Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1578542 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1578542

Odpowiedzi 3149

MarkosBoss

MarkosBoss

RaveN Studio
posty119
Propsy186
Profesjabrak
  • RaveN Studio
Kiedy patcha wydacie bo mi się nie chce  kontynuować grę na tych save co mam  jak i tak będzie trza od nowa grać :pokerface: to co trzeba będzie na nowo spolszczenie sciągać czy jak
Mam podobne odczucia, ale zamiast chwalić się nimi po prostu gram póki co w inną grę i nie robię afery i spamu. Będzie to będzie - wielka mi afera.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
To jest już finalna wersja? Bo zmotałem sobie prywatnego testery co by jak. Jak z tą wersją 1.4?

Patol0g

Patol0g

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, być może ten problem już się przewinął na forum, a może nie. Chodzi o to że podczas instalacji wyskoczył mi błąd: "invalid parameter (file)"  Gra jednak do końca zainstalowała się bez przeszkód. Skutek tego błędu ukazał się niestety po odpaleniu gry, a mianowicie pomimo zainstalowanego spolszczenia i patcha, gra jest w j. Angielskim. Proszę o pomoc i z góry za nią dziękuję. 

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Prawdopodobnie dziś dostaniecie patcha nie jest to pewne na 100% ale jest na to spora szansa

uaktualniona solucja bo jak to z nami bywa na sam koniec weszło kilka fajnych pomysłów

Odnośnie 1.3 taka mała solucja
Wymagana jest nowa gra nie kombinować z save itp to się źle skończy
Latac do każdego kupca co rozdział możecie być milo zaskoczeni, i zbierac kazde złoto to sie przyda bogacie nigdy nei bedziecie :)
Zmian w fabule niema ale nie zdziwić się jeśli runy dla ss otrzymacie w późniejszych rozdziałach oraz nie płakać ze nie mozecie wyzwać asmala na
 pojedynek takowa opcja pojawia się dopiero w r5
Po oddaniu wszystkich broni raffie dostaniecie nagrodę łuk lub kusze zależnie czego macie więcej procent, z gatunku magicznych wiec warto oddać mu teraz wcześniej bronie gdyż nagroda to ulepszony magiczny sprzęt który wymaga i tak standardowych strzał i bełtów ( ofc te nagrody również podlegają nowe systemowi dmg dla magic weapon )
Istnieje bardzo nikle prawdopodobienstwo ze nie dostaniecie powiadomienai ze dostaliscie ów luk or kusze jak i możecie nie dostac info ze po zabicu asmala dakata czy kruka macie nowy pancerz w equ wiec sprawdzic samemu equ da pewnosci pancerze na 100% beda :P
W sprawie gniewów możecie ze zwoju dostać ofc dystansowe odpowiedniki w r7

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Krool

Krool

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam a już konsola marvin na tym patchu nie działa no nie ? jak nie to dobrze xP  Nie bedzię korciło użyć  :lol2:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Wiem że ta strona nie jest popularna do wrzucania modów do Gothica ale weź i tu wrzucie moda bo nie będziecie się musieli martwić o że linki wam znikną.

http://www.nexusmods.com/gothic/?

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
elo jak coś nie polecam inkwizycje wystarczy trzymac R i wszystko pada przed twoja postacia nawet na trudnym. Co do patcha mialem nadzieje ze jak wbije po dłuższym czasie cos sie zacznie ruszac i jestem bardzo zadowolony widzac ze w najblizszym czasie bedzie. Co do nexusmod mozna tam wstawic tego patcha albo na chomikuj te 2 servery moim zdaniem sa najlepsze. I widzialem pytanie co do konsoli, otoż w gothicu nie da sie wlaczyc gry w oknie w opcjach ale tylko i wylacznie za pomoca B marvin i F3 dzieki temu ze gram w oknie mam ponad 80 fps  i nie mam obcietego ekranu przec co nie widzialem ile hp ma przeciwnik a jak gram na pelnym ekranie to mam 20 fps albo niżej  rozdzialke mam oczywiscie dobra 1920-1080 chyba ze ktos ma jakis pomysl zeby wlaczyc gre w oknie bez wpisania konsoli kodow bylbym bardzo wdzieczny

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Witam a już konsola marvin na tym patchu nie działa no nie ? jak nie to dobrze xP  Nie bedzię korciło użyć  :lol2:
A jak będzie błąd typu? nie pojawienie się  postaci haradrima na pojedynku? itp?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Takiego błędu już niema od dawna :P konsoli nie wyłączyliśmy aczkolwiek granie z nią to ryzyko błędów :P i szansa na opierdol :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
A jak wygląda sytuacja z pułapkami? Bo mi się dzieje takie coś.. jak ogien mnie zabija to postać wstaje podnosi broń i ginie... a kiedyś miałem że mogłem użyć mikstury życia..

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co wam tak ten marvin przeszkadza , po prostu go nie używajcie a jak już musicie to zawsze go wyłączajcie przed zapisem.
Klikacie B wpisujecie ,,42'' i tyle , marvin wyłączony 

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam  to tylko patch będzie czy poprawiona wersja polszczenia i będzie trzeba spolszczenie na nowo ściągać bo nie wiem :lol2:

JesusJediMater

JesusJediMater

Użytkownicy
posty35
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A jak wygląda sytuacja z pułapkami? Bo mi się dzieje takie coś.. jak ogien mnie zabija to postać wstaje podnosi broń i ginie... a kiedyś miałem że mogłem użyć mikstury życia..

No to jak nie możesz uzyć mikstury życia po śmierci, to chyba dobrze? ;)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
No jak tak kucał to pasek życia mi zleciał i normalnie mogłem użyć mikstury xD i wstawał od skrzynki.. a teraz nie da się zrobić misji lutero na początku bo ogien ma mnie na strzała;D.

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pewien problem, robię zadania poboczne w Khorinis i idę do Andre żeby oddać mu paczkę ziela a wtedy on 
"Dobrze że jesteś (...) zapłacisz 1500 sztuk złota" Przedtem musiałem zapłacić 500 złota i nie wiem za co.. a przez to grać nie mogę, bo fabuła stoi w miejscu, jakiś bug czy coś ? normalnie to bym zapłacił ale 1500 golda to dużo na początek nawet tyle nie mam. Pomoże ktoś ? :( 

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie okradłeś kogoś? Znaczy się nie zabrałeś coś z kufra komuś? Mod jest bardzo czuły na takie coś. Nawet za ścianą może ktoś wzniecić alarm jak się włamujesz.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie okradłeś kogoś? Znaczy się nie zabrałeś coś z kufra komuś? Mod jest bardzo czuły na takie coś. Nawet za ścianą może ktoś wzniecić alarm jak się włamujesz.
Nie, pobiłem tylko jednego typa ale to quest wymagał ( ten z wypróbowaniem zaklęcia zapominającego"

coranq

coranq

Użytkownicy
posty34
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a uzyles na nim zwoju ? nie bylo swiadkow gdzies w poblizu czy cos

Lobuuzek

Lobuuzek

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No byli, bo mnie gonił przez pół miasta ale że aż 1500 golda za takie coś ?

0 użytkowników
Do góry