Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4433788 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4433788

Odpowiedzi 14149

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Efekt jest ten sam tylko nastąpiła zmiana składnia na bardziej dostępny
No to lipa delikatnie mówiąc,bo wszystkie smocze korzenie i goblinie jagody wszamałem,a mam 14 szczawi.Jest jeszcze jakiś przepis wymagający szczawiu?Skoro many nimi nie nabije,to może warto zrobić potki na hp ze szczawików?Moja postać prezentuje się następująco:
Spoiler
Rzeźnik,wyczyszczony cały Jarek,wyruszam na Etlu,a następnie do GD.Broń 2h świeżo wbita z 9 na 64 %(chyba z 50 pnów),bo kryt z kostura zadaje kosmiczny dmg.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Ale potki na HP tez nie wymagaja szczawiu :P

Szczaw leci tylko na potki siła i zręczność
Pewnie 1.3 masz na 1.3.1 crit z kosturów już się unormował :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ale potki na HP tez nie wymagaja szczawiu :P

Szczaw leci tylko na potki siła i zręczność
Pewnie 1.3 masz na 1.3.1 crit z kosturów już się unormował :P
Cholerka no,za dużo tu zmian jak dla mnie od patcha 1.1 :P Czyli podsumowując szczawie równie dobrze mogę sprzedać,bo dla maga są bezużyteczne /;

Dzięki za odpowiedź z pancerzami, a ktoś wie jak to jest z karmą? Bo pamiętam ktoś już kiedyś pisał o tym, że się Vatras obraził. Wysoka karma u Beliara czy Innosa nie ma innych konsekwencji niż ewentualne bonusy z kapliczek?
Bonusy z kapliczek,quest z Gomezem(karma u Innosa na plusie bodajże) i u Beliara na Szpon.
Btw,czy z żądeł krwiopijcy i żuwaczek pełzaczy robi się jakieś poty czy mogę je wykorzystać do leczenia zamiast potów?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś opisać co zrobić i w jakiej kolejności ażeby można było ubić samemu Ashtara ?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
4 rozdział :p

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kolejne czynności xd ?

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
A kolejne czynności xd ?
Bij go xxxDDD

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań.
1.Warto kupić Płomień Eligora od Zurisa czy lepiej zachować hajs na książki po 30 koła?
2.Uczyć się Szkieletu w 3 rozdziale czy to mija się z celem i lepiej po prostu szybko wskoczyć do czwartego i bawić się Demonami?
3.Czy jest sens zbierać te wszystkie Sfery w 2 rozdziale grając Nekromantą(narazie mam jedną)?Ogólnie ze zniszczeniem ożywieńca jestem w stanie posiekać całą obstawę,książe demonów leci od kostura,szanownego strażnika sfer wystarczy odciągnąć i mu ją zapieprzyć.
4.Czar zdolny posiekać ucznia Tizgara i Thompsona,zwanego Panem Cienia Kadarem i jego pobratymców,Strażników Sfer(bodajże dają punkty nauki).
5.Czy żądła krwiopijców po zjedzeniu odpowiedniej ilości przestają leczyć czy ja coś schrzaniłem?
6.Czy można oddać Beliarowi więcej niż 20 dusz naraz,aby otrzymać bonus lepszy niż 1000 expa i 10 hp?
7.Co warto podreperować w tej postaci?Gram drugi raz w Returna,poprzednio sporo pominąłem grając Strażnikiem na cheat runie.Poziom rzeźnik,końcówka rozdziału 2
Spoiler

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A kolejne czynności xd ?
Bij go xxxDDD
Aeeem a jest nadal niesmiertelny ? xd Pytam się zapobiegawczo xd

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kto uczy kopania rudy?

kuszczyk

kuszczyk

Użytkownicy
posty63
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jakies porady straznik swiatynny zaczynam grac dopiero 3h gry mam;p? poziom trudny

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: OwcaZagady w Dzisiaj o 07:15Cytat: Yberion w Wczoraj o 17:04A kolejne czynności xd ?Bij go xxxDDDAeeem a jest nadal niesmiertelny ? xd Pytam się zapobiegawczo xd

Po co go bić?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Nekro

Nekro

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie mam pytanie do was chcialbym zapytac expertow czy na dana chwile etap gry moja postac wypada dobrze w skrocie khorinis cale zrobione jarkendar tez caly zrobiony obecnie rozdzial 2 dopiero co wszedlem do gorniczej doliny gram na najnowszym patchu moj czeladnik to bosper poziom gry normalny jedyne co sie dziwie to dlaczego niektorzy maja ponad 1000 hp pozbieralem juz chyba wszystkie jagody wypilem 3x wina zapomnienia przeczytalem wszystkie tabliczki jakie znalazlem i nadal nie mam jeszcze 1000 hp jeszcze jedno pytanko czy bron jaka teraz posiadam krzyz przeznaczenia jest dobra na ten etap gry czy moze gdzies jest lepsza i moge po nia pojsc ? prosze o ocene postaci dziekuje i pozdrawiam

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kto uczy kopania rudy?
Grimes w kopalni zaznaczonej na mapie Garonda.

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znależć Pancerz Wybrańcy Beliara ?

Yberion

Yberion

Użytkownicy
posty162
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: OwcaZagady w Dzisiaj o 07:15Cytat: Yberion w Wczoraj o 17:04A kolejne czynności xd ?Bij go xxxDDDAeeem a jest nadal niesmiertelny ? xd Pytam się zapobiegawczo xd

Po co go bić?
Dla PN i Expa :)

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
kto uczy mikstury na życie tej na stałe

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mam kilka pytań.
1.Warto kupić Płomień Eligora od Zurisa czy lepiej zachować hajs na książki po 30 koła?
2.Uczyć się Szkieletu w 3 rozdziale czy to mija się z celem i lepiej po prostu szybko wskoczyć do czwartego i bawić się Demonami?
3.Czy jest sens zbierać te wszystkie Sfery w 2 rozdziale grając Nekromantą(narazie mam jedną)?Ogólnie ze zniszczeniem ożywieńca jestem w stanie posiekać całą obstawę,książe demonów leci od kostura,szanownego strażnika sfer wystarczy odciągnąć i mu ją zapieprzyć.
4.Czar zdolny posiekać ucznia Tizgara i Thompsona,zwanego Panem Cienia Kadarem i jego pobratymców,Strażników Sfer(bodajże dają punkty nauki).
5.Czy żądła krwiopijców po zjedzeniu odpowiedniej ilości przestają leczyć czy ja coś schrzaniłem?
6.Czy można oddać Beliarowi więcej niż 20 dusz naraz,aby otrzymać bonus lepszy niż 1000 expa i 10 hp?
7.Co warto podreperować w tej postaci?Gram drugi raz w Returna,poprzednio sporo pominąłem grając Strażnikiem na cheat runie.Poziom rzeźnik,końcówka rozdziału 2
Spoiler
7. Poprzednio grałeś strażnikiem na cheat runie a teraz grasz nekromantą na cheat kosturze - bez różnicy. Co do pytania o staty postaci to masz malutko punktów trafień.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Mam kilka pytań.
Spoiler
7. Poprzednio grałeś strażnikiem na cheat runie a teraz grasz nekromantą na cheat kosturze - bez różnicy. Co do pytania o staty postaci to masz malutko punktów trafień.
Co w tym kosturze jest scheatowane?Dmg nie jest jakiś nadzwyczajny,co prawda wezmę Warga na 2 kryty,ale orka wojownika już na jakieś 10,a smoczy zębacz czy czarni orkowie wogóle nie reagują na ten "scheatowany" kostur. Swoją drogą co zrobić z kamieniem duszy z Senyaka jako Nekromanta(właśnie bydlaka posiekałem,odrazu po zdobyciu sfer),bo do miecza go nie wrzucę.Po prostu oddać go Beliarowi za bonus,czy może dostanę coś lepszego na wyższym kręgu magii(aktualnie mam 2,za moment wbijam w 3 rozdział).

0 użytkowników
Do góry