Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410455 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410455

Odpowiedzi 14149

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
lares da to samo zadanie jako ulatwione wiec tu nic nie tracimy :P
Ale dalej można wybrać między dwoma dodatkowymi misjami - straż lub magowie ognia.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tylko fajne ze przyszedlem ledwo do mysliwych a kła juz nie bylo a nawet z nixem nic nie gadalem...

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tylko fajne ze przyszedlem ledwo do mysliwych a kła juz nie bylo a nawet z nixem nic nie gadalem...
Jle już masz rozegranych dni w grze? Ta misja z nixem jest zjebana, powinno być jakieś powiadomienie ile czasu jeszcze mamy nim wilk padnie.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
@Maciuś Wątpię, aby to tak działało. Ja zajmowałem się Kłem w późnej fazie pierwszego rozdziału i wszystko było w porządku. 

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
to było tak : przyszedlem do mysliwych  z nixem wogole nie gadalem o niczym. zagadalem tylko do falka ktory zlecil mi zadanie skory czarnego trola wiec zanim zabilem go po kilku dniach wracam do falka wszystko pieknie ladnie daje falkowi skore zostalem przyjety do gildii mysliwych mysle ze zagadam do reszty o misjach dla mnie ide pod koniec do nixa a tu nagle patrze a tu kła nie ma O.o...  przed nixem jak bylem pierwszy raz w obozie mysliwych lezal kiel.. ale misjii od niego zadnej nie bralem.. kieł przeciez zdycha i znika jak sie zjebie misje a ja jej nie bralem czyli kiel sobie wyparowal...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja też jak grałem w Returninga na pewno nie wykonałem tego zadania szybciej niż w 7 dni od momentu rozpoczęcia rozgrywki.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Robertboanerges

Robertboanerges

Użytkownicy
posty488
Propsy79
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziwne ja z tą misją nigdy nie miałem problemu. Za każdym razem jak grałem od nowa brałem zadanie z Kłem to zawsze wykonywałem ją w ten sam dzień.

Z mojego chomika można pobrać moda returing i profesjonale finalne spolszczenie i nowy path.

http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Oficjalne+pelne+profesjonalne+spolszczenie+Returninga

A tu 2 łatki do moda 1.3.1 i najnowsza 1.3.2
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Path+do+spolszczenia+pro/Patch+1.3.1

Także można z mojego chomika pobrać nową wersję moda DarkSaga łącznie z spolszczeniem
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Dark+saga+Dark+Saga+1.0.4

Link do moda Złote Wrota
http://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Z*c5*82ote+Wrota

Także z mojego chomika można pobrać Returninga 2.0 plus spolszczenie.

https://chomikuj.pl/robertboanerges/Gry/Mod+do+Gothic+2+NK/Returning+2+PL

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra mam gdzies tego kła...

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
A nigiel Sprzedaje dopiero jak zabijemy bandytów dla gildi kupców tak?

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
opłaca sie kupowac miecz blizny czy lepiej isc po nomada??

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da sie jakos ubic kreola zeby ta ksiazke do jezyka demonow zdobyc ? czy trzeba sie tego u niego naumiec? pozatym czemu te szkelety takie kozackie są. te z dwurecznym mieczem ubijaja mnie na 2 hity :/ to raz a dwa mam ja sobie 180 sily w r4 i tak sie zastanawiam gdzie moglbym wiecej zdobyc typu jakies smocze  korzenia albo tabliczki albo jakies miksturki. zdaje sobie sprawe ze 180 sily i lekki panczerz zabojcy smokow x5 to kpina jak na r4 ale ja tak jakos tyle uzbieralem :P tak wogole to musze przyznac ze jestem pod wrazeniem obrazen mieczy z magicznej rudy sa swietne xD i skad wy tyle kasy macie jak te ksiazki to dla was taniocha :) no i dzieki za pomoc jak zwykle 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Da sie jakos ubic kreola zeby ta ksiazke do jezyka demonow zdobyc ? czy trzeba sie tego u niego naumiec? pozatym czemu te szkelety takie kozackie są. te z dwurecznym mieczem ubijaja mnie na 2 hity :/ to raz a dwa mam ja sobie 180 sily w r4 i tak sie zastanawiam gdzie moglbym wiecej zdobyc typu jakies smocze  korzenia albo tabliczki albo jakies miksturki. zdaje sobie sprawe ze 180 sily i lekki panczerz zabojcy smokow x5 to kpina jak na r4 ale ja tak jakos tyle uzbieralem :P tak wogole to musze przyznac ze jestem pod wrazeniem obrazen mieczy z magicznej rudy sa swietne xD i skad wy tyle kasy macie jak te ksiazki to dla was taniocha :) no i dzieki za pomoc jak zwykle
180 siły to łatwo w drugim rozdziale się osiąga.

Psalm 19

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ty macius do ilu jechales bez bonusow?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Z kłem akcje są od pierwszej wersji returna albo ma się farta i jest albo się niema :P

Maciuś ale nie można wykonać 2 misji na ułatwione przyjecie skoro z próba torlofa pomógł cord mimo ze  pierw  nie prosiliśmy o pomoc laresa to opcje powinny u niego zniknąć to wtedy jest poprawnie :P chyba ze zrobi na odwrót :P

Nigiel handluje po kilku dniach od załatwienia questa z nim związanego :P chodzi o questa od zabójców ten który dostajemy po ubiciu canthara
Czy opłaca się kupować, pytanie brzmi czy potrzebujesz go na teraz i nie jesteś wstanie zdobyć nomada :p

Kreol musi nas nauczyć nie istnieje żadna książka która zrobi to za niego
180 siły i r4 chłopie czego ty tam szukasz nic tam nie zdziałasz tak marna postacią minimum na r4 to 350 siły

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ty macius do ilu jechales bez bonusow?
Jeszcze nie jechałem a dopiero będę jechał :) Ale grając na hardzie zainwestuje w siłe do 84 punktów.

Psalm 19

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
w sumie ten miecz blizny to tak na dzien / dwa do wybijania potworkow bo troche golda szkoda i zastanawiam sie ;P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z kłem akcje są od pierwszej wersji returna albo ma się farta i jest albo się niema :P

Maciuś ale nie można wykonać 2 misji na ułatwione przyjecie skoro z próba torlofa pomógł cord mimo ze  pierw  nie prosiliśmy o pomoc laresa to opcje powinny u niego zniknąć to wtedy jest poprawnie :P chyba ze zrobi na odwrót :P

Nigiel handluje po kilku dniach od załatwienia questa z nim związanego :P chodzi o questa od zabójców ten który dostajemy po ubiciu canthara
Czy opłaca się kupować, pytanie brzmi czy potrzebujesz go na teraz i nie jesteś wstanie zdobyć nomada :p

Kreol musi nas nauczyć nie istnieje żadna książka która zrobi to za niego
180 siły i r4 chłopie czego ty tam szukasz nic tam nie zdziałasz tak marna postacią minimum na r4 to 350 siły
Czyli w normalnym wypadku kiedy np. wzięlibyśmy od laresa opcje z ułatwionym przyjęciem do strażników lub magów to wtedy nie moglibyśmy wziąć tej misji dla najemników od corda?

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Moglibysmy :P wtedy jest opcja na odwrot poniewaz  misje na ułatwienie do najemników mozemy uzyskac na 2 sposoby :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
350 sily heh dla mnie to kosmiczna liczba xD ja to tam noobem jestem co sobie gra na bardzo latwym :D moglbym wiedziec skad tylle sily wziac? bo zgaduje ze nie z pn a mi korzenie i tabliczki to towar wielce deficytowy a orkowe mikstury to tez nie bardzo ze wzgledu na -12 many jablka pozeram na biezaca od tekli to juz 4 gulasze dostalem :) niewiem co moglbym dalej zrobic a rade daje sobie dobrze oczywiscie nie mam zamiaru ubic smokow bo nidyrydy ale orkow to bije ladnie

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
tylko 1 pytanie czy bonusy zaczales wpierdzielac juz na poczatku gry?

0 użytkowników
Do góry