Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4415227 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4415227

Odpowiedzi 14149

Kolka3200

Kolka3200

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś jak zdobyć któraś z tych zbroi ? 
Pancerz Upadłego Rycerza
Pancerz Rycerza Śmierci
Pancerz Lorda Śmierci
Dziurawa Kolczuga 
Z góry dzięki.

Vegenance

Vegenance

Użytkownicy
posty36
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niezła jazda. Nie mam zbroi nowicjusza ciemności i okazało się że po zdjęciu l.szaty maga ciemności i założeniu pancerza bandyty brakuje mi many do założenia lekkiej szaty maga ciemności. Ba, coś się zbugowało i mam ujemne wartości w statystykach obronnych co skutkuje nieśmiertelnością. ^^

Morghar99

Morghar99

Użytkownicy
posty180
Propsy129
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nierozumiem własnie przyszedłem do obozu mysliwych aby dac falkowi czarnego trolla skore a potem powykonywac zadania u innych mysliwych , patrze a obok nixa nie ma wogole kła ? wtf?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wziąles misje z jego uleczeniem ?

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
1.Czy Canthara warto już zabijać w 1 rozdziale czy lepiej poczekać z tym? Czy ma on w późniejszych rozdziałach jakieś ciekawe itemsy?
2. Czy w returningu kiedy przy Laresie wybierze się opcje z ułatwionym dołączeniem do którejś z gildii dostajemy jakąś misje? Chciałem teraz go o to wypytać ale jakimś prawem ta opcja dialogowa mi znikła mimo, że dalej nie wybrałem żadnej gildii :(

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
1. W patchu 1.3 możesz go zabić, nie będzie to miało złego wpływu na nic.
2. Możesz dostać zadania. Jak znikła, to oznacza, że już o coś zapytałeś.

@Morghar99 - najpewniej wziąłeś zadanie aby go wyleczyć i nie zrobiłeś go od razu. Przez to Kieł zdycha.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
1.Czy Canthara warto już zabijać w 1 rozdziale czy lepiej poczekać z tym? Czy ma on w późniejszych rozdziałach jakieś ciekawe itemsy?
2. Czy w returningu kiedy przy Laresie wybierze się opcje z ułatwionym dołączeniem do którejś z gildii dostajemy jakąś misje? Chciałem teraz go o to wypytać ale jakimś prawem ta opcja dialogowa mi znikła mimo, że dalej nie wybrałem żadnej gildii :(

1. Radze Ci go nie zabijać, bo z tego co pamiętam, gdy się go zabije w pierwszym rozdziale, to później Ci blokuje jakieś zadanie związane z gildią kupców.
2.Dostajesz taką samą, jakbyś grał bez modyfikacji

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
1. Radze Ci go nie zabijać, bo z tego co pamiętam, gdy się go zabije w pierwszym rozdziale, to później Ci blokuje jakieś zadanie związane z gildią kupców.
2.Dostajesz taką samą, jakbyś grał bez modyfikacji
Chwilę temu @After wszystko wyjaśnił, a Wy ciągle swoje.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Cytat: juhas
Żeby nie było niedomówień - nic nie blokuje. W poprzednich wersjach zabicie Canthara skutkowało tym, że Halvor nie chciał wykupować od Bezimiennego Złotych i Srebrnych dóbr. Patch 1.3 to zmienia, Halvor nie obraża się.
W Gildii Kupców jest tylko wzmianka o tym, że Sara siedzi w więzieniu przez naszą współpracę z Cantharem. Tak więc mowie jeszcze raz - możesz go zabić bez większych wyrzutów sumienia.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Pytanie i tak było inne możesz zabić ( ba nawet trzeba im szybciej odblokujesz nigela jako handlarza tym lepiej bo on to już ma sporo nowych fantów ) bo jedyne co canthar ma dodatkowego w sprzedaży przez cała grę to amulet +10 do zręczności w R1 potem nic mu nie dochodzi :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co dają te ksiazki u nigela? te za 30.000 zlota? pn? I SKAD JA MAM TYLE WZIAC ? :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Z Cantharem chodziło mi tylko o to czy nie sprzedaje on jakichś godnych fantów w późniejszej fazie gry - Tizgar solved.
Jestem natomiast zniesmaczony faktem, że nie wykonam bonusowej misji z ułatwionym przyjęciem do którejś z gildii mimo, iż nie popełniłem żadnego błędu - opcja po prostu znikła z niewiadomego powodu.

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
PN i inta :P
To grosze im dalej w grze tym więcej ciekawych i drogich przedmiotów będzie się pojawiać dlaczego drogie bo bez 1.3 każdy z nas narzekał na ilość kasy już w r3 miało się po 150.000 i nie było na co tego wydawać :P

Opcja ta znika jeśli nie wykorzystasz jej przy pierwszej gadce z laresem problem ten w nk już istniał dla nk rozwiązał go Sp 1.4 ale return nie suportuje go wiec jest jak jest :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
PN i inta :P
To grosze im dalej w grze tym więcej ciekawych i drogich przedmiotów będzie się pojawiać dlaczego drogie bo bez 1.3 każdy z nas narzekał na ilość kasy już w r3 miało się po 150.000 i nie było na co tego wydawać :P

Opcja ta znika jeśli nie wykorzystasz jej przy pierwszej gadce z laresem problem ten w nk już istniał dla nk rozwiązał go Sp 1.4 ale return nie suportuje go wiec jest jak jest :P
Jestem w 100 % pewien, że opcja ta nie znika jeżeli nie wybierzemy jej w pierwszej rozmowie z Laresem. Ja ją straciłem kiedy porozmawiałem z Torlofem "co sądzą o mnie najemnicy" lub kiedy poszedłem do bractwa i przyjąłem misje z przesyłką dla Lariusa.

Psalm 19

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Tego ci nie powiem ponieważ ja tylko 1 raz w życiu grałem w nk bez SP 1.4 który rozwiązuje problemy z laresem wiec logicznie mówiąc to tez rozwiązuje :P

Dla mnie piłka jest prosta wbijam do miasta zawsze od strony morskiej dla expa i już przy pierwszej gadce z laresem jeśli jestem zainteresowany podstawowa gildia najemnik, paladyn, mo to biorę dodatkowego questa logiczne, jeśli nie jestem zainteresowany tymi gildiami to i tak biorę questa dla najemników bo jego wykonanie nie oznacza jeszcze ze chce do nich przystać :P

A to teraz to inna sprawa to się bierze od razu a nie wtedy kiedy zasadniczo drogi ma się już otwarte i rozwinięte :P
Gadka z torlofem posunęła jakby fabule na tyle do przodu ze ułatwienie nie miałoby sensu trochę to dziwne w SP 1.4 dla nk opcja ta jest aktywna aż do momentu w którym już jesteśmy w gildii :P or dla najemników momentu zaliczenia próby :P

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tego ci nie powiem poniewaz ja tylko 1 raz w zyciu grałem w nk bez SP 1.4 ktory rozwiazuje problemy z laresem wiec logicznie mowiac to tez rozwiazuje :P

Dla mnie piłka jest prosta wbijam do miasta zawsze od strony morskiej dla expa i juz przy pierwszej gadce z laresem jesli jestem zainsteroswany podstawowa gildia najemnik, paladyn, mo to biore dodatkowego questa logiczne, jesli nie jestem zainsteresowany tymi gildiami to i tak biore questa dla najemników bo jego wykonanie nie oznacze jeszcze ze chce do nich przystac :P
Jakie są te dodatkowe misje dla najemników oraz straży miejskiej? Dla magów ognia z tego co pamiętam to trzeba cenny posążek innosa dać Daronowi.
Co do dostania się do Khorinis to polecam wskakiwanie na mur obok bramy - dużo szybszy sposób.

Psalm 19

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Dla Straży miejskiej jest zadanie, z wykryciem złodzieja z Magazynu Paladynów. Dla Najemników, to jak mnie pamięć nie myli Cord załatwia za nas problem ze Strażnikami na farmie Bengara 

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dla Straży miejskiej jest zadanie, z wykryciem złodzieja z Magazynu Paladynów. Dla Najemników, to jak mnie pamięć nie myli Cord załatwia za nas problem ze Strażnikami na farmie Bengara
Cord załatwia ten problem kiedy powiemy mu, że należymy do wodnego kręgu i prosimy go o pomoc. Anyway szkoda :(

Psalm 19

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Czyli mnie pamięć myliła.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
lares da to samo zadanie jako ulatwione wiec tu nic nie tracimy :P

0 użytkowników
Do góry