Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4426078 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4426078

Odpowiedzi 14149

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo pewnie silverek grał na innym patchu :)

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeszcze jedno : nie ma tego kapelusza w grobowcu, obok gospody orlana, gdzie to jest?

Post połączony: 2016-11-22, 16:31
I jak ta mane moge wbic szybko {mam 13}

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patch 1.2
Jakieś pro tipy na wojowników pełzaczy i szkieletów? Gram wojem, miecz nordmarczyka odpada bo dopiero zaczynam jarkendar a on sam i tak wymaga 165 siły więc narazie odpada.

ykuleczka

ykuleczka

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kto ma miksutrę na max hp w 1.3.1 rebalance 2.1? Lutero u mnie jej nie ma

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Kto ma miksutrę na max hp w 1.3.1 rebalance 2.1? Lutero u mnie jej nie ma

Jak nie ma ?? a masz 2 rozdział ?? Lutero powinien mieć recepturę na miksturę z leśnych/polnych jagód ?

:D

ykuleczka

ykuleczka

Użytkownicy
posty6
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Jak nie ma ?? a masz 2 rozdział ?? Lutero powinien mieć recepturę na miksturę z leśnych/polnych jagód ?

Pierwszy rozdział, no to jakie miksturki są w pierwszym rozdziałem, bo to 75hp to masakra :D

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam Szpon Beliara w 2 rozdziale, pomodliłem się do Beliara mając 65 karmy i o dziwo dostałem Szpon 120dmg + 20 dodatkowych, czy to oznacza, że już nie będę go mógł w późniejszym etapie rozgrywki 3-4 rozdział ulepszyć duszą Senyaka? :/
Jest jakiś sposób na pozyskanie Karmy u Innosa oprócz dziennej modlitwy? Mam -16 i będę musiał nadrobić pewnie do questów u Gomeza.

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie,  gdzie mogę znaleźć,, Moj ulubiony kapelusz "?  Nie ma go za gospoda w jaskini. Gram na Rebalance V2.1 proszę o pomoc

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Koledze chodzi czy patch 1.3.1 czy 1.3.2 (albo jakis inny)

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zmienić patcha podczas gry?  Żeby wczytać się dało? Bo silverek miał chybq inny bo w niektórych odc miał inny pasek wytrzymałości

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
On juz jakis czas temu to nagrywał, i do chyba dosc spory okres, wiec pewnie grał na jakiejs starej wersji, najlepszy i niemal najnowszy jest 1.3.1. W trakcie gry mozna dograc, aczkolwiek przy wiekszosci (jezeli nie wszystkich) wymagane jest rozpoczecie gry od nowa

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Juz usunąłem grę i zainstalowałem z patchem 1.1 i dziala :) A dużo się pozmieniało od 1.1 do 2.1?

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie, czy u Bospera mozna sprzedawac cos innego niz tylko skory? Jakies kly, pazury i tak dalej? Bo najbardziej opłacalny chyba constantino narazie, u ktorego niemal kazde gowno mozna selac za dobre kwoty, i ciekawi mnie czy tak samo jest u Bospera, czy nadal useless itemy pozostaja useless itemami.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kły, pazury i tak dalej sprzedawaj u ziomka w obozie myśliwych (chyba dopiero po dołączeniu oferuje ci taką opcje). Bardziej opłacalne.

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
K, no to pozostaje Constantino, thx.

Thalias

Thalias

Użytkownicy
posty75
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam robię zadanie Dar Szaleńca i mam odnaleźć wcielenia Fellangora. 2 wcielenia odnalazłem, 3 wiem, że ma być obok piramid, ale go tam nie ma, spałem do 8 nie ma, do 5 i czekałem 3 godziny Gothicowe i też nie, a w mieście Rupert nadal jest, więc nwm czy coś się nie zbugowało ;/ Dodam, że za 1 razem nic takiego nie było proszę o pomoc ;/

mateusz1029484

mateusz1029484

Użytkownicy
posty126
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam trzy listy oddane dla Gallahada,  tyle ze wsadzilem Fernando do paki,  no i zawalilem.  Niestety użyłem kodu na list,  oddaje go,  a Gallahad mówi ze on siedzi w więzieniu i nikogo jego zdanie nie interesuje.  Zepsulem na amen,  czy jest jeszcze jakieś inne wyjście? Proszę o pomoc

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam. Mam trzy listy oddane dla Gallahada,  tyle ze wsadzilem Fernando do paki,  no i zawalilem.  Niestety użyłem kodu na list,  oddaje go,  a Gallahad mówi ze on siedzi w więzieniu i nikogo jego zdanie nie interesuje.  Zepsulem na amen,  czy jest jeszcze jakieś inne wyjście? Proszę o pomoc

Zostało tylko jedno wyjście, NEW GAME.

0 użytkowników
Do góry