Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4434181 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4434181

Odpowiedzi 14149

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Niestety u ja od Gaana naumialem sie wszystkiego i nie przypominam sobie zebym uczyl sie tez i tego rogu , tym bardziej ze po zabiciu smoczego zebacza ogu nie ma :/ . Bug?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zabiciu zębacza idź do Gaana. Wtedy powinien już Cię nauczyć.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Zgadza sie , kompletnie zapomnialem o tym zebaczu , dzieki . Kolejne pytanie :/ gdzie przebywa i w jakich godzinach rupert w misji dar szalenca na patchu 1.3.1? chodzilem w okolicach piramid rano i nie znalazlem .

Edit: o 9 rano rupert chodzi sobie kolo piramid

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Jak otworzyc drzwi do Gomeza na zamku, tak zeby paladyni sie nie rzucali??

Mam 130 zecznosci a dalej sie wkurzaja o to. Czar "strach" na nich nie dziala. Mam wszystkich uspić "snem"?? Nie mam tyle zwojow...

#Król_GothicSite

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Granie straznikiem lub magiem ognia to nie problem tam wejsc. Gdy gralem najemnikiem to wszedlem ze skradaniem i w ciemna noc . Pare razy save/load i wkoncu sie udalo.

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja nie widze tutaj problemu...

Otwierasz pierwsze drzwi i zaraz od wewnątrz je zamykasz ew. jeszcze drugie bo mi się zdarzyło że jednak palladyni do mnie weszli. Zawsze się bd wkurzać. Ja sobie z tego nic nie robiłem. Pakuje się do środka i nic mnie nie obchodzi

Post połączony: 2015-11-01, 17:23
Czy ma wpływ na końcową rozgrywkę mordowanie ludzi dla doświadczenia w R5 tak jak w podstawce G2NK? Bez konieczności dobijania

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Czy orkowie z doliny cieni beda jeszcze do czegos potrzebni?raz przeszedlem returna ale ich nie wybilem (mam na mysli glownie ur-groma i ur-khana)
2.ile potrzeba karmy dla beliara i innosa z zadaniu od kupcow "antyki"?
3.kogo zostawic z jarku z bandytow?(zostaje thorus scatty tom fisk , huno? fortuno?snaf?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1. Orkowie z Doliny cienia raczej do niczego nie są potrzebni po wykonaniu głównego questa w tej krainie, i niema potrzeby ich zabijać.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak to nie ma potrzeby ich zabijać? A uzyskane tym sposobem cenne xp? ;)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Jak tak bardzo musisz ich zabijać, bo masz tak mało expów, to zabijaj, ja ich olałem, w końcu oni nie byli agresywnie nastawieni w tej dolinie cieni ;p

BTW: To normalne ze na plaży koło Skipa, w skrzyni jest Smocza Zguba ?

I gdzie się podziała książka smocze opowieści która była w skarbcu w klasztorze, bo nima :( ?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak kolo dalej za skipem jest skrzynka ze smocza zguba to normalne. Misja "badania salandrila" dalem mu bimber orkowy . po paru dniach wrocilem i mowi ze potrzebuje 10 sztuk jeszcze lub receptury. Pytanie gdzie jest ta receptura??

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ma ją przy sobie losowy ork-elita

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać mi kod na ulu-mulu bo przez przypadek zabiłem orka z założonym i mi znikł, a skapnąłem się już po fakcie bo nadpisałem sejwa i teraz musiałbym nadrabiać 3h rozgrywki -.-

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać mi kod na ulu-mulu bo przez przypadek zabiłem orka z założonym i mi znikł, a skapnąłem się już po fakcie bo nadpisałem sejwa i teraz musiałbym nadrabiać 3h rozgrywki -.-
marvin -> spójrz na ulu-mulu -> f2 -> -> edit focus -> gdzieś tam będzie kod-> na i 42 żeby wyłączyć tryb marvin

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tego się chyba kodem nie da naprawić. Zostało już na sejwie.

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Mam problem.

Posiadam dusze Senayka (czy jak mu tam) i Szpon.

Karme u Beliara mam ponad 100. Ide do Kapliczki i chce polaczyc dusze ze Szponem i Beliar za kazdym razem "nie jest zainteresowany". A wczytywalem gre juz z 10 razy, w poradniku pisze ze wystarczy karma +50.

O co moze chodzic?? Gram Nekromanta, mam 4 rozdzial.

#Król_GothicSite

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Mam problem.

Posiadam dusze Senayka (czy jak mu tam) i Szpon.

Karme u Beliara mam ponad 100. Ide do Kapliczki i chce polaczyc dusze ze Szponem i Beliar za kazdym razem "nie jest zainteresowany". A wczytywalem gre juz z 10 razy, w poradniku pisze ze wystarczy karma +50.

O co moze chodzic?? Gram Nekromanta, mam 4 rozdzial.

Pogadaj z Xardasem.

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Rozmawialem. To on mnie wysłał do Kapliczki Beliara. Podchodze do Kapliczki i jest napisane "Połącz dusze Senyaka ze Szponem Beliara". Klikam to, trafia mnie piorun i Beliar mowi "nie jestem zainteresowany"

#Król_GothicSite

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No z tego co wiem to karmy potrzeba 200+

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozdział 7 . Ball Orun  -GIŃ NIEWIERNY  (w 1 rozdziale  zabrałem złoto za przesyłkę)  Czar zapomnienie  ani Gravo   nie skutkują. .Jak  zrobić aby  Ball  Orun  był   śmiertelny .Chce go zabić a potem wskrzesić .Może to coś
pomoże w dołączeniu sekty.      Może jakieś inne pomysły .

0 użytkowników
Do góry