Czas Zapłaty - premiera! 309522 561

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 11.11.2013 roku

Wyświetleń 309522

Odpowiedzi 561

Ganiroo

Ganiroo

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
To ja tak może zupełnie z innej strony... nie wiem, czy było to zgłaszane.

Okropnie zdenerwowało mnie, gdy podczas misji z rekrutami do obozu rebeliantów na pomoc przyszli nam piraci. Zamiast troszczyć się o zadanie, musiałem martwić się o to, czy któryś z nich nie zginie podczas walki z orkami... nawet, gdy już wracali sobie spokojnie do obozu.

Gogetto333

Gogetto333

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Raz na jakiś czas wyskakuje mi taki bląd. Dalby radę ktoś pomóc?
http://chomikuj.pl/beziok333/problerm,3387894999.JPG

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Mam pytanie odnośnie jednego czaru, nie chciałem robić nowego tematu, bo byłoby to bez sensu. Jaki właściwości ma czar "Magiczna Tarcza"? dzisiaj na osobnym save użyłem cheat'ów, żeby się pobawić czarami i nie wiem co to robi. Dawałem się także okładać, ale nic się nie działo.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Smolo

Czas Zapłaty - premiera!
#384 2013-12-25, 22:06(Ostatnia zmiana: 2013-12-25, 22:21)
Cytat: orcwarrior
A co do patcha to jeśli jakiegoś wydawać to na pewno już z pompą...
Jak z pompą, to może udało by się naprawić i przy okazji te bugi z podstawki, takie jak bug z mięsem, stalą i ostrzami, śmierć nawet "nieśmiertelnych" postaci po upadku z wysokości, zlikwidowanie błędów, jak mijanie strażników z wyciągniętą bronią i zawieszanie się gry w Wieży Mgieł...

Btw. W moda zagram dopiero z patchem jak będzie trudniejszy, więc jeśli coś z ww rzeczy w modzie nie występuje, to dlatego że jeszcze w niego nie grałem.

Elo

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Doszedłem do 4 rozdziału (Rebelia w Nowym Obozie) i chyba poczekam na patcha, nawet jeżeli miałoby to oznaczać grę od nowa (a tak najpewniej będzie). Mod jest potem niegrywalny, przynajmniej dla mnie, sypie mi się dużo zadań i denerwują mnie takie błędy jak np. wejście do Wolnej Kopalni. Oprócz tego już 2 save'y mi się posypały od początku 3 rozdziału i musiałem pobierać tracąc mojego bohatera xD Ale jestem zadowolony z obecnych wrażeń, ze skryptów cieszę się jak Rydzyk z emerytur babci, a soundtrack jest miodny, bardzo mi do gustu przypadł kawałek z NO.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na kiedy jest przewidziany patch? Złote wrota już niedługo będą a chciałem jeszcze przejść Czas Zapłaty bez większych błędów :D

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
magiczna tarcza to cos jak quen w W2 tylko ze nie zadaje przeciwnika obrazen, masz wokoł siebie bariere i nikt CIe zranic nie moze.

Sknera

Sknera

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Witam, nie wiem czy pisano o tym wczesniej, ale chce sie dowiedziec czy nauka walki dwoma mieczami zostala naprawiona ? Chodzi mi o to czy mozna nauczyc sie normalnie u NPC czy trzeba skorzystac z pomocy CH ? Jezeli mozna u NPC to powie mi ktos u kogo dokladnie i ewentualnie w ktorym rozdziale bede mogl sie nauczyc ? Z gory dziekuje za odpowiedz :)

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Spróbuj u najemików od 4 rozdziału (twierdza ..)

Sknera

Sknera

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Ok dzieki wielkie :)

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Rozumiem,  że linki z pierwszej strony prowadzą do najnowszej dostępnej wersji modyfikacji i nie trzeba bawić się w dociąganie patch'ów i poprawek z innych tematów ?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

KApral106

KApral106

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy można wstępnie mówić o terminach przyszłego patcha np. przyszłe wakacje? :)

Jeśli nie ma takowych wstępnych (potwierdzonych) terminów, to proszę o nie odpisywanie na ten post.
Pozdrawiam :)

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Mahridspoland
Rozumiem,  że linki z pierwszej strony prowadzą do najnowszej dostępnej wersji modyfikacji i nie trzeba bawić się w dociąganie patch'ów i poprawek z innych tematów ?
Nic nie musisz dociągać, aczkolwiek była wzmianka na forum, że lepiej poczekać na patcha.

Hasers

Hasers

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomocy!Gra mi się crashuje podczas ładowania Głębii.Mam Win XP SP3.
A teraz z innej beczki, kiedy pobiłem Garry'ego i Aidana, to oni mieli w ekwipunku tysiące stalowych prętów i ostrzy.To psuje klimat gry i moda, bo za to można praktycznie wszystko kupić.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Adanos
Zainstalować GMDK (wystarczy jedynie katalog gothic): http://worldofgothic.de/dl/download_28.htm - aby nie wywalało przy wczytywaniu Głębi.
Czytałeś to w ogóle, czy wpadłeś na forum od razu z pytaniem?

wejsik

wejsik

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

wejsik

Czas Zapłaty - premiera!
#397 2013-12-29, 23:06(Ostatnia zmiana: 2013-12-30, 13:04)
W IV rozdziale przy zadaniu z kopaczami Torlfowa po skończeniu rozmowy z Butchem kiedy się na mnie rzuca to atakując go nie zabieram mu hp. Próbowałem wczytywać wiele razy i nic nie dało. Z kolei teraz wczytując tego save'a po jednym machnięciu mieczem na Butcha gra mi się crashuje i mnie wywala. Jakieś rozwiązanie tego czy muszę pobierać sobie już jakiegoś save'a? :P

@Edit
Problem nieaktualny, rozwiązany, teraz pojawił się kolejny. Nie otwiera mi się brama po zabiciu 4 paladynów, dzięki której ma zagadać do mnie Nekromanta.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: Hasers
Pomocy!Gra mi się crashuje podczas ładowania Głębii.Mam Win XP SP3.
A teraz z innej beczki, kiedy pobiłem Garry'ego i Aidana, to oni mieli w ekwipunku tysiące stalowych prętów i ostrzy.To psuje klimat gry i moda, bo za to można praktycznie wszystko kupić.
Jeśli nie dałoby rady tego naprawić, ani nałożyć jakiegoś limitu, to wpadłem właśnie na pomysł, żeby dać wartość tym przedmiotom, np.1 jak strzały. Wtedy, komu chciałoby się przelewać tysiące prętów za 1 bryłkę od sztuki.

Elo

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Smolo
Cytat: HasersPomocy!Gra mi się crashuje podczas ładowania Głębii.Mam Win XP SP3.
A teraz z innej beczki, kiedy pobiłem Garry'ego i Aidana, to oni mieli w ekwipunku tysiące stalowych prętów i ostrzy.To psuje klimat gry i moda, bo za to można praktycznie wszystko kupić.Jeśli nie dałoby rady tego naprawić, ani nałożyć jakiegoś limitu, to wpadłem właśnie na pomysł, żeby dać wartość tym przedmiotom, np.1 jak strzały. Wtedy, komu chciałoby się przelewać tysiące prętów za 1 bryłkę od sztuki.
https://github.com/orcwarrior/Czas_Zaplaty/issues/4

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry