O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 4413759
Odpowiedzi 14149
Shiro
Wonsz
W II rozdziale mogę wybić wszystkich orków w GD czy nie którzy są potrzebni później ??
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
VorgPL
Musisz pójść do Jory.
Szulwik
@Szulwik Nazbierać 100 serc nie jest łatwo? Interesujące,w 2 rozdziale miałem coś koło 900 czy 1000 łucznikiem,którym nawet ich nie potrzebowałem... Orków masz od groma w całym GD,przecież oni są słabi,zdecydowanie za słabi jak na mój gust.
Cytat: VorgPL w 2015-05-12, 17:46Musisz pójść do Jory.Ale ja poszłem i potem byłem u Lutero .
Krieghen
Czy wypicie tego wina od kuriera ferdinanda będzie dobrym pomysłem? Bo 50 hp. do przodu strasznie mnie korci, ale nie chce aby mi się jakaś misja spaliła, albo coś.
blabla_user
Czy da się w 2 rozdziale zdobyć amulet dla Angara? Bo poszedłem do tego kręgu, wybiłem wszystko, a amuletu nie ma.
Werewolf
Lampart
Wpisz w konsoli "goto vob ItAm_Mana_Angar_MIS" bez cudzysłowia.
Cytat: Szulwik w 2015-05-12, 20:19Czy wypicie tego wina od kuriera ferdinanda będzie dobrym pomysłem? Bo 50 hp. do przodu strasznie mnie korci, ale nie chce aby mi się jakaś misja spaliła, albo coś.Pij,kij z misją.@Krieghen Komu by się to chciało zbierać,do 5 rozdziału nie zebrałem nawet jednego.
Cytat: Shiro w 2015-05-12, 15:54W II rozdziale mogę wybić wszystkich orków w GD czy nie którzy są potrzebni później ??nie zapomnij pozbierac kamieni duszy