O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4392615
Odpowiedzi 14149
Werewolf
Żelazko
Co to za białość na ziemi xD
Wonsz
HardStyleMafia
Cytat: Krieghen w 2015-05-14, 23:17podobnie jak dwie skrzynie w zatopionej wieży X, rowniez trzeba miec klucze, ale skąd? CytatCzy są jeszcze jakieś receptury na siłę prócz tych ze smoczych korzeni, oraz serc orków? Podobno goblińskie berserkery mają smocze korzenie, ale ciężko ich znaleźć, natomiast wybijanie orków jest cholernie żmudne (Jeśli rzeczywiście jest 1500 orków jak napisał Wonsz, to 1500/100=15 mikstur. Każda mikstura po 2 pkt siły, czyli 15*2=30. Mało). Jak tak się patrze, że niektórzy mają jakieś 300 siły, to nie chce mi się wierzyć, że tylko z nauki, tabliczek, i tych dwóch mikstur.po screenie Maciusia z 300 str, uparłem sie dobic to tego poziomu, i ledwo po rozpoczeciu 3 rozdzialu i wybiciu 70% GD mam juz 290 sily, wiec sie da Do jednej ze skrzyń daje klucz Xardas gdy gramy nekromantą,ale druga podobnie jak skrzynie w kopalni i u bandytów pozostaje zamknięta na wieki...
podobnie jak dwie skrzynie w zatopionej wieży X, rowniez trzeba miec klucze, ale skąd? CytatCzy są jeszcze jakieś receptury na siłę prócz tych ze smoczych korzeni, oraz serc orków? Podobno goblińskie berserkery mają smocze korzenie, ale ciężko ich znaleźć, natomiast wybijanie orków jest cholernie żmudne (Jeśli rzeczywiście jest 1500 orków jak napisał Wonsz, to 1500/100=15 mikstur. Każda mikstura po 2 pkt siły, czyli 15*2=30. Mało). Jak tak się patrze, że niektórzy mają jakieś 300 siły, to nie chce mi się wierzyć, że tylko z nauki, tabliczek, i tych dwóch mikstur.po screenie Maciusia z 300 str, uparłem sie dobic to tego poziomu, i ledwo po rozpoczeciu 3 rozdzialu i wybiciu 70% GD mam juz 290 sily, wiec sie da
Szulwik
domix
casual
mam pytanie. Żeby wykonć zadnie młota lou potrzebuje kłów błotnego węża mogę je gdzieść znaleść czy musze sięnauczyć wydobywać ? jeśli musze się nauczyć to u kogo ?
wie ktoś może gdzie jest szpada Albi (piratki bo nie wiem czy dobrze jej imię napisałem) szukam na bagnach i nie mogę znaleść
styxu
Czy jest wystarczająca ilość materiałów do ulepszenia zbroi wodnego kręgu +5, lekkiej łowcy smoków +5 i ciężkiej łowcy smoków? Pytam się, bo chcę ulepszyć lekką zbroję łowcy smoków, ale nie wiem czy starczy na ciężką łowcy smoków.
TadekKanalarz
K0nopa
Arik
Witam mam pytanie związane z zadaniem proroczy sen grity gdzie znajdę jej męża ???
After