnia zmiana: 2013-12-03, 17:35)
Cytat: Adanos
Czyli nie było u ciebie ataku na obóz rebeliantów? Zawsze możesz przesłać zapis i zobaczymy czego brakuje
Kilka razy wczytywałam ten sam zapis (podziwiam siebie za cierpliwość) i za którymś razem udało się, strażnicy ze Starego Obozu przestali spacerować po OR, a Ratford wreszcie się odezwał... atak nastąpił i aktualnie jako "kret" jestem w Wolnej Kopalni... mam nadzieję, że tym razem nie dopadnie mnie żaden bug.  :)

Ważne, aby przed rozmową z Radfordem przyjąć podziękowanie od Rodneya ...

hajducek

hajducek

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mod naprawdę super... szczegół że crashuje przy wczytywaniu.

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
Jest ukonczylem modyfikacje czas zaplaty. ale jesli by ktos mogl mi podeslac outro cz to bym byl  bardzo wdzieczny bo mi nie dziala d

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
outro jest plikach gry wystarczy poszukać

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
tak ale mi ono nie dziala  nie  chce sie otworzyc

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
Skoro w końcu wyszło to ssam jeszcze dziś.
Betę zacząłem ale bugi i nieustanne ścinanie się uniemożliwiły rozgrywkę. Mam nadzieję że wymagania sprzętowe nie sa jednak zbyt wygórowane.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Siema
Pytanie: Czy w najnowszym patchu, który poprawi błędy zostanie poprawiony(zwiększony) poziom trudności?
jeśli nie, to nie ma sensu grać :(

tupac276

tupac276

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!

Mam problem związany z owym modem. Jestem w III rozdziale. Ratford dał mi questa, gdzie miałem się udać do informatora. Informator mi powiedział to i owo, pojawił się bezi i załatwił strażników. Podbiłem do niego i nie ma opcji dialogowej. Wróciłem do ratforda, i nie mogę z nim pogadać tak jak mi każe dziennik i poradnik. Prosiłbym o pomoc.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Musisz zagadać z bezim, jak się dialog nie odpali to musisz powtarzać tego questa do skutku, ja np za 2 razem go zrobiłem.

tupac276

tupac276

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właśnie w tym problem, że ostatni zapis mam 2 godziny temu, bo zawsze zapisuje na jednym :/

AndArea14

AndArea14

Użytkownicy
posty3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z modem. po wciśnięciu 'nowa gra' gra sie ładuje i przy 3/4 paska wyrzuca mnie na pulpit z takim problemem D:(zCVob::SetVisual):could not load visual  'ITAM_ARROW_01.3DS' for vobName' LEVEL-VOB' of class 'zCVobLevelCampo'
..Po tym błędzie gra kończy się ładować i mogę zaczynać grę. Tylko że zamiast mieć na CAŁYM pulpicie gothica, mam takie okienko mniej więcej na 1/3 pulpitu. Póki co grałem jakieś 30min, ale nie mam zamiaru dłużej, grając na okienku na 1/3 pulpitu, a wydaje mi sie, że mod jest tego wart.. Wiecie co z tym zrobić? :/

Aa, zainstalowałem też GMDK, więc przy głębi mnie nie wyrzuca, Freddy Textures nie pobierałem. Jest jeszcze coś z tym plikiem konfiguracyjnym o którym pisze cos na 1 stronie, ale nie wiem gdzie on jest :/.

Gogetto333

Gogetto333

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Jak jest z kręgami magii? Możemy się ich nauczyc po jednym w każdym rozdziale czy zależy to od poziomu?

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

CMPunk

Czas Zapłaty - premiera!
#356 2013-12-08, 21:14(Ostatnia zmiana: 2013-12-08, 21:31)

prawdopodobnie mozna tak jak w Gothicu jedynce najpierw do 3 potem do 5 i 6 u Xardasa

Gogetto333

Gogetto333

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znaczy się mi chodzi o to że wyuczylem się I kręgu magii u Miltena, jestem w pierwszym rozdziale i dalej po prostu nie mogę. Zastanawialem się czy to może Milten potrafi nauczyć tylko do I kręgu ale po przywolaniu CharacterHelpera także nic nie ma. Dlatego zastanawiam się czy może po prostu dopiero w drugim rozdziale można nauczyć się II, w trzecim III etc.

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Tak. Drugi krąg w drugim rozdziale, trzeci w trzecim itd.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Cytat: AndArea14
Witam. Mam problem z modem. po wciśnięciu 'nowa gra' gra sie ładuje i przy 3/4 paska wyrzuca mnie na pulpit z takim problemem D:(zCVob::SetVisual):could not load visual  'ITAM_ARROW_01.3DS' for vobName' LEVEL-VOB' of class 'zCVobLevelCampo'
..Po tym błędzie gra kończy się ładować i mogę zaczynać grę. Tylko że zamiast mieć na CAŁYM pulpicie gothica, mam takie okienko mniej więcej na 1/3 pulpitu. Póki co grałem jakieś 30min, ale nie mam zamiaru dłużej, grając na okienku na 1/3 pulpitu, a wydaje mi sie, że mod jest tego wart.. Wiecie co z tym zrobić? :/

Aa, zainstalowałem też GMDK, więc przy głębi mnie nie wyrzuca, Freddy Textures nie pobierałem. Jest jeszcze coś z tym plikiem konfiguracyjnym o którym pisze cos na 1 stronie, ale nie wiem gdzie on jest :/.
Włącz Marvina i naciśnij F3. Jeśli używasz GothicStarter_mod użyj zwykłego GothicStartera.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry