Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4410739 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4410739

Odpowiedzi 14149

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No dobra a wie ktos skad wziac wungiel w 2 rozdziale na poczatku jarkendaru? czy moze sie nie da?

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zależy ile tego węgla potrzebujesz. Ktoś w Khorinis sprzedawał dwa egzemplarze, chyba Lutero. W spalonej chatce z jaszczurami (tej koło gospody pod martwą harpią) było kilka.

Edit: Żuwaczki polnych bestii przydają się na coś czy można sprzedawać u Constantino ?

---Gothic 2 Returning---

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Zależy ile tego węgla potrzebujesz. Ktoś w Khorinis sprzedawał dwa egzemplarze, chyba Lutero. W spalonej chatce z jaszczurami (tej koło gospody pod martwą harpią) było kilka.

Edit: Żuwaczki polnych bestii przydają się na coś czy można sprzedawać u Constantino ?
Można sprzedawać.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

JeyP

JeyP

Użytkownicy
posty117
Propsy17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kapliczki nie dają już bonusów?

Dzisiaj zacząłem grać, mam kilka dni w grze. Sprawdzałem różne kapliczki i wszystkie opcje pieniężne, lecz nigdy nie dostałem żadnego bonusu.  :hmmm:

---Gothic 2 Returning---

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Mnie tam szczególnie ciekawi czy bonusy z kapliczek dostajemy dopiero od czasu kiedy przynależymy już do jakiejś gildi.

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
W tej kwestii nic się nie zmieniło to dalej działa jak to ktoś kiedyś gdzieś na forum opisał :P
Wegla na pewno można więcej kupić tak jak mowie sprawdzać kupców co rozdział każdego bez wyjątku :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Taa wiem o tym ale mi potrzeba ze tak brzydko napisze w chuj tego węgla do ulepszenia zbroi a handlarze maja tego po pare sztuk i teraz sobie chodze z lekka zbroja najemnika x4 bo nie mam wiecej kwarcytu eh. a tak wogole mam sobie 134 sily miecz dwureczny z rudy(160 dmg)
a smoczy zebacz ani drgnie :/ jestem juz po jarkendarze ale skoro nie moge ubic smoczego to raczej nie ma co sie  wybierac do gorniczej doliny prawda? i jeszcze jedno pytanie :) znalazlem helm co daje zrecznosc znalazlem helm co daje mane a czy darade znalesc helm co daje sile? i uwaga zaskoczenie jescze jedno pytanie! w khorinis mozna znalesc gdzies tabliczke +2 lub +3 do sily? jak tak to gdzie? bede wdzieczny za odpowiec :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mozna +6 mozna hełm ale tylk odla pala ten dla łs jest  dostepny w gd :P
Lepsze armory to ty znajdziesz o ile grasz na 1.3 ale skoro smocze zębacza zabić nie możesz to grasz na 1.3 :p

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

JaNóż

JaNóż

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
To ile trzeba zadawać mu dmg na krycie,żeby go zranić?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
280+ jak dobrze pamietam :P

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
taa gram na 1.3 :) dlatego wogole wrocilem do grania :) ten zebacz mnie przeraza :D lepsze armory znajde? ale ze gdzie ;) aha i znajde je ale w khorinis w 2 rozdzale? mam tez pancerz od kruka jest swietny wymagania tez ma swietne :P potrzebuje jeszcze 400 hp zeby go ubrac i nie mam pojecia skad mam to wziac jagodek tyle nie znajde :P
aha jeszcze cos chodzi o drugie zadanie opekunów jak mam przejsc koło talomona? skoro gdy tylko podejde on mnie zagaduje i sie cofam. Czy może w 1.3 jest innaczej?

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Eliksir życia z Leczniczych Korzeni chociażby? Śledzik z jaskini obok Khorinis zjedzony?  Bonusy z jedzenia wykorzystane? Wino z przepisu z gorzelni? 
Eliksir z jagód to podstawa, ale nie jedyna opcja.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmm eliksir zycia z leczniczych korzeni? to akurat musze wyproboac ale tego trzeba sie naumiec tak? a ja aktualnie mam tylko 10pn sledzik zjedzony wino tez musze wyprobowac ale mam te ksiazke a tam nic nie pisze do dziennika tez nic nie dodalo a i dzieki za pomoc :)

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Eliksir z Korzeni jest do wyuczenia. To ten z podstawki G2NK, z użyciem Szczawiu Krolewskiego.
Z tymi winami to chyba się pomyliłem, bodajże Constantino receptury sprzedawał.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Warto sie uczyc gdy juz za 1 punkt wymagane są 3 Punkty Nauki ? Czy juz bonusy ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
z tym ze teraz szczawiu nie wymaga :P nie wiem jakim chujem można tyle jagód ominąć ale ja przy kruku miałem 1k hp z małym hakiem :P
Sporo mikstur można dostać za jakieś quesy czy kupić np od nigiela :P

Tak o tym amorze z kruka mowa, gdyż jest to best armora na r2 dla każdego :P wooj ewentualnie może w gd pancerz magnata sobie przywłaszczyć lub jako najemnik brać na x5 zbroje ciężką która da gron za uwolnienie

idziesz pod 2H w jarku w jednym z grobowców tych otwieranych będzie 2h sword taniec śmierci ma wymogi jak pamietam 120 siły i zadaje 165 dmg jest to najlepsza bron 2h przed gd no chyba ze masz 180 siły to masz opcje ze smocza zguba :P

Wyzsk wiesz ile raz to pytanie padło na forum naprawdę liczysz na odp ? :P
Ile razy trzeba jeszcze napisać ze gdy nauczymy się do 90 siły lub zreki to jedziemy już na bonusach nic się od nk nie zmieniło poza niwelacja progu gdzie tam bonusy były od 94 a nie od 90 jak w recie

After

After

Użytkownicy
Kuglarz
posty236
Propsy79
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Kuglarz
Cytat: Tizgar
z tym ze teraz szczawiu nie wymaga

To mi umknęło. Zapomniałem.
nie wiem jakim chujem można tyle jagód pominąć ale ja przy kruku miałem 1k hp z małym hakiem

No tą kwestię już pomijam.

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hehe taa duzo jagodek ominolem mam taniec smierci lipaaaaaaaaaa teraz sobie buchnolem mieczyk ze skarbca ognistego smoka 180 dmg i ciulam sobie wungiel na zbroje zastanawiam sie czy konczyc doline czy moze lepiej wrocic do khorinis 

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Jak już zacząłeś to kończ :)

sysek1231

sysek1231

Użytkownicy
posty97
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To kończę! test miieczyka + ciezkiej zbroji zakonczony niezlym sukcesem jestem w stanie ubic orkow wojownikow nawet 3! i tych elitarnych pojedynczo smocze zebacze tez nie straszne ale tyż pojedynczo :P

0 użytkowników
Do góry