Problem z Gothic 2 Noc Kruka (Napisy) 3816 3

O temacie

Autor Neu12

Zaczęty 20.09.2013 roku

Wyświetleń 3816

Odpowiedzi 3

Neu12

Neu12

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, problem polega na tym, że ostatnio pisałem dużo skryptów, postanowiłem zrobić moda. Pobrałem jakiś program (G2mdk) i od wtedy napisy w grze są po niemiecku (Ale gadają dalej po polsku) co można zrobić by napisy były znowu po polsku?

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Wgrać polskie skrypty lub przetłumaczyć je sobie samemu.

Neu12

Neu12

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chodzi o to, że mam polskie skrypty tylko podczas rozmowy z (np.:) Wilkiem czy Diegiem (Każdą postacią) wszystkie dialogi są zapisane po niemiecku. Już kilkukrotnie wgrywałem polskie skrypty.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Chodzi o to, że mam polskie skrypty tylko podczas rozmowy z (np. Wilkiem czy Diegiem (Każdą postacią) wszystkie dialogi są zapisane po niemiecku. Już kilkukrotnie wgrywałem polskie skrypty.
Musisz zreparsować skrypty spacerem. Miałem to samo, co Ty, zreparsowałem skrypty spacerem i działało. W każdym razie, nie wiem czemu Ci się to nie podoba, jak możesz się nauczyć niemieckiego w ten sposób. :P

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry