Po prostu to modlenie się spanie, modlenie się spanie jest monotonne. Zadałem normalne pytanie, i zostałem zmieszany z błotem. Dobra, chuj w to, nie chce mi się dalej kłócić.
Czy jest jakiś spis wszystkich polnych rdestów w grze? Podobno mam za mało siły i hp. Rdest by się przydał, aby zwiększyć te dwie statystyki.
Wonsz... Jesteś dla mnie ostoją inteligencji gothicowej (twoja postac jest rownie dobra albo i lepsza od Maciusia), ale i aniołem cierpliwości. Jak można być tak cierpliwym wobec takiego kału intelektualnego jak Szulwik.
Owszem Szchujwik, mam w dupie to, ze nie dasz się obrazac, bo ty jesteś zwykłym półgłówkiem i trzeba to mówić, bo to jest czysta prawda. Ty się nie nadajesz do tej gry. Wielu graczy, w tym ja potrzebowało czasami coś przeczytać, ale ty jesteś kompletnie skretyniały, co potwierdziłeś nawet, nie zrozumieniem sarkazmu na na prawde niskim poziomie intelektualnym. Weź zagraj na b.łatwym, bo na tym poziomie nie trzeba nic zbierac, a zabijać wystarczy tylko to co ci stanie na ścieżce głównej fabuły, a i tak będziesz koksem, tak NAWET TWOJA POSTAĆ będzie dobra.
Zamknij już ten glupi pysk Szulwik, bo ludzie byli wobec Ciebie anielsko cierpliwi i gdy już w końcu po 20-30 stronie twojego zidiocenia ktoś się LEKKO SFRUSTROWAŁ, co ty odebrales za chuj wie jaka obrazę, to plujesz gównem, że się NAWET ZAPYTAC PROSIKOW NIE MOZNA i wymieniasz jakies zjebane 7 punktów. Ty nawet 7 IQ nie masz chłopcze.
To nie są prosiki, tylko ludzie którzy zagrali w ta gre 2-3 raz... Po prostu sa inteligentni na tyle, by korzystać z napisanych już poradnikow, posiadają jakąś tam pamięć, bo wcale absolutna pamięc tutaj nie jest wymagana i zwyczajnie nie sa idiotami w przeciwieństwie do Ciebie.
Dopiero teraz zostałeś faktycznie obrażony, wypierdalaj na Tibie, tamtejsza mechanika będzie na twój rozumek.
Post połączony: 2015-05-20, 08:49
Mam 7 płytek pełzacza. Gdzie mogę zdobyć pozostałe 3 bez nauki tej umiejętności patroszenia pełzaczy?
Złoto-brązowa tekstura ciężkiej zbroi najemników mi się nie podoba. Jest jakiś sposób aby przywrócić domyślną starą teksturę owej zbroi?
Nigel ma płytki po misji u zabójców,niemniej jednak i tak musisz się nauczyć tej umiejętności,bo nie skończysz gry.
Łeh? Naprawdę nie da się ukończyć gry bez tego? Trochę ujowo jak się gra magiem.
MUSISZ NAUCZYC SIE WSZYSTKICH UMIEJĘTNOŚCI MYSLIWSKICH. Wszystkie za 1,3,5 PN. Oprocz wyrywania żądła krwiopijcy bo do tego mamy ksiazke od Dragomira, za jego kuszę. To się zawsze oplaci i da Ci kupe hajsu, oraz WLASNIE INTA, dla maga. Mag potrzebuje umiejetnosci myśliwskich 2x bardziej niż woj.
Twój awatar jest rozjebany i symbolizuje głupotę twoich postow.
Załozylem to konto tylko po to by odpisac Tobie i Szulwikowi. 2 największym retardom tego tematu.