Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415757 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415757

Odpowiedzi 14149

abee

abee

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam takie pytanka

1.Czy retoryka jest potrzebna do ukończenia gry? (Jeśli tak to prosił bym o kod na tą umiejętność)
2.Jakie maty sobie zostawiać? ( kły/skóra trolla / czarna perła itd.)
3.W którym rozdziale można dołączyć do gildi kupców i jakie są bonusy?
4.Czy jest jakiś sposób na odpalenie gothica w oknie?
5.Czy na patchu 1.3.1 mogę zmienić opcje snu na wyłączoną w trakcie rozgrywki?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1. Nie.
2. Perłę zawsze sobie jedną lepiej trzymać, a skóry, kły, rogi itd. sprzedawać Alfredowi. Kły trolli i węży potrzebne są do mikstur z orkowych pomyji u Salandrila więc lepiej kilka sobie zostawić.
3. W pierwszym, skończyć można w 4. Bonusy - nagrody za questy, a na końcu pierścień kupca, dzieki któremu członkowie gildii mogą ci sprzedać towary typu mikstury stałe.
4. Bodajże, którymś F da się go do okna, ale na pulpit pewnie i tak się nie sięgnie.
5. Tylko kodem na miksturę, poszukaj na forum.

abee

abee

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Nie.
2. Perłę zawsze sobie jedną lepiej trzymać, a skóry, kły, rogi itd. sprzedawać Alfredowi. Kły trolli i węży potrzebne są do mikstur z orkowych pomyji u Salandrila więc lepiej kilka sobie zostawić.
3. W pierwszym, skończyć można w 4. Bonusy - nagrody za questy, a na końcu pierścień kupca, dzieki któremu członkowie gildii mogą ci sprzedać towary typu mikstury stałe.
4. Bodajże, którymś F da się go do okna, ale na pulpit pewnie i tak się nie sięgnie.
5. Tylko kodem na miksturę, poszukaj na forum.
Dzieki za szybka odpowiedz.
A czy mógłbyś przesłać mi ten kod tutaj :) Szukam już od 20 minut i znaleźć nie mogę, byłbym wdzięczny. 

eagle303

eagle303

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kody na miksy snu i pułapki:

ITPO_SleepLimit_On
ITPO_SleepLimit_Off

ITPO_Surprise_On
ITPO_Surprise_Off

2.Jeśli nie masz jeszcze Ulu-mulu to zostaw sobie po jednej sztuce rogu cieniostwora, kła trolla, języka jaszczura i kła błotnego węża

Dydzio

Dydzio

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak mogę wytwarzać poświęcone strzały do łuku z doliny cieni po przeczytaniu księgi na ten temat? Próbuję wszystkie możiwe obiekty - kloc drewna, kowadło, stół alchemiczny itp, nic nie idzie

Post połączony: 2016-06-05, 21:51
Ogarnąłem, trzeba było wyuczyć się tworzenia zwykłych strzał u niclasa. Teraz jednak mam zastój - zdobyłem oko gniewu, mam krew orka, ale za chlerę nie mogę znaleźć krwi demona. W jaskini po prawej po drodze do kamiennego kręgu jest jedna zamknięta skrzynia w pomieszczeniu z księgą na stojaku i pentagramem, jednak żaden klucz do niej nie pasuje - ani ten od ur-khana, ani od tego nieumarłego paladyna, tam jest krew demona? Jak tak to jakim kluczem można się tam dobrać?

eagle303

eagle303

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Krew demona jest właśnie w tej skrzyni, klucz powinien mieć szkielet mag w tym samym pomieszczeniu. Możliwe, że nie przeszukałeś zwłok i Ci zniknęły. W tym wypadku można się chyba poratować jedynie kodem:  ITMI_BARLOKHEART

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam 4 rozdział i przyszedłem po sfere cienia. Zaczepił mnie jednak Shemron. Powinienem go zabić czy oddać sfere i wrócic po nią później? I kiedy można nauczyć się ulepszania zbroi paladyna lub rycerza(umiem robić el bastardo jednak u harada nie ma żadnego dialogu)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Mozesz tez sie po nią wrocic gdy dostaniesz juz zadanie od stonnosa i dopiero wtedy go zabic, dla wiekszej ilosci expa :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

BombowyTerms

BombowyTerms

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może to nie ten post ale mam pytanie do tych którzy ogarniali Returning 2.1 i tych którzy coś wiedzą a więc. Mam taki problem że po wyuczeniu się wszystkich eliksirów many nawet se jeszcze kupiłem pełnie ducha i wyuczułem się eliksiru ducha to gdy chce go stworzyć na stole alchemicznym nie ma nawet wpisu że jest tam jakakolwiek mikstura do stworzenia pomimo tego że w dzienniku mam wyuczoną ową miksturę do stworzenia,więc naprawdę jakby ktoś mógłby coś poradzić czy coś w ten deseń byłbym wdzięczny!

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A masz składniki? Jak nie masz składników to danej mikstura to na stole alchemicznym nie wyskoczy ci opcja uwarzenia eliksiru.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
pytanie odnośnie przesylki od Baala Oruna dla Lariusa - czy jeśli wezme sakiewke (w ktorej jest 1k golda) i sobie ja przywlaszcze nie wykonujac zadania (chec bycia w innej klasie postaci), to czy pozniej beda z tego tytulu problemy? bo 100 exp przeboleje, ale kasa sie przyda

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Możesz otworzyć tą sakiewkę tylko później podczas rozmowy z Orunem nie wspominaj o tej paczce, no i wiadomo nie dołączysz już do sekty.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poziom: Rzeźnik (sam się sobie dziwię), 1.3.1

zostawić pręty na zbroję wodnego kręgu? chociaż myślałem, żeby dołączyć do paladynów, bo nigdy nimi nie grałem.
czy się bawić w ulepszanie odzieży czeladnika?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Lepiej nabić zręczność na zbroję pełzacza i pręty zostawić. Bonusów jest tyle, że to chwila moment. Bodajże 5 mikstur do zdobycia w Khorinis, sporo tabliczek i amulet co daje po 10 siły i zręki.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
poziom: Rzeźnik (sam się sobie dziwię), 1.3.1

zostawić pręty na zbroję wodnego kręgu? chociaż myślałem, żeby dołączyć do paladynów, bo nigdy nimi nie grałem.
czy się bawić w ulepszanie odzieży czeladnika?
1.3.1 Rzeźnik to trochę jak 1.3.2 Bardzo łatwy/łatwy(paladyni mają chyba najlepszą broń na początek 3 rozdziału 1h 240 obr a 2h 300)

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak...

ten sam poziom, inne pytanie:

jak będę miał 30% 1 broni, to wtedy pompować w siłę wszystko? ile powinienem mieć przed wejściem do jarkendaru?

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no tak...

ten sam poziom, inne pytanie:

jak będę miał 30% 1 broni, to wtedy pompować w siłę wszystko? ile powinienem mieć przed wejściem do jarkendaru?
Do 34%. Ja 64% dopiero pod koniec r2 miałem więc pakuj w siłę. Do 64/94/124(?) w zależności od poziomu trudności. W międzyczasie proponuje jakie skórowanie(ogólnie trofea), otwieranie zamków, skradanie czy języki.

vbn

vbn

Użytkownicy
posty71
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no na razie mam 62 siły, 34% jednoręczna, 1.3.1 rzeźnik. 8 level bodajże...

przecież jak ja dostaje 10 expa za wilka, to tylko na questach mogę polegać .. na 10 wejdę do jarkendaru coś czuję xdd

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

= D

0 użytkowników
Do góry