O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1416145
Odpowiedzi 3149
W4ldi
Tizgar
Simon Said Moderator
Teraz musimy zdobyć moc 3 bogów.W celu zdobycia mocy Innosa i Beliara wystarczy pomodlić się do ich kapliczek, natomiast moc Adanosa zdobędziemy gdy pójdziemy do jego świątyni w Jarkendarze, tam gdzie walczyliśmy z Krukiem.Następnie Netbek mówi nam, że musimy stworzyć miecz lub runę (jeśli gramy magiem) Potrzebujemy do tego 5 rzeczy.3 zdobywamy podczas wykonywania zadań dla Opiekunów (duch wody, serce prawdziwego ducja ognia i serce golema cienia), oko kamiennej pumy znajdziemy w Jarkendarze w miejscu gdzie był magiczny łuk (wskoczymy tam z pomocą akrobatyki)
Maciuś
Tak grałem ale hmm nie przyszło mi do głowy że tam może być jakiś boss... Na F8 zaleciałem przypadkiem podczas testów A tak chce was pomęczyć trochę za to że nie było komu testować przez tyle miesięcy. Teraz sobie czekać jeszcze buah Maciuś, niestety nie zawsze idzie trafić tak samo z całkiem bliska gdy potworek jest przy tobie, ale chyba też trafianie jest zależne od poziomu naszej wytrzymałości ale tego nie testowałem dogłębnie.
coranq
ja bede gral
bo jest grywalny teraz, zawsze był, w każdym modzi, łucznik istnieje i działa tak samo, ludzie nie narzekają tylko graja tu problem by taki ze twórcy w ogule zignorowali ta klasę pozbawiając ja wszystkiego my jej to oddaliśmy.
Maciej
Cytat: coranq w 2014-12-29, 20:33ja bede gralMiłej gry. To uczucie kiedy grasz kilkadziesiąt godzin gry i okazuje się, że mimo, iż inwestowałeś wszystko w zręczność i łucznictwo pomijając siłe a i tak za pomocą miecza zabijasz przeciwników szybciej / łatwiej niż łukiem jest bezcenne. Ja tylko przedstawiam jak to wygląda. Wasz wybór.
Skoro wiedzieliście, że tak to wygląda to po co wogóle traciliście czas aby buffowwać łucznika skoro dalej nikt nie będzie nim grał?
Cytat: Maciuś w 2014-12-29, 20:34Cytat: coranq w 2014-12-29, 20:33ja bede gralMiłej gry. To uczucie kiedy grasz kilkadziesiąt godzin gry i okazuje się, że mimo, iż inwestowałeś wszystko w zręczność i łucznictwo pomijając siłe a i tak za pomocą miecza zabijasz przeciwników szybciej / łatwiej niż łukiem jest bezcenne. Ja tylko przedstawiam jak to wygląda. Wasz wybór. Co ja czytam ŁUK STRZELA Z DALEKA, MIECZ Z BLISKA. Mieczem zadajesz DMG jakiś, ale sam otrzymujesz, a z łuku można nawet 3 razy strzelić zanim wróg dojdzie do ciebie = większe obrażenia.Jeśli przykładowo miecz i łuk zadają tyle samo obrażeń, to łuk EASY z obrażeniami wygrywa.