Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433964 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433964

Odpowiedzi 14149

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pytanko. Jak juz mam te wszystkie cztery sfery to jak z tego zrobić Krzyż Żywiołów ? No i czy w ogóle go trzeba robić jeśli się chcę uwięzić duszę Senyaka w Szponie ? Bo żeby dostać róg od Ashtara to trzeba mieć ten Amulet ?? (i tak go chcę zdobyć ale tak pytam)

Pomogłem ? Daj tego PROPSa to nic nie kosztuje

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Musisz na Senyaka rzucić Mora Ulartu, ale wtedy nie możesz go zabić Krzyżem Żywiołów bo dusza przepadnie. Gdy masz już duszę to do ołtarzu beliara :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Musisz na Senyaka rzucić Mora Ulartu, ale wtedy nie możesz go zabić Krzyżem Żywiołów bo dusza przepadnie. Gdy masz już duszę to do ołtarzu beliara :P

Tak ale jak zrobić ten Krzyż Żywiołów ? Czy go nie musze robić jak chcę Mora Ulartu zdobyć ?? Pytam bo nie chce tego zadania spieprzyć a naczytałem się jak inni potem żałowali że spieprzyli te zadanie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie, nie musisz robić krzyża zywiolow aby zdobyc mora ulartu ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie, nie musisz robić krzyża zywiolow aby zdobyc mora ulartu ;)

Czyli niepotrzebnie zdobywałem te sfery ? Chociaz w sumie doświadczenie się przydaje. Dzięki za pomoc

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Potrzebnie, bo o ile pamiętam bez nich Smok nie powie Ci jak przyzwać Senyaka. Chyba, że oddasz sfery w zadaniu dla opiekunów, wtedy smok sie tylko zdenerwuje i powie jak go przyzwać ;)

KOMPUTER:
Spoiler

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mimo, że znam recepturę Wina zapomnienia to nie mogę go robić o co chodzi ?? Mam w ekwpisunku winogrona, dwa serca demona i rdesty i dupa. Kto uczy Eliksiru ducha ??

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy po zabiciu czarnego smoka mogę pozabijać wszystkich orków w krainie cieni i  miescie orków w GD?

ponawiam :)

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
czy po zabiciu czarnego smoka mogę pozabijać wszystkich orków w krainie cieni i  miescie orków w GD?

ponawiam :)

Tych w dolinie cieni tak ale z miasta orków nie gdyż Ur- thrall będzie potrzebny w 7 rozdziale do pewnego zadania :)

:D

1marcin1

1marcin1

Użytkownicy
posty77
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

@Hearthstone
a związanego z fabułą czy jakiegoś mniej ważnego zadania?

i czy opłaca się tworzyć runę krzyż elementów? bo czytałem że sfery są potrzebne do zadania z opiekunami

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam problem. Po zabiciu Nigela i ukradnięciu jego złota bandytom gdy wracam do Gildii Zabójców to nie ma tam Asmala. Próbowałem o innych godzinach i ciągle to samo. Gdzie on jest ??

Wersja 1.3.1

Ystredd

Ystredd

Użytkownicy
Najemnik
posty56
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Najemnik
Na placu wisielcow sprawdz

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam następny problem. Mam już Amulet Tririri coś tam i jak modle się w kapliczce Beliara to nie mam żadnej opcji by prosić o Mora Ulartu a jedynie zadanie z Fellangorem a podobno to tylko alternatywna opcja więc czemu mi się włącza to ?? Mam 134 pkt u Beliara i zdobyty amulet cos jeszcze trzeba zrobić ?? Mam też sfery w eq

P.S: Dialog z Zigosem którego wysyła Beliar wygląda tak jakbym w ogóle tego amuletu jeszcze nie miał.

EDIT:// Problem rozwiązany najpierw musiałem iść do Xardasa co za głupota :D:D Jakby Bezi sam nie wiedział że ma iść się modlić do Beliara o rune. Twórcy returna idiote z naszego bohatera robią :D

Mam runę z zaklętą duszą Senyaka jednak jej obrażenia (575) są dziwnie małe. O wiele więcej zadaje obrażeń Piorunem Kulistym który rzekomo ma obrażeń 400. Z czego to wynika ?? Czy da się jeszcze ulepszyć te runę ? Obecnie wymaga 2 krąg jednak w kapliczce Beliara nie mam żadnej opcji. Poziom postaci 44

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wykonałem wszystkie zadania dla piratów i spełniam wszystkie warunki ich zgody jednak greg ciągle odrzuca propozycje paladynów. Z 6 próbowałem ale bez skutku. Da się to jakoś ominąć? Wersja 1.3.2
PS: Łowcy smoków są potrzebni do skończenia moda?

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Cholera ile trzeba mieć INT żeby przywoływać n a spokojnie Lodowe Golemy ? mam 143 INT i 134 Karmy Beliara i każdy przywołany golem staje przeciwko mnie. A tak się cieszyłem z tej runy

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

@Hearthstone
a związanego z fabułą czy jakiegoś mniej ważnego zadania?

i czy opłaca się tworzyć runę krzyż elementów? bo czytałem że sfery są potrzebne do zadania z opiekunami

Ur-thrall jest powiązany z zadaniem paladyni w górniczej dolinie. Teoretycznie możesz zabić Ur-thrala już teraz bo z tego co wiem to zadanie wykonuje się na kilka różnych sposobów. No i tez jak go zabijesz to nie powie ci o czarnej rudzie

Co do krzyża żywiołów to tego nie wiem nigdy go nie robiłem :) Przeważnie zdobywałem amulet z etlu :) Bardziej opłacalne dla mnie :) sfery zawsze oddawałem opiekunom

Post połączony: 2016-08-25, 17:12
Mam problem. Po zabiciu Nigela i ukradnięciu jego złota bandytom gdy wracam do Gildii Zabójców to nie ma tam Asmala. Próbowałem o innych godzinach i ciągle to samo. Gdzie on jest ??

Wersja 1.3.1
Po co zabijasz Nigiela????? Jego zabicie jest nieopłacalne lepiej mu pomóc bo ma na sprzedasz kozackie fanty później i do tego Asmal więcej płaci bodajże za wykonanie zadania w pokojowy sposób :) Co do zniknięcia Asmala to nie wiem , widocznie masz buga  :hmmm:

Post połączony: 2016-08-25, 17:15
Wykonałem wszystkie zadania dla piratów i spełniam wszystkie warunki ich zgody jednak greg ciągle odrzuca propozycje paladynów. Z 6 próbowałem ale bez skutku. Da się to jakoś ominąć? Wersja 1.3.2
PS: Łowcy smoków są potrzebni do skończenia moda?

Skoro Greg ci odmawia to jednak coś musiałeś zwalić w zadaniach piratów , sprawdź jeszcze raz w poradniku do returninga tam masz podane co masz wypełnić by uzyskać zgodę piratów , bardzo łatwo sobie zawalić wątek z piratami  :ayfkm:

:D

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Spokojnie znalazłem go ale teraz po wykonaniu zadania z Rudarem nie mam już więcej zadań w gildii. Podobnie było gdy grałem kiedyś w Returna. Czy jakiś warunek trzeba spełnić do tego ? I co z tym przyzywaniem. Mam już 163 inta i nadal Golemy się na mnie rzucają jakiś obłęd i strata PN. I czy czar Szpon Beliara po zaklęciu duszy Senyaka mozna jeszcze wzmocnić bo jest niezbyt mocno mimo 575 obr. potrzebuje na silniejsze Orki trzech trafień a to spory wydatek many.

huracan6

huracan6

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Panowie, szybkie  pytanie. Chce wykonać zadanie dla Baal Parveza, jednak nie mam pojęcia jak pobić Valentino. Gadałem z Regisem i Coragonem, ale jak chce zaatakować go w knajpie to rzucają się na mnie wszyscy, w tym strażnicy. Gdy próbuje go sprowokować kradzieżą w jego domu, sytuacja się powtarza, służka wstaje, rzuca się na mnie i woła strażników. Jak sprowokować Valentino żeby to on mnie zaatakował i nie włączały się do tego osoby postronne? Nie chce też płacić znowu 2k grzywny albo i więcej.

paulpolska

paulpolska

Użytkownicy
posty604
Propsy31
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Panowie, szybkie  pytanie. Chce wykonać zadanie dla Baal Parveza, jednak nie mam pojęcia jak pobić Valentino. Gadałem z Regisem i Coragonem, ale jak chce zaatakować go w knajpie to rzucają się na mnie wszyscy, w tym strażnicy. Gdy próbuje go sprowokować kradzieżą w jego domu, sytuacja się powtarza, służka wstaje, rzuca się na mnie i woła strażników. Jak sprowokować Valentino żeby to on mnie zaatakował i nie włączały się do tego osoby postronne? Nie chce też płacić znowu 2k grzywny albo i więcej.

To proste jak koło 4-5 będzie wychodził z knajpy wtedy prawie nikogo nie ma w pobliżu. Albo go wtedy napadnij albo wyciągnij przy nim broń i się na Ciebie rzuci jak każdy NPC w takiej sytuacji.

Czekam na odpowiedź na moje pytanie. Ewentualnie gdzie dobić więcej karmy u Beliara ?

huracan6

huracan6

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, spróbuje może się uda. Co do Twojego pytania, nie umiem na nie odpowiedzieć z racji braku doświadczenia, ale próbowałeś kradzieży kieszonkowych lub modlitwy przy posągu Beliara? Wiem, że kradnąc grając poprzednio (nie zaszedłem daleko) miałem baaardzo duży minus u Innosa i nie pamiętam, czy przy okazji nie rósł mi u Beliara.

0 użytkowników
Do góry