Mam problem dotyczący kapliczek Innosa. Od jakiej karmy są stałe bonusy (siła,zręczność) czy przez modlenie darmowe przepadają te bonusy? Aktualnie nie należę do żadnej frakcji i nie mam bonusów tego typu. Pamietam że przez darmowe modlenie odrabiałem karmę, bo miałem na minusie. Więc napisze krótko, jakie trzeba mieć wymagania, żeby taki bonus dostawać
Nie nie przepadają te bonusy przez darmowe modlenie się i dobrze robisz nabijając sobie karme w ten sposób.
Możesz otrzymać 10 razy bonus na rozdział 1-5 (siła/zręczność/mana/hp) oczywiście potrzeba wylosować sobie ten który jest ci potrzebny.
Co do karmy to im wyższa tym łatwiej jest wylosować jakikolwiek bonus a musisz popatrzeć że jeszcze trzeba losować ten który nam najbardziej odpowiada.
0-30 lepiej nawet nie marnuj czasu na bawienie się przy kapliczce
Jak masz słabą motywacje to już przy 50 można z małymi nerwami sobie te 10 bonusów zgarnąć na rozdział
mając już ponad 70 karmy u innosa losowanie bonusu to żaden problem a przy 100 co modlitwe wchodzi jakiś bonus. Taka moja porada przy spaniu przy kapliczce i modlitwach gdy nie wejdzie ci odpowiedni bonus zapisuj i wczytuj gre przez menu a nie q-save