Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1578790 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1578790

Odpowiedzi 3149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Hehe gdy to przeczytałem, miałem głos beziego w głowie  :trollface:
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno.

Oj nie ma w co grac propsuje :)
Urzekła mnie twoja historia...

Hehe podobnie zabrzmiało jak wypiłeś szybkiego śledzia;D i mówił bezi niesamowity;D
ps czekamy;D bo nie ma w co grać:D
Jak ci się nudzi to zdejmij ciuchy i pilnuj czy ci nie kradną...

Ludzie, ogarnijcie się, co sprawdzę czy w tym temacie jest nowy post (bo owszem, też czekam na łatkę), to okazuje się, że tu jakiś bezsensowny spam. Naprawdę nie macie większych problemów, że musicie się jarać tym jak sobie wyobraziliście to czy tamto? To jest temat do dyskusji o Returningu, więc jak tu wchodzę, to chcę zobaczyć coś nowego o <zaskoczenie> Returningu, a nie jakieś gówniane gadki o niczym...

Niemniej, kończę, bo widzę, że sam wszedłem w tę "rozmowę" o niczym.
Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

PS:Biorąc pod uwagę twój tok myślenia , twój post był również ,,bezsensownym spamem''
Ciebie to powinno się zbanować za ten nickname. Przecież to obraza dla chrześcijaństwa czyli religii dominującej w naszym kraju.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
@MarkosBoss pierdol sie dzieciaku z wygórowanym ego. Piepszysz jakbyś łokciem o drzwiczki od pieca zajumał.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Lord Hagen przysłał mnie, żebym zdobył dowód na istnienie smoków.
A tak na serio może już dajcie spokój ja wiem że dla niektorych ten patch to spelnienie marzeń i że każdy dzień przynosi tyle emocji co  zbieranie roślin leczniczych nie ma o co sie kłócić, hopy sobie chciały pożartowac a tu ktos wyskakuje i mowi im zamknąc ryj nastepnie po wprowadzeniu destabilizacji tematu sie ulatnia to nie jest spoko. :/ 

poenis

poenis

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy
W imieniu wszystkich zainteresowanych, gotów będąc na tęgie obelgi zapytam: Ile kurwa można robić instalkę? :)(tak nie mam życia i czekam na patcha do moda do 10000letniej gierki)

cotek

cotek

Użytkownicy
nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
posty75
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • nick = CTSS = CoToSaSkille = Cotek :F
przy dobrych wiatrach rok i 3 miesiące :P
tez czekam na patcha :> ale uj mnie boli czy będzie on dzisiaj jutro czy za 5 lat ^^

@Arik

czego więcej chcieć? wtedy przynajmniej będzie "kupa" czasu na granie ^^

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DfVAagZs8Pk
https://www.youtube.com/watch?v=-VTZy5AL4dU
https://www.youtube.com/watch?v=CKCXF6LaNCQ

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
przy dobrych wiatrach rok i 3 miesiące :P
tez czekam na patcha :> ale uj mnie boli czy będzie on dzisiaj jutro czy za 5 lat ^^
Witam jak pierdolniesz w kalendarz to akurat ten czas nadejdzie że  pacha ujrzy światło dzienne  :trollface:

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Okłamano nas.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Chyba oklamał jak już coś, my już nie mamy z tym nie wspolnego z Ventrue sobie ustalajcie wszystko :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Takie szybkie pytanie:
1. Czy zostało coś poprawione w sile harpii i pełzaczy wojowników? Same harpie praktycznie są nie do ubicia w 2 rozdziale w jarkendarze, przynajmniej dla mnie, a co do pełzaczy są strasznie silne i wytrzymałe.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Takie szybkie pytanie:
1. Czy zostało coś poprawione w sile harpii i pełzaczy wojowników? Same harpie praktycznie są nie do ubicia w 2 rozdziale w jarkendarze, przynajmniej dla mnie, a co do pełzaczy są strasznie silne i wytrzymałe.
Harpie luźno klepie się czarami. Co do pełzaczy wojowników to racja - jedni z najtrudniejszych przeciwników.

Psalm 19

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Wystarczy na nie ten miecz z krypt w jarkendarze dwuręczny. Taniec śmierci czy jakos tak i leje sie je;]

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Oj tam Tizgar. Czemu teraz wszystko jest na mnie? xD Wkrótce będzie, spokojnie. Nie moja wina, że mam lewy internet.

Maciejk

Maciejk

Użytkownicy
posty123
Propsy111
  • Użytkownicy

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Takie szybkie pytanie:

Harpie chyba mają mocniejsze czary.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mnie sie tam Vent nie spieszy i tak grac nie będę, bo jestem zajety diablo :P
A czemu jest na ciebie, hmm bo wczesniej było na nas :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fajnie wyglądają nowe bronie natomiast zupełnie nie podoba mi się, że zbroja mistrza zabójców ma porównywalne statystyki z najlepszymi zbrojami w grze mimo, że pod względem wyglądu prezentuje się strasznie ubogo. Przecież to jest nieco zmodyfikowany strój obywatela i ma on zapewniać niemal taką samą ochrone jak najlepsze armory w grze? To pancerz wybrańca beliara powinien mieć staty zbroi mistrza zabójców i na odwrót. Gdzie "realność"?

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W zupie, tak samo jak metalowa zbroja paladyna może mieć prota przed ogniem metal stopisz ogniem bez problemu no ale to gra i gothic

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W zupie, tak samo jak metalowa zbroja paladyna może mieć prota przed ogniem metal stopisz ogniem bez problemu no ale to gra i gothic

No ale pancerz paladyna jest poświęcony przez innosa   :lol:

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja sie ciesze, ze w koncu zagrac lucznikiem... tyle razy sie bylo tylko wojem typowym z roznymi sciezkami, ze to bedzie mile odstepstwo :)

0 użytkowników
Do góry