Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4408781 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4408781

Odpowiedzi 14149

Vechpro

Vechpro

Użytkownicy
posty109
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W którym rozdziale? i za ile PN?

PS. W jaki sposób ulepszyć kostur maga?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Kupić. Ile pytań jeszcze zadasz? Może od razu zrób listę.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
To ja zadam pytanie dla odmiany. Pierwszy rozdział, biegam sobie wesoło po wielkim lesie i tępie zwierzyniec i Orków. No i patrze - szkielety. Myślę jak je podejść, bo wiem, że w Returningu są na sterydach. Kula Ognia. Duża ognista burza. Grom. Deszcz ognia. Strzały Ciemności. Kurwa nawet własnego szkieleta przyzwalem. Pytanie - jak u licha ciężkiego grając Nekromantą mam wybić szkielety bez używania Śmierci Ożywieńcom? Poziom BŁ

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Niewiem jak jest z nekromantą, ale na szkieleta jest tylko jeden sposób, nie licząc śmierci ożywieńca, machać mieczem i blokować jego ataki, i dać się trafić MAKS kilka razy... albo najlepiej w ogóle nie dać się trafić i blokować na perfect.

A jak nie idzie, to musisz bardziej podexpić postać, i zdobyć lepszą broń, bo nie sprawdzałem każdego czaru, ale chyba nie liczyć tego jednego czaru, nic innego na nie nie działa, no chyba że zmniejszenie potwora, ale nie wiem czy na nie działa, ale jeśli nawet, to niema sensu tego marnować na to ;p

Także machanie mieczem albo śmierć...

Gothicmage98

Gothicmage98

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To ja zadam pytanie dla odmiany. Pierwszy rozdział, biegam sobie wesoło po wielkim lesie i tępie zwierzyniec i Orków. No i patrze - szkielety. Myślę jak je podejść, bo wiem, że w Returningu są na sterydach. Kula Ognia. Duża ognista burza. Grom. Deszcz ognia. Strzały Ciemności. Kurwa nawet własnego szkieleta przyzwalem. Pytanie - jak u licha ciężkiego grając Nekromantą mam wybić szkielety bez używania Śmierci Ożywieńcom? Poziom BŁ
Zamroż go bryłą lodu i potem cisnij go czarami, lub znajdz ognisty łuk  :P

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie , czy mozna w jakis sposob otworzyc starozytne grobowce z jarkendaru? jesli tak to jak? jesli maja one inne przeznaczenie to jakie? pozdrawiam

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wlasnie klikam i pisze ze niemam odpowiedniego przedmiotu. przy okazji jeszcze jedno pytanie , zabilem kruka , myxir wrocil do khorinis i gdy chce z nim gadac to niemam zadnych opcji dialogowych a chcialbym nauczyc sie jezyka budowniczych( mam 1 poziom tylko ) a eremita uczy tylko 2 poziomow . Czy juz jezyka kaplanow nie bede mogl sie nauczyc? 

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wlasnie klikam i pisze ze niemam odpowiedniego przedmiotu

Grobowce normalnie otwieramy podchodząc do nich od odpowiedniej strony, mimo iż nie wszystkie są otwieralne.

Prawdopodobnie mówisz o ołtarzach w świątyniach. Jest to element jednego zadania od opiekunów. Dostajemy od niego odpowiednie przedmioty do ich aktywowania.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam takie małe pytanie bo nie mam pewności, a mianowicie:

Czy poziom normalny od poziomu trudnego różni się tylko Expem za potworki ? czy też przeciwnicy mają więcej hp i dmg ?

Przepraszam jeśli było już takie pytanie, ale ciężko znaleźć to.

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzieki za odp , i ponawiam pytanie , czy mozna sie nauczyc jezyka kaplanow po tym jak zabilo sie kruka a myxir jest w khorinis?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Tak tak wiem o nim ale jak juz pisalem wczesniej on uczy tylko do jezyka wojownikow ( 2 poziom ) a jezyk kaplanow? czyli juz wszystko stracone? 

Rabittous

Rabittous

Użytkownicy
Syn boży
posty174
Propsy76
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Syn boży
Mam pytanie. Uczylem sie many do 49 potem +5 (wiadomo zeby prog przeskoczyc tanio), wiec mialem 54 many.

Potem ubralem kapelusz +50 many wiec mialem ponad 100 i zostalem Nekromantą. Dzieki walce mana dostawalem tez pojedyncze bonusy +1 many, lacznie +5. Wiec mialem jakies 109 many.

Ale jak sciagam czapke, sciagam szate (szata chyba +30), sciagam amulety, pierscienie itd to w karcie postaci mam tylko 33 many :/ :/

Jakim cudem, skoro na samym poczatku czylem sie do progu i mialem 54. Potem jeszcze te bonusy +1 itd, czemu teraz mam tylko 33 many??? :/ a idac do Vatrasa sie szolic to dalej mam 1 za 2 tak jakbym mial ponad 50. Postac stoi naga przez Vatrasem.

Skad sie to bierze??....

#Król_GothicSite

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Możliwe że użyłeś takiej zamiany, nie pamiętam dokładnie co t obyło ale możliwe że poświęciłeś część swojej many w zamian za coś innego, np: Złoto albo hp, pamiętam że takie coś jest możliwe, także możliwe że właśnie dlatego masz mniej many bo używałeś tych wspomagaczy :)

Btw: Też mam pytanie, czy poziom bardzo trudny, daje tylko tyle że potwory dają mniej expa, czy ma to jeszcze na coś wpływ ?

lennon

lennon

Użytkownicy
posty202
Propsy20
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Kto uczy wydobywania(?) rogu smoczego zebacza? jestem swiezo po wejsciu do GD.

blabla_user

blabla_user

Użytkownicy
posty99
Propsy8
Profesjabrak
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie, czy da się zabić smoki, grając paladynem/najemnikiem nie używając Uriziela ?

Bo jak wiemy aktualnie magic dmg jest bugged i składa je na hita, także żeby nie psuć sobie gry zastanawia mnie czy da się zabić smoki jakąś inną silną bronią 2h ?

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
oczywiście

Dobra rozwinę trochę wypowiedź...

Dzięki zbugowanemu dmg w magicznych broniach mogłem używać broni które w normalnej sytuacji leżały by sobie w eq...

Kto bił Wężownicą...  Mocą Run... Klątwą Hromunda... czy orkowym orężem?
Mając 100% w um. bronią + już siły ponad 300 można śmiało zakładać bronie niższego rzędu bo i tak orkowie padną wam na 2/3 kryty. Dzięki temu rozdziały od 3+ nie stają się tępą siekaniną

Zobacz sobie jaką bronią będzie ci go dobrze bić metodą save/load zrobisz to szybciej niż pytając  na forum i czekając na odp.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dzięki ci wielkie za tak szybką odpowiedz :)

Po prostu wydawało mi się ze Smoki mają immun na każdą broń poza Urizilem, i dlatego trzeba go zdobywać, a nie sprawdzałem wcześniej czy spada im HP z innej broni niestety :)

0 użytkowników
Do góry