Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415182 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415182

Odpowiedzi 14149

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
tez gram w returna pierwszy raz ( w G2 juz chyba dwudziesty pierwszy) ale po 2 czy trzech krytycznych komentach Tizgara przeczytalem wszystkie fora o returnie a nawet te ruskie by wyciągnąć jak najwięcej i próbuje wszystkiego, tym bardziej że inspirują mnie screeeny Maciusia :) próbuj a znajdziesz rozwiązanie, szukaj na forum bo na 99% juz było napisane o KAŻDYM problemie :) a krytyczne komenty przyjmuj z przymróżeniem oka bo tu taki styl widać panuje ]:-)

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Krytyczne olewam, ale nie pozwolę się obrażać. Ty przejrzałeś fora. Ja pierwszy raz gram, i staram się odkrywać wszystko sam.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Daj przykład, gdzie spytałem się chociaż 2 razy o to samo cwaniaczku.
Przecież Ci wypisałem w poście wyżej.
7. Idź obejrzeć let's playa z jakiejś nowej gry (Wiedźmin 3 dziś wyszedł), aby być prosem, i móc spinać dupę w kierunku innych graczy.
Tutaj to już całkiem nie wiem o co Ci chodzi i co ma do tego Wiedźmin.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
tez gram w returna pierwszy raz ( w G2 juz chyba dwudziesty pierwszy) ale po 2 czy trzech krytycznych komentach Tizgara przeczytalem wszystkie fora o returnie a nawet te ruskie by wyciągnąć jak najwięcej i próbuje wszystkiego, tym bardziej że inspirują mnie screeeny Maciusia :) próbuj a znajdziesz rozwiązanie, szukaj na forum bo na 99% juz było napisane o KAŻDYM problemie :) a krytyczne komenty przyjmuj z przymróżeniem oka bo tu taki styl widać panuje ]:-)

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Daj przykład, gdzie spytałem się chociaż 2 razy o to samo cwaniaczku.
Przecież Ci wypisałem w poście wyżej.
7. Idź obejrzeć let's playa z jakiejś nowej gry (Wiedźmin 3 dziś wyszedł), aby być prosem, i móc spinać dupę w kierunku innych graczy.
Tutaj to już całkiem nie wiem o co Ci chodzi i co ma do tego Wiedźmin.

1. Wyjaśnienie, a konkretny przykład to dwie różne sprawy. Bo ja sobie nie przypominam, abym chociaż raz spytał się 2 razy o to samo.
2. Skoro nie zrozumiałeś aluzji z tego cytatu, znaczy że nie jesteś zbyt inteligentny.

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
@Maciuś już Ty nie bądź taki kurwa dowcipny ;) myslałem że z 160 str jestem kozak, ale znalazł sie maniak i jak sie okazało byłem w błędzie. Ot co

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy eksterminacja paladynów na etlu przed zrobieniem questa z Gomezem będzie dobrym pomysłem? W 4 rozdziale zrespi mi się wystarczająco dużo tych poszukiwaczy?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Pewnie,że tak. Zrespi ci się 5 poszukiwaczy za każdego zabitego paladyna,zważywszy na to,że poszukiwacz zabiera 1 karmy u beliara,a paladyn 5 u innosa.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik
Pewnie,że tak. Zrespi ci się 5 poszukiwaczy za każdego zabitego paladyna,zważywszy na to,że poszukiwacz zabiera 1 karmy u beliara,a paladyn 5 u innosa.

Czyli wyjdzie na jedno i to samo ;p. To się wstrzymam poszukiwaczami, i ulepszę sobie szpon  ^^

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik

Czyli wyjdzie na jedno i to samo ;p. To się wstrzymam poszukiwaczami, i ulepszę sobie szpon  ^^
No błagam cię,to był sarkazm... Grasz na normalu to nie masz ograniczenia snu więc jaki problem pomodlić się,położyć,pomodlić i tak 50 razy.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Szulwik

No błagam cię,to był sarkazm... Grasz na normalu to nie masz ograniczenia snu więc jaki problem pomodlić się,położyć,pomodlić i tak 50 razy.

Czujesz się dowartościowany tym sarkazmem?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Szulwik
W sumie tak,zostałem ukoronowany aż 2 propsami  :lol:
Chłopie jak można brać coś takiego na poważnie. Gra ma uczyć przede wszystkim samodzielnego,logicznego myślenia,a pytanie się o każdą pierdołę jak to kolega wyżej zauważył nie dość,że nie pomaga to jeszcze może zaszkodzić.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Po prostu to modlenie się spanie, modlenie się spanie jest monotonne. Zadałem normalne pytanie, i zostałem zmieszany z błotem. Dobra, chuj w to, nie chce mi się dalej kłócić.

Czy jest jakiś spis wszystkich polnych rdestów w grze? Podobno mam za mało siły i hp. Rdest by się przydał, aby zwiększyć te dwie statystyki.

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Czy jest jakiś spis wszystkich polnych rdestów w grze? Podobno mam za mało siły i hp. Rdest by się przydał, aby zwiększyć te dwie statystyki.

Jest pewien sposób. Odpalasz nową gre lub wczytujesz, włączasz konsole wpisujesz "goto vob itpl_temp_herb", przenosi cie do rdestu podnosisz go i tak w kolko. Miejsca zapamietujesz lub zapisujesz czy cokolwiek i wracasz swoją postacią tam gdzie dasz rade go zebrać.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Mam 7 płytek pełzacza. Gdzie mogę zdobyć pozostałe 3 bez nauki tej umiejętności patroszenia pełzaczy?

Złoto-brązowa tekstura ciężkiej zbroi najemników mi się nie podoba. Jest jakiś sposób aby przywrócić domyślną starą teksturę owej zbroi?
Nigel ma płytki po misji u zabójców,niemniej jednak i tak musisz się nauczyć tej umiejętności,bo nie skończysz gry.
Łeh? Naprawdę nie da się ukończyć gry bez tego? Trochę ujowo jak się gra magiem.

KOMPATYBILNY

KOMPATYBILNY

Użytkownicy
posty1
Propsy1
Profesjabrak
  • Zbanowany
Po prostu to modlenie się spanie, modlenie się spanie jest monotonne. Zadałem normalne pytanie, i zostałem zmieszany z błotem. Dobra, chuj w to, nie chce mi się dalej kłócić.

Wonsz... Jesteś dla mnie ostoją inteligencji gothicowej (twoja postac jest rownie dobra albo i lepsza od Maciusia), ale i aniołem cierpliwości. Jak można być tak cierpliwym wobec takiego kału intelektualnego jak Szulwik.

Owszem Szchujwik, mam w dupie to, ze nie dasz się obrazac, bo ty jesteś zwykłym półgłówkiem i trzeba to mówić, bo to jest czysta prawda. Ty się nie nadajesz do tej gry. Wielu graczy, w tym ja potrzebowało czasami coś przeczytać, ale ty jesteś kompletnie skretyniały, co potwierdziłeś nawet, nie zrozumieniem sarkazmu na na prawde niskim poziomie intelektualnym. Weź zagraj na b.łatwym, bo na tym poziomie nie trzeba nic zbierac, a zabijać wystarczy tylko to co ci stanie na ścieżce głównej fabuły, a i tak będziesz koksem, tak NAWET TWOJA POSTAĆ będzie dobra.

Zamknij już ten glupi pysk Szulwik, bo ludzie byli wobec Ciebie anielsko cierpliwi i gdy już w końcu po 20-30 stronie twojego zidiocenia ktoś się LEKKO SFRUSTROWAŁ, co ty odebrales za chuj wie jaka obrazę, to plujesz gównem, że się NAWET ZAPYTAC PROSIKOW NIE MOZNA i wymieniasz jakies zjebane 7 punktów. Ty nawet 7 IQ nie masz chłopcze.

To nie są prosiki, tylko ludzie którzy zagrali w ta gre 2-3 raz... Po prostu sa inteligentni na tyle, by korzystać z napisanych już poradnikow, posiadają jakąś tam pamięć, bo wcale absolutna pamięc tutaj nie jest wymagana i zwyczajnie nie sa idiotami w przeciwieństwie do Ciebie.

Dopiero teraz zostałeś faktycznie obrażony, wypierdalaj na Tibie, tamtejsza mechanika będzie na twój rozumek.

Post połączony: 2015-05-20, 08:49

Mam 7 płytek pełzacza. Gdzie mogę zdobyć pozostałe 3 bez nauki tej umiejętności patroszenia pełzaczy?

Złoto-brązowa tekstura ciężkiej zbroi najemników mi się nie podoba. Jest jakiś sposób aby przywrócić domyślną starą teksturę owej zbroi?
Nigel ma płytki po misji u zabójców,niemniej jednak i tak musisz się nauczyć tej umiejętności,bo nie skończysz gry.
Łeh? Naprawdę nie da się ukończyć gry bez tego? Trochę ujowo jak się gra magiem.

MUSISZ NAUCZYC SIE WSZYSTKICH UMIEJĘTNOŚCI MYSLIWSKICH. Wszystkie za 1,3,5 PN. Oprocz wyrywania żądła krwiopijcy bo do tego mamy ksiazke od Dragomira, za jego kuszę. To się zawsze oplaci i da Ci kupe hajsu, oraz WLASNIE INTA, dla maga. Mag potrzebuje umiejetnosci myśliwskich 2x bardziej niż woj.

Twój awatar jest rozjebany i symbolizuje głupotę twoich postow.

Załozylem to konto tylko po to by odpisac Tobie i Szulwikowi. 2 największym retardom tego tematu.

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Skoro nie zrozumiałeś aluzji z tego cytatu, znaczy że nie jesteś zbyt inteligentny.
Z dupy wzięty wątek o jakimś zagrajmy w nie mający nic wspólnego z tym co pisałem wcześniej, ale pewnie to ja mam problemy ze zrozumieniem posta.
Czy eksterminacja paladynów na etlu przed zrobieniem questa z Gomezem będzie dobrym pomysłem? W 4 rozdziale zrespi mi się wystarczająco dużo tych poszukiwaczy?
15 razy kurwa pisali żeby tego nie robić bo się z karmą nie wyrobi, zapytam się jeszcze raz może coś się zmieniło :facepalm:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Spierdalaj.

Wonsz... Jesteś dla mnie ostoją inteligencji gothicowej (twoja postac jest rownie dobra albo i lepsza od Maciusia), ale i aniołem cierpliwości. Jak można być tak cierpliwym wobec takiego kału intelektualnego jak Szulwik.

Owszem Szchujwik, mam w dupie to, ze nie dasz się obrazac, bo ty jesteś zwykłym półgłówkiem i trzeba to mówić, bo to jest czysta prawda. Ty się nie nadajesz do tej gry. Wielu graczy, w tym ja potrzebowało czasami coś przeczytać, ale ty jesteś kompletnie skretyniały, co potwierdziłeś nawet, nie zrozumieniem sarkazmu na na prawde niskim poziomie intelektualnym. Weź zagraj na b.łatwym, bo na tym poziomie nie trzeba nic zbierac, a zabijać wystarczy tylko to co ci stanie na ścieżce głównej fabuły, a i tak będziesz koksem, tak NAWET TWOJA POSTAĆ będzie dobra.

Zamknij już ten glupi pysk Szulwik, bo ludzie byli wobec Ciebie anielsko cierpliwi i gdy już w końcu po 20-30 stronie twojego zidiocenia ktoś się LEKKO SFRUSTROWAŁ, co ty odebrales za chuj wie jaka obrazę, to plujesz gównem, że się NAWET ZAPYTAC PROSIKOW NIE MOZNA i wymieniasz jakies zjebane 7 punktów. Ty nawet 7 IQ nie masz chłopcze.

To nie są prosiki, tylko ludzie którzy zagrali w ta gre 2-3 raz... Po prostu sa inteligentni na tyle, by korzystać z napisanych już poradnikow, posiadają jakąś tam pamięć, bo wcale absolutna pamięc tutaj nie jest wymagana i zwyczajnie nie sa idiotami w przeciwieństwie do Ciebie.

Dopiero teraz zostałeś faktycznie obrażony, wypierdalaj na Tibie, tamtejsza mechanika będzie na twój rozumek.

Post połączony: 2015-05-20, 08:49

MUSISZ NAUCZYC SIE WSZYSTKICH UMIEJĘTNOŚCI MYSLIWSKICH. Wszystkie za 1,3,5 PN. Oprocz wyrywania żądła krwiopijcy bo do tego mamy ksiazke od Dragomira, za jego kuszę. To się zawsze oplaci i da Ci kupe hajsu, oraz WLASNIE INTA, dla maga. Mag potrzebuje umiejetnosci myśliwskich 2x bardziej niż woj.

Twój awatar jest rozjebany i symbolizuje głupotę twoich postow.

Załozylem to konto tylko po to by odpisac Tobie i Szulwikowi. 2 największym retardom tego tematu.

Spierdalaj.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Żelazko
Nie da się,z prostego powodu. W 7 rozdziale musisz wszystkim myśliwym załatwić zbroje takie jak Baremowi,czyli potrzebujesz 100 płytek. Zresztą tak jak kolega wyżej napisał magiem uczysz się WSZYSTKICH umiejętności po 1-5 pn,nawet takiego wyrabania strzał,wydobywania złota czy innego gówna,które się nie przyda,ale da inta(czyli de facto zwiększy dmg czarów,na magu rzecz najważniejsza). PNów jest w brud,masz spis bossów w poradnikach,ich jest kilkadziesiąt więc jakieś płytki za 3 PN to żaden wydatek.
@KOMPATYBILNY
Dzięki za ciepłe słowa i gorącą przemowę względem Szulwika,która być może wywrze pozytywny wpływ na jego dalszą karierę  :P
@Szulwik
Przechodzenie gry 10 razy? Aktualnie przechodzę ją 3 raz,w tym pierwszy raz grałem SŚ na patchu 1.1 czyli z cheat runą,a w dodatku na odpierdol.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Co się stanie jeśli odmówię uratowania Gritty albo nie dam złota Thorbenowi na poszukiwanie zaginionej przez straż? Wywiozą ją do Jarkendaru?

0 użytkowników
Do góry