Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4392615 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4392615

Odpowiedzi 14149

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Co to za białość na ziemi xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Co to za białość na ziemi xD

Błędy pochodzące od  Gothic DirectX 11. Często takie coś mam w nowych lokacjach dodanych do gry, np. w wieży migieł tak samo.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kurwa mać opcja "Szukaj",nie raz było pisane o tym kluczu.

HardStyleMafia

HardStyleMafia

Użytkownicy
posty38
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ukradłem klucz Lorda Hagena potrzebny do dostania się do wyspy Eltu  , i w dzienniku piszę żeby iść porozmawiać o tym z Xaradasem. Ale nie ma żadnych opcji dialogowych związane z tym nowym wpisem. Czy to jest jakiś błąd. Ponadto Xardas stoi jeszcze przy słonecznym kręgu  kręgu xd.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
podobnie jak dwie skrzynie w zatopionej wieży X, rowniez trzeba miec klucze, ale skąd?

Cytat
Czy są jeszcze jakieś receptury na siłę prócz tych ze smoczych korzeni, oraz serc orków? Podobno goblińskie berserkery mają smocze korzenie, ale ciężko ich znaleźć, natomiast wybijanie orków jest cholernie żmudne (Jeśli rzeczywiście jest 1500 orków jak napisał Wonsz, to 1500/100=15 mikstur. Każda mikstura po 2 pkt siły, czyli 15*2=30. Mało). Jak tak się patrze, że niektórzy mają jakieś 300 siły, to nie chce mi się wierzyć, że tylko z nauki, tabliczek, i tych dwóch mikstur.

po screenie Maciusia z 300 str, uparłem sie dobic to tego poziomu, i ledwo po rozpoczeciu 3 rozdzialu i wybiciu 70% GD mam juz 290 sily, wiec sie da
Do jednej ze skrzyń daje klucz Xardas gdy gramy nekromantą,ale druga podobnie jak skrzynie w kopalni i u bandytów pozostaje zamknięta na wieki...

@Wonsz - to miałeś na myśli?

Post połączony: 2015-06-10, 01:55
Czy spotyka się w Returningu:
-Skorpiona ze Starego Obozu
-Stone'a kowola ze dziedinca zamkowego (SO)
-Złego
-Rączke
-Świstaka
-Krzykacza (Nowy Obóz)
-Ryżowego Księcia
-Homera (Nowy Obóz)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam pytanie. Żeby wykonć zadnie młota lou potrzebuje kłów błotnego węża mogę je gdzieść znaleść  czy musze sięnauczyć wydobywać ? jeśli musze się nauczyć to u kogo ?

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam pytanie. Żeby wykonć zadnie młota lou potrzebuje kłów błotnego węża mogę je gdzieść znaleść  czy musze sięnauczyć wydobywać ? jeśli musze się nauczyć to u kogo ?
Nie musisz przyrządzać tej mikstury. Wystarczy, że z przepisem pójdziesz do Samuela w obozie piratów. Bedziesz mógł od niego kupić młot i zanieść temu kucharzowi w obozie bandytów.
Jeśli jednak chcesz zrobić to kły można znaleźć obok jaskini z Juanem, leżą przy pniu wraz z kilkoma strzałami.

domix

domix

Użytkownicy
posty237
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
wie ktoś może gdzie jest szpada Albi (piratki bo nie wiem czy dobrze jej imię napisałem) szukam na bagnach i nie mogę znaleść

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś może gdzie jest szpada Albi (piratki bo nie wiem czy dobrze jej imię napisałem) szukam na bagnach i nie mogę znaleść
Za tym gościem co poluje na węże, nie pamiętam imienia, quest jest związany z wejściem do obozu. Po pokonaniu węży idź prosto, aż dojdziesz do schodów. Obok nich jest wielkie samotne drzewo(po prawej stronie), a przy nim jest szpada.

Następnym razem sprawdź poradnik Warda, tam masz solucje do wszystkich questów.

styxu

styxu

Użytkownicy
posty64
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy jest wystarczająca ilość materiałów do ulepszenia zbroi wodnego kręgu +5, lekkiej łowcy smoków +5 i ciężkiej łowcy smoków? Pytam się, bo chcę ulepszyć lekką zbroję łowcy smoków, ale nie wiem czy starczy na ciężką łowcy smoków.

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest wystarczająca ilość materiałów do ulepszenia zbroi wodnego kręgu +5, lekkiej łowcy smoków +5 i ciężkiej łowcy smoków? Pytam się, bo chcę ulepszyć lekką zbroję łowcy smoków, ale nie wiem czy starczy na ciężką łowcy smoków.
Prętów powinno ci wystarczyć.
Ale nie ma sensu ulepszać lekkiej zbroi, jak się ma zbroję z Kruka.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mam duszę Sen'yaka zamkniętą w kamień. Kiedy oddaje ją przy posążku Beliar ten jedynie daje mi 2500 punktów doświadczenia i plus 20 do punktów życia. A jak wybieram opcje ulepsenia Szponu Beliar to nic się nie dzieje. Gram nekromantą. Jak wpakować tą duszę tak aby ulepszyć runę Szponu Beliara?

Post połączony: 2015-06-13, 03:07
Nie ważne. Wystarczyło pogadać z Xardasem i opcja się udostępniła przy ołtarzu. Teraz pewnie będę potrzebował karmy u Beliara +100?

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
Zastanawia mnie czy kupno średniej zbroi najemnika i jej ulepszanie(jeśli to możliwe) to dobry biznes.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Nie nie jest to dobry biznes. Lepiej wbic szyvbko 1000hp i miec spokoj ze zbroja az do 4/5 rozdzialu.

TadekKanalarz

TadekKanalarz

Użytkownicy
Łakamakafą
posty258
Propsy44
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Łakamakafą
No to ulepszę lekką zbroję najemnika albo wodnego kręgu :ok:

Arik

Arik

Użytkownicy
posty306
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie  związane z zadaniem proroczy sen grity gdzie znajdę jej męża ???

casual

casual

Użytkownicy
posty42
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam pytanie  związane z zadaniem proroczy sen grity gdzie znajdę jej męża ???
Na bagnie. Dokładnie obok kamienia teleportującego. Tam będzie drabina po której trzeba się wspiąć i na górze będzie jej mąż.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Najpierw jednak musisz pogadać z Gregiem! 

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Co się stało z Thorusem, Fiskiem, Snafem, Scattim i innymi? Po inwazji orków na obóz bandytów nie znalezłem ich ciał.

Post połączony: 2015-06-14, 05:31
Znalazłem ich. Są w jaskini za obozem piratów na plaży.

0 użytkowników
Do góry