Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3991654 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3991654

Odpowiedzi 14149

adrian756

adrian756

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zabij Lee kodem i sprobuj go przywołać ponownie kodem, set ffbox podswietla jaki kod na postac

a gra się nie zbuguje jeśli zapisze stan gry z Marvin mode?

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zabij Lee kodem i sprobuj go przywołać ponownie kodem, set ffbox podswietla jaki kod na postac

napisałem ci że z tym Lee żaden problem... pobij farmerów z tawerny i ewentualnie czar zapomnienia na Gravo płacisz 3k i masz z głowy :) sam tak zrobiłem LoL

Gavinski111

Gavinski111

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Mi się akurat nie zbugowało jak zapisywałem z marvinem ;p
Ale to wystarczy wyłączyć marvina i zapisać, nie ma problemu

adrian756

adrian756

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

napisałem ci że z tym Lee żaden problem... pobij farmerów z tawerny i ewentualnie czar zapomnienia na Gravo płacisz 3k i masz z głowy :) sam tak zrobiłem LoL

spoko spróbuje dzieki ;]

ogólnie myślałem, ze był problem z wieśniakami na farmie Onara. Biłem się z Bulko, pokonałem go, nikt sie nie czepiał. Jak chciałem rozmawiać z farmerami gdzie przebywa Bulko stwierdzili, że jestem oprychem i nie będą ze mną gadać i poinformują Lee. Pomyślałem więc, że taniej bedzie jak kupie 6 zaklęć zapomnienia i ich wszystkich ogłusze xd ładuje dziś gre, gadam z nim przed czarem a ci do mnie nic nie mają i normalnie rozmawiają.. i cały misterny plan w.....

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
Wie ktoś ile potrzeba karmy u Innosa aby konsekrować zbroje Paladyna ?

Halo ?

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Ymir6066

Ymir6066

Użytkownicy
posty28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam jeszcze parę pytań odnośnie tej modyfikacji.
1. Próbuję dostać się do orkowej kopalni i trochę utknąłem. Zrobiłem zadanie z muritanem, księgą dla szamana, areną, skórą czarnego trolla dla orkowego myśliwego,
zbiegłymi więźniami, azgalorem, mieczem harta, świątynią śniącego i to z ustaleniem, że to opiekunowie pociągają za wszystkie sznurki na wyspie, a mimo to teraz żaden ork nie chce ze mną rozmawiać. W jednym poradniku przeczytałem, że musiałbym najpierw porobić zadania dla garonda i tu pojawił się u mnie kolejny problem a konkretnie przy zadaniu zaginieni. Nie wiem gdzie jest Wenzel.
2. Mam drobny problem z przetłumaczeniem składników na miecz klątwa azgalora. Jest tam jakaś żywica i lodowe kryształy i nie wiem gdzie szukać takich rzeczy.

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie z misją o ulumulu i ogólnie ze świątynią śniącego mam list do lorda hagena i wpiernicza mnie do 3 rozdziału jak chce iść do Xardasa i zapytać o tą świątynie pytanie= czy jeśli przejdę do 3 rozdziału czy będzie to miało na coś wpływ czy wszystko będzie gites majonez

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jeryrep

jeryrep

Użytkownicy
posty24
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam dwa problemy w grze. Po ukończeniu zadania asystent (gildia kupców) nie pojawia mi się opcja dialogowa co do zadania z Sarą. Faktem jest to, że niestety zapomniałem o zadaniu Canthara i mimowolnie Sara sama wpadła do więzienia a ja dostałem grzywnę. Czy to coś przesądza o tym zadaniu? Czy trzeba odczekać czy coś.
Drugi problem mam z zadaniem Szacunek najemników, otóż jest w 4 rozdziale a zadanie dalej jest. Jakieś porady?

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O kurw&:p mi Sara znikła bo tak zabiłem Canthara potem idę do lorda Andre mówi mi że bla bla jestem zbiegłym z koloni i nie ma Canthara ani Sary xD

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie Inubisa. Jak da się go zabić? To chyba nie realne, dla czystej ciekawości zobaczyłem jego staty marvinem. PARANOJA. Zniszczenie nieumarłych nic mu nie robi kompletnie. Macham 10 minut maczuga i mieczem i tez nic. Nie da się go zabić. Jest jakiś na niego sposób? Toć nawet komenda kill wpisana 20 razy ubije mu z 1/2 hp...

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eeeeeeem wyceluj zniszczeniem ożywieńca w szkieleta, który będzie za nim i tyle w temacie. Jeżeli jesteś guru to jego czary są bardzo skuteczne na szkielety :) BARDZO

Masochista

Masochista

Użytkownicy
posty54
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
na inubiska użyj wiru lub innych czarów najlepiej magów wody, u mnie jeden wir go zabił możesz też go do najemników zaciągnąć,oni już sobie z nim poradzą i przy odrobinie szczęścia jak trafisz dobrze ukradniesz frag ale sam nie próbowałem tak robić

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
No więc pomysł Yberiona zadziałał, inny cel a tak sie ustawić żeby on dostał. a i tak trzeba 2 zwoje na niego wymarnować. Paranoja... A co do Czarów Sekty to kto je sprzedaje? Bo jestem strażnikiem i od nikogo w obozie nie mogę kupić żadnego czaru...

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zuris sprzedaje zwoje udrzenia wiatru. Jeszcze jakowyś Mag Ognia na pewno. Wir znajdziesz w Jarkendarze( każdy BOSS schodzi na jeden taki czar). Pozostałych nie ma ot co xd

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Ooo... no spoko. Nawet nie moge zwoju kupić od swojego bractwa tak jak to każdy z magów może u siebie. Logika :D. Ale wir na kruka użyłem, nie wiedzialem wtedy jaki ten czar jest mocny... Dowiedziałem się że ponoć są specjalne bronie na ożywieńców. Jakiś mały poradnik jak do jakiegokolwiek dotrzeć? Bo jest trochę krucho jak mam demonicznych szkieletów, a chcę Xardasa wieże w GD wyczyścić...

@Edit. Mam jeszcze pytanie, widziałem jak u silverka ekwipunek był na szerokość całego ekranu. Da się to jakoś ustawić czy muszę grzebać i instalować jakieś nowe rzeczy?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
@Kyubie Inubisa po zostaniu Paladynem Świętą strzałą na legalu by zszedł i to za całość expa, a nie tylko połowę . 1h na trupy ma Inusis 2h w skrzyni u Kerola

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
TO chyba rozdzielczość trzeba mieć jakąś tam ażeby ekwipunek był na cały ekran, czy pierdziele ?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Rozdzielczość mam m 1920x1080 i nic nie daje. dalej taki zwykły po prawej stronie jest. @Pawlak673 Ale ja jestem w bractwie śniącego. Więc to nijak ma się do tego. Ponad to ja zrobiłem to będąc w początku drugiego rozdziału, po expa :). Ironia że coś co jest nieśmiertelne praktycznie ma miecz na nieumarłych... Logika. A już o wymaganych umiejętnościach nie wspomne. 140 siły to chyba jednak przy dużo na początek. Jak ktoś nie maksuje wszystkim co ma to przecież jeszcze długa droga zanim go założy...

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlatego co kolejny patch to większe brednie xd

0 użytkowników
Do góry