Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4028700 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4028700

Odpowiedzi 14149

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie znajdę klucz do dwóch skrzyń w wolnej kopalni?

Post połączony: 2016-09-07, 18:45

W jednej ze skrzyń jest Płomień Eligora, quest od Gildii Kupców, klucz dostajesz po otrzymaniu questa, od Grimesa, kopacza w obozie Marcosa (oczywiście sam Marcos kampi poza bazą  :D )

Druga nie wiem

chodzi mi o tą kopalnie za lodowym smokiem. i szukam jeszcze jednego klucza do skrzyni obok lodowego smoka

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
VII. rozdział dopiero ;d

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam problem z ulepszeniem cieżkej zbroi łowcy smoków, mam wszystkie potrzebne składniki a wyskakuje mi nie nie mam odpowiednich składników, udało mi się ulepszyć do x3

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będąc czeladnikiem u harada warto się uczyć wykuwać miecze i zarabiać na nich czy lepiej zostawić pręty na ulepszenia zbroi?

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
mam problem z ulepszeniem cieżkej zbroi łowcy smoków, mam wszystkie potrzebne składniki a wyskakuje mi nie nie mam odpowiednich składników, udało mi się ulepszyć do x3

Bo do ulepszenia tejże zbroi używa się jeszcze czegoś poza prętami nie wiem czy nie siarki bo w returna najemnikiem grałem już dawno :)

Post połączony: 2016-09-13, 17:37
Będąc czeladnikiem u harada warto się uczyć wykuwać miecze i zarabiać na nich czy lepiej zostawić pręty na ulepszenia zbroi?

Jedyną zbroję jaką warto ulepszać jest najlepsza zbroja gildyjna jaką dostajesz w V rozdziale :)

:D

Psimgoth

Psimgoth

Użytkownicy
posty200
Propsy49
ProfesjaTester
  • Zbanowany
Jak zapewne wiecie na początku gry za nim zabijemy bandytów u jednego z farmerów (ten co pilnuje owce) mamy opcje dialogową "wiem gdzie jest kryjówka bandytów" potem możemy znów pogadać z bandytą o tym. Nie wiele osób o tym wie, jest to ciekawostka która w Gothicu 2 noc kruka działa natomiast w returningu już nie. Powie mi ktoś dlaczego ?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A zbroje WK przed jarkendarem nie opłaca się ulepszać? :D

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Zalezy na jakiej wersji i pod co idziesz. Jesli mozesz zalozyc pancerz z plytek pelzacza to sie nie oplaca WK

Chlorfion

Chlorfion

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam zamiar przejść pierwszy raz returninga magiem a konkretnie nekromantą więc.
1.Który patch jest najlepszy pod taki "run"
2.Dobić mane do ~40-50 czy więcej/mniej
3.Czy zbugowane magiczne obrażenia dotyczą kosturów(upewnienie się)
4.Czy z trofeów jest AŻ tyle pieniędzy? (chyba i tak jest zalecane nauczenie się wszystkiego bo inteligencja, ale poprawcie mnie) :D

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
1 ktorys tam byl super najlepszy ale nie jestem pewien. Chyba 1.3.1 ale glowy nie dam. Poszukaj.
2 wbij ze 100
3 tak
4 TAK

Moje pytanie: gdzie znajde klucze do drzwi kapitana w drakkarze orkow i do drzwi po drodze do ladowni?

Pawlak673

Pawlak673

Użytkownicy
Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe
posty272
Propsy36
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wyrwę wam języki i wytrę se nimi dupe

Moje pytanie: gdzie znajde klucze do drzwi kapitana w drakkarze orkow i do drzwi po drodze do ladowni?

Któryś z orków na statku ma .

Smutek z dymem wylewam z płuc na zewnątrz .. <3

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak szybko wbić do GD po Nocnego łowce/Gniew demona? :D

darekstrzalka4

darekstrzalka4

Użytkownicy
posty86
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kostury zbugowane? jakoś nie zauważyłem, biją tyle ile macie inteligencji +40.. widać różnice z każdym punktem intelektu.

damosan69

damosan69

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zdobyć 5 i 6 krąg magii grając nekromantą na Rebalance 2.1 , v.1.31? Jestem w 4 rozdziale. Czy otrzymuje się jakaś opcje dialogową  w której Xardas odsyła nas do Górniczej Doliny w poszukiwaniu tego drugiego nekromanty (nie pamiętam jego imienia) ? Mógłby ktoś napisać krótką solucję na ten temat?

LostCookies

LostCookies

Użytkownicy
posty23
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kostury zbugowane? jakoś nie zauważyłem [...]
Tu raczej chodzi o bug, że ciągle trzaskają krytyki. No i jest ten problem, że jeżeli przeciwnika zabije podpalenie/korzeń/bryła lodu, to nie można wyciągnąć lootu. ;/

Jak zdobyć 5 i 6 krąg magii grając nekromantą [...] Jestem w 4 rozdziale. [...]
Jak już jesteś w czwartym rozdziale, to aby uczyć się dalej na Nekromantę albo idziesz do Kreola (dokładnie tego Nekromanty o którym wspomniałeś) i tłumacząc mu, ze Xardas zniknął nie masz u kogo dokończyć szkolenia, albo gdy będziesz już u Opiekunów wybierasz drogę Strażnika Ciemności i Dagoth nauczy Cię wszystkiego.

Raster

Raster

Użytkownicy
posty274
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
patch 1.3.1
W jakich proporcjach najlepiej dawać datki dla darona? Kiedyś to było ciągłe dawanie po 50 sztuk ale teraz widzę, że po którymś razie jak się daje 200 sztuk złota dostaję się 5 PN

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
patch 1.3.1
W jakich proporcjach najlepiej dawać datki dla darona? Kiedyś to było ciągłe dawanie po 50 sztuk ale teraz widzę, że po którymś razie jak się daje 200 sztuk złota dostaję się 5 PN

A nie mogłeś sprawdzić metoda save/load i co daje więcej, ale chyba najlepsza opcja to po 100.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Czy jako najemnik nie można się nauczyć regeneracji many ?? Jeżeli tak to to dziwne bo mam odpowiednią opcję u Vatrasa

"Czy mógłbyś mnie nauczyć czegoś specjalnego ?"

Jest normalny dialog taki sam jaki miałem będąc magiem ale nie ma odpowiedniej opcji nauki. Czy przed tą nauką trzeba spełnić jeszcze jakiś warunek ?

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

AversiveM

AversiveM

Użytkownicy
posty5
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Parę pytań. Może oczywistych ale nie każdy jest bystry:
1. Jak przejść przez tą orkową palisade?
2. Czy lokacja Przełęcz i wolna kopalnia służy jakimkolwiek zadaniom?
3. Ur-Shak. A mianowicie co chwile wysyła nas na przełęcz. Po co? Z zadania wynika, że mam mu pomóc z odzyskaniem reputacji. (mam ulu-mulu, dolina Cieni za mną)

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
1. Mikstura szybkości (za palisadą znajdziesz runę teleportacyjną za palisadę więc użyjesz tylko jeden eliksir),
2. Lokacja Przełęcz ?? a to jest taka ?
3. Wysyła nas do miasta orków. Pierwsze słyszę o jakieś przełęczy albo źle to nazywasz

P.S: Nadal prosiłbym o odpowiedź w sprawie regeneracji many  bo nie wiem na co trzymać PN

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

0 użytkowników
Do góry