Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410514 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410514

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
No, jak ja grałem magiem wody na rzeźniku, to mając większość bonusów zebranych w 2 rozdziale ledwo ledwo byłem w stanie skasować jednego warga. A smoczego zębacza dopiero od 4 rozdziału. Ten gobliński wojownik w zbroji z pełzaczy kasował mnie w jarku na 2 hity przy 600 hp, a był twardszy od Kruka :o. Mimo wszystko od 4-5 rozdziału to i tak wszystko słabe jak cholera.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawiasem mówiąc musiałem to testować na kodach. Wszyscy przeciwnicy, którzy już są na mapie pozostali przy starych statyskach. Ale już na przykład Sergio Pan cienia ma staty jak przyzwany kodami Archol.
Wie ktoś może gdzie zdobyć przepis na orkowie pomyje/bimber?

donno123

donno123

Użytkownicy
posty55
Propsy8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nawiasem mówiąc musiałem to testować na kodach. Wszyscy przeciwnicy, którzy już są na mapie pozostali przy starych statyskach. Ale już na przykład Sergio Pan cienia ma staty jak przyzwany kodami Archol.
Wie ktoś może gdzie zdobyć przepis na orkowie pomyje/bimber?
Orkowy bimber to zdobywa się od orków xd, a jeśli chodzi ci o miksturę z orkowych pomyj to bodajże Salandril r3 zleci tb questa z tą miksturą

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Starszy elitarny czarny ork przy zamku w GD ma, ale to bodajże jest losowo. Mi ten przepis wyleciał jak w 5 rozdziale czyściłem oblężenie.

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak otworzyć kratę w kanałach, za która jest kamienna tablica?

Gdzie zdobyć ostrza?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nijak, przemiana w chrząszcza.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ostrza widziałem na najwyższej wieży zamku w GD.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W starej kopalni powinna być królowa pełzaczy. Przeszukałem nawet tą półkę z posągiem innosa ale nigdzie jej nie ma. Na końcu tunelu z G1 jest tylko strażnik sfery z obstawą.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jest tylko podczas robienia questa z Gomezem kiedy musisz poprosić duchy kopaczy o przebaczenie.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jest tylko podczas robienia questa z Gomezem kiedy musisz poprosić duchy kopaczy o przebaczenie.
Czyli jak odesłałem10 duchów  to się nie zrespi? Nie wychodziłem z kopalni ani na chwile.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No cóż, ja wybiłem szkielety w II. rozdziale. Pełzacze pojawiły się wtedy w IV.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.

Post połączony: 2016-05-30, 11:59
Mam pytanie odnośnie klucza jaki dostajemy od Xardasa w III rozdziale, nie wiem jakie skrzynie/drzwi on otwiera, a chciałbym się dowiedzieć, żeby niczego nie przegapić. Gram Nekromantą, a Xardas kiedy dawał mi ten klucz, powiedział, że nie pamięta od czego on był.
Edit: Kiedy dostaje się lepszą szatę nekro?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Szatę to ci powinien dać z tym kluczem na początku 3 rozdziału. A jak nie to po nauczeniu 4 kręgu albo po naprawieniu oka.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Dzięki za info a co do tego klucza to nie wiesz nic?

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Otwiera skrzynię w zatopionej wieży Xardasa, jakieś fanty tam są. 2 skrzynie są na wytrych, jedną otwiera ten klucz, a do drugiej nie dorobili klucza w modzie.

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W 1.3.2 zmienili zasięg ataku jaszczuroczłeków? Bo wszedłem sobie do tej jaskini pod słonecznym kręgiem a tam 3 jaszczurki. Wyciągam uriziela i ... padam. Wczytuje. Jaszczuroczłek szarżuje do przodu, ja sie cofam i dostaje. Wygląda to jakby miały przynajmniej dwukrotny zasięg niż ten rzeczywisty. To bug, utrudnienie lub jakieś specyficzne miejsce? Bo to śmieszne, że ten , który stoi w zasiegu mojego miecza nie może mnie trafić a ci za jego plecami owszem.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.2 rzeźnik nekromanta - moje pytanie jest takie, czy granie tą klasą jest "grywalne" na tym poziomie trudności? Chodzi głównie o wejście do GD i walkę z orkami. Czy czasem nie będzie tak, że ugrzęzne? Jeśli grał ktoś na tych parametrach, to czym je wybijaliście?

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Siema mam wyuczone wytwarzanie stalowych prętów ale nie wiem na czym się wytwarza

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Saturas dał mi questa na orków w dolinie i zniknął. Nie ma go razem z resztą magów. W khorinis też nie. Gdzie się mógł podziać?

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czego dokładnie potrzeba by zrobić runę leczenie średnich ran? W dzienniku pokazuje mi, ze ziele lecznicze, mam ich około 20 sztuk, a mimo to wyskakuje napis, ze nie mam materiałów.

Edit

Juz kryzys opanowany. Coś jest zbugowane i runę leczenie średnich ran od razu miałem w dialogu na 3 kręgu magii.

0 użytkowników
Do góry