Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410731 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410731

Odpowiedzi 14149

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Sorry Maciuś, jak tak mówisz ;)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
nie zaleznie od poziomu 90 siły bez bizuteri to podstawa obowiazkowa :P lvl zlezy o jakim poziomie mowa :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
nie zaleznie od poziomu 90 siły bez bizuteri to podstawa obowiazkowa :P lvl zlezy o jakim poziomie mowa :P
My bad myślałem, że chodzi tylko o rozdział 1.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Watchmaker

Watchmaker

Użytkownicy
posty34
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytanie o początek rozgrywki. Porobiłem trochę zadań tu i tam, dałem trochę w siłę trochę w walkę i pobiegłem do Groma (za farmą Onara w dolince trolli) nauczyć się zbierania kilku trofeów. Potem na miksturce szybkości pobiegłem pod czarnego trolla w nadziei, że Grimbald mnie czegoś nauczy od razu... ale nie.. na zębacze chce polować..ok. Zaciukałem jednego on 2 i dalej nie chce uczyć.. no to zaciukałem trolla czarnego. No teraz jest pod wrażeniem i uczy..  Trofea od Groma i Grimbalda na początek wystarczają na proces zabijania 200 potworków... Chyba że da się zdobyć te umiejętności szybciej i łatwiej bez bicia trolla, którego i tak trzeba na tym etapie zbugować bo nie ma zwoju zmniejszenia dostępnego jeszcze?  Czy te zębacze z Grimbaldem są jakoś zabugowane czy jak? Wygląda na to że to w ogóle zadanie nie jest.. ani wpisu do dziennika ani expa po wybiciu.. poza tym Grimbald mówi że i tak mu nie pomogłem wcale...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapytanie o początek rozgrywki. Porobiłem trochę zadań tu i tam, dałem trochę w siłę trochę w walkę i pobiegłem do Groma (za farmą Onara w dolince trolli) nauczyć się zbierania kilku trofeów. Potem na miksturce szybkości pobiegłem pod czarnego trolla w nadziei, że Grimbald mnie czegoś nauczy od razu... ale nie.. na zębacze chce polować..ok. Zaciukałem jednego on 2 i dalej nie chce uczyć.. no to zaciukałem trolla czarnego. No teraz jest pod wrażeniem i uczy..  Trofea od Groma i Grimbalda na początek wystarczają na proces zabijania 200 potworków... Chyba że da się zdobyć te umiejętności szybciej i łatwiej bez bicia trolla, którego i tak trzeba na tym etapie zbugować bo nie ma zwoju zmniejszenia dostępnego jeszcze?  Czy te zębacze z Grimbaldem są jakoś zabugowane czy jak? Wygląda na to że to w ogóle zadanie nie jest.. ani wpisu do dziennika ani expa po wybiciu.. poza tym Grimbald mówi że i tak mu nie pomogłem wcale...
Od groma nie opłaca się na początku niczego uczyć. Dopiero gdybyś szedł zbijać te trolle za nim, uczysz się pozyskiwania serc. Co do czarnego trolla to zmniejszenie potwora można bardzo szybko dostać na wieży u dextera, chociaż i tak najlepiej jest podprowadzić bestie pod grimbalda i zlasthitować aby dostać expa. Zębacze nie są zbugowane. Jest jeszcze myśliwy gaan koło farmy bengara który również czegoś tam uczy. Ogólnie priorytetem jest rozwijanie umiejętności do walki a nie uczenie się oprawiania zwierzyny.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

VorgPL

VorgPL

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Polecacie jakieś łuki ,miecze na zręczność w r1?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mieczyk od Jory 70 zreki 80 dmg, a luk to długi łuk, ew kompozytowy na R1. Pierscien zlodzieja +15 zreka od Cassi za krwawe puchary daje wiele mozliwosci :)

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zapytanie o początek rozgrywki (...) poza tym Grimbald mówi że i tak mu nie pomogłem wcale...

Od groma nie opłaca się na początku niczego uczyć. (...) Ogólnie priorytetem jest rozwijanie umiejętności do walki a nie uczenie się oprawiania zwierzyny.

Urok RPG'ów z "otwartym światem", każdy gra jak chce bo otwarta budowa świata mu na to pozwala. W patchu 1.3 pl zakochałem się w Constantinie (nigdy wcześniej go nie wybierałem). Daje nam 15 many i przepis a darmową miksturę (czyli 16 punktów nauki jakbyśmy się sami uczyli). Do tego skupuje rośliny i trofea z krwiopijców i polnych bestii. Dlatego właśnie, jak tylko mi się questy w mieście skończą biegnę do Groma omijając wilki (nawet w kotlinie gdzie jest Lester nie zabijam wilków :P ), uczę się u niego pozyskiwania kłów, pazurów, żuchw i dopiero zaczynam eksterminacje wilków i polnych besti. Już na r1 pływam w kasie.

---Gothic 2 Returning---

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Kiedy dostajemy misje "magiczny eliksir" zlecaną przez baala tyona z bractwa?
2. Co daje ta książka za 30000 u nigela?
Btw podoba mi się nowy mieczyk dwuręczny sprzedawany przez nigela - tego mi brakowało :)

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wyzysk już 2 raz to pisze może ogarniesz ze w r1 bosper sprzedaje luk 80 zręczności 120 dmg i żadne inne na r1 nie bezie od tego lepsze :P
Maciuś było już mówione co daje książką a raczej każdy jej tom, bo jest ich 5 i pojawiają się w każdym rozdziale :P
Ten miecz to EE chyba każdy się kapną :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby mi ktos napisac gdzie znajduje sie klucz do magazynu engroma? ten potrzebny do dostania sie do gomeza w poradniku pisze ze nad bramą zamkową na dachu a ja tam ni cholery nic nie widze
ehm niewazne znalazlem :P

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyzysk już 2 raz to pisze może ogarniesz ze w r1 bosper sprzedaje luk 80 zręczności 120 dmg i żadne inne na r1 nie bezie od tego lepsze :P
Maciuś było już mówione co daje książką a raczej każdy jej tom, bo jest ich 5 i pojawiają się w każdym rozdziale :P
Ten miecz to EE chyba każdy się kapną :P

Koleś z obozu myśliwych ( chyba Raff ) sprzedaje lepsze łuki najlepszy ponad 200 dmg, nie pamiętam ile dokładnie.

---Gothic 2 Returning---

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Exp na rzeźniku jest tak masakrycznie zmniejszony za wszystkich przeciwników, czy tylko za tych słabszych typu zębach, topielec?

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Za wszystkich jest 10% bazowego.

---Gothic 2 Returning---

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Eh to znowu ja :P otóż staram sie dostac do wiezy z gomezem i mam klucz do tego pokoju tam sa drzwi  do korytarza i jescze jedne do wiezy i ja nie mam tego klucza od korytarza :/ gdzie on jest? w poradniku ani slowa na ten temat

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Masz temat najczęściej zadawane pytanie może czas najwyższy do niego zaglądnąć bo niema poradnika do returna to coś warda jest przeterminowane

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
whops moj błąd przeoczyłem temat najmocniej przepraszam :)

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Cytat: Tizgar
coś warda jest przeterminowane
No nie we wszystkim jest przeterminowany.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ogólnik wiesz jak tu wlatują osoby znowu z tym samym pytanie jak zdobyć książkę żeby nie wydawać kasy na naukę u kreola przeterminowane info z poradnika warda  :P

Xarcon

Xarcon

Użytkownicy
posty60
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dawać w siłę czy chodzić z piką wodnego kręgu do 60% 2h?

0 użytkowników
Do góry