Gothic 2 NK Returning - Profesjonalne spolszczenie [Linki, Instrukcja, Galeria] 1429065 3149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1429065

Odpowiedzi 3149

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
W takim razie, patcha wydamy dopiero jak ten gość wyżej poprawi całą resztę.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czekamy :)

Asgard23

Asgard23

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mod świetnie wykonany, spolszczenie również. Gdzieniegdzie widać jakieś błędy, ale daje się to znieść. Szczególnie problemy mam w wersji 2.1, gdzie przy powrocie z Kolonii do Khorinis wywala mi do pulpitu. Sprawdzałem tym samym savem na wersji 1.0 i owego błędu nie było. Czekam, aż wyjdzie jakiś patch, który naprawi większość błędów. Pozdrawiam twórców spolszczenia. :)

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Dobra, prace nad patchem zostały rozpoczęte.

sylvio2191

sylvio2191

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,
Mam angielską wersję G2 i chciałbym również zagrać w returninga po angielsku. W necie znalazłem coś takiego:
http://forum.gothic.phx.pl/showthread.php?t=23395
Moje naiwne pytanie brzmi czy jak zainstaluje ReBalance_SNC_v2 to podane w tym linku zangielszczenie returninga bedzie działać? Wydaje mi się że jest ono do wersji 1.1.
Drugie pytanie to czy spolszczenie dostępne w pierwszej stronie tematu spolszcza całą grę czy tylko rzeczy zmodyfikowane przez moda returning pozostawiając dialogi z podstawy nienaruszone?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Wydaje mi się, że to bez różnicy na jaką wersję instalujesz. Zrób wszystko zgodnie z instrukcją tak jak jest na pierwszej stronie, to wszystkie teksty będziesz miał po polsku.

DarkMark66613

DarkMark66613

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Ten nowy patch naprawi problem z "Końcem Przygody W Jarkendarze"? Nie da rady grać, po 2 minutach od wczytania gra się ścina i stoi, koniec.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Ależ oczywiście, że nie. Na Jarkhendar nic nie poradzę, ale mogę zaświadczyć, że daje rade się przejść.

DarkMark66613

DarkMark66613

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
U ziomków jest to samo, identyko. A różne kompy mamy. Wszytko u wszystkich było ok do tego właśnie świata, jak ktoś wbijał na Jarkhendar muliło się i po graniu. Zmiana ustawień graficznych nic nie daje.

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
czy tylko u mnie Lares sie crashuje po tym jak idziemy z nim do Saturasa a on zabija 2 lesne gobliny? (w tym miejscu gdzie zaczyna mówić 1. raz o wstrząsach, że magowie wody są podekscytowani itd, ewentualnie to tam gdzie dobudowano mostek na jeziorze.) Zaczynałem kilka razy z nim wędrówke i nic. I czy jego śmiertelność jest zamierzona?

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nowe rodzaje skrzyń (grobowce i półki) - gdzie mogę napotkać takie coś bo nie wiem z czym będę miał do czynienia a nie chciałbym tego przeoczyć. Ponadto przy Martwej Harpii są groby i podświetlają się jak obiekty interaktywne czy i to będzie można "otworzyć" ?

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Najlepiej jest oczyścić tą ścieżkę za czasu z wszystkiego co żyje a dopiero potem się z nim wybrać. Drugą kwestią jest utracone doświadczenie gdy idziemy razem z nim przed wybiciem potworów.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Chcesz móc edytować posty? Zmień motyw na iny. Groby można otworzyć, tak jak i można przeszukać regały z książkami, np. te u Xardasa na górze, wystarczy bardzo blisko podejść i domyślnie kliknąć Control.

Karton

Karton

Użytkownicy
posty7
Propsy1
  • Użytkownicy
Magic ja miałem tak samo. Ominąłem Laresa gdy stanął i przyprowadziłem do niego gobliny bo jak szedł sam to stawał. Jeśli chodzi o śmiertelność to gdy przegrał z zębaczami po prostu wstał i szedł dalej.

piterek9864

piterek9864

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Instalujemy Full_Pack_ReBalance_SnC_v2 Jeśli komuś podczas dekompresji VDFS wyskoczą błędy, to niech się nie martwi. To nie przeszkadza w grze.
2. Następnie Profesjonalne Spolszczenie. -czyli co...zainstalowałem ReBalanca patrze pkt 2. i co mam zainstalować gdzie jest to profesjonalne spolszczenie w linkach tego nie ma tylko Patch PL

Niby wszystko zrobiłem według pkt mam tak-

oraz

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Punk 6 na pierwszej stronie, pierwszy zestaw linków. I mamy odpowiedź czemu są egzaminy z czytania ze zrozumieniem na maturze ;)

W gothic starterze widać, że nie masz zainstalowanej polonizacji z tego tematu.

piterek9864

piterek9864

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bez komentarza przed rejestracją nie miałem tych linków pierwszych... tylko od rebalanca..ok nie było pytań..

piterek9864

piterek9864

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nic sie nie zmieniło zrobiłem jak w pkt ze spolszczeniem ze wszystkich patzh pl i cała reszta po kolei i:
zero zmian nadal ruskie w grze...

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mozna to zepsuc, majac wypisane wszystko ? Ja nie wiem ;]

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Jak na razie nie da się tego do innego tematu przenieść, powiedzmy, że nie widziałem ostatniego posta. Jak opiszesz swój problem w odpowiednim dziale, to możliwe, że ktoś ci odpowie. Mówiąc "opiszesz" nie miałem na myśli wklejenia kilku tandetnych screenów, tylko opisanie tego co po kolei robiłeś.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry