Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4414101 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4414101

Odpowiedzi 14149

domen899

domen899

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w takim razie jestem uratowany :) gdzie jest wejście do tego obozu ? bo trochę chodziłem po GD ale nie spotkałem się z nim

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem, mam nadzieję, że pomożecie. Właśnie byłem świadkiem tego jak Asmal zabija Wambo. Grając poprzednio nie należałem do żadnej gildii podczas tego zabójstwa i Asmal mnie nie zabijał. Teraz należę do strażników i Asmal mnie zabija, istnieje jakiś sposób bym się dostał do gildii zabójców? Jeśli tak, to jaki?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Dostaniesz zadanie od strażników miejskich odnośnie gildii zabójców.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

domen899

domen899

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dostałeś zlecenie od andre odnośnie gildii ? a tak poza tym trzeba wiedzieć co mu mówić, bo jak coś mu się nie spodoba to nas zabija :) p.s. też należałem do straży i byłem w gildii

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedzi. :) Pójdę do Andre i może da zadanie. A jak pisałem wyżej sytuacja ma miejsce podczas zabójstwa Wambo, a nie w domu gdzie możemy wybrać kwestię dialogową. :)

Niestety Andre nie dał zadania, złodzieje z gildii też nie powiedzieli mi nic o zabójcach. ;/ Są jeszcze jakieś inne sposoby na dostanie się do zabójców?

domen899

domen899

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
próbowałeś zdjąć zbroje straży i dopiero z nim porozmawiać ? z czego pamiętam casia z gildii złodziei może nam powiedzieć co nie co na ich temat

winke125125

winke125125

Użytkownicy
posty32
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
próbowałeś zdjąć zbroje straży i dopiero z nim porozmawiać ? z czego pamiętam casia z gildii złodziei może nam powiedzieć co nie co na ich temat

Napisałem wyżej, że złodzieje z gildii nic nie powiedzieli. I też wpadłem na pomysł, żeby zdjąć zbroję ale to nic nie dało. :/

No chyba nic nie da się z tym zrobić. Dobrze, że patch niedługo wyjdzie. :P Tylko szkoda, że te godziny na grę były stracone. :P

rbk17

rbk17

Użytkownicy
posty28
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Pytanie odnośnie Engora i Bustera: ile Engor wymaga siły aby mnie tego nauczyć, mam już  120 i wciąż nic(10 pas, 20 biżuteria) czyli 90 z natury. Buster nie chce mi dać zadania abym dostarczał mu rogi cieniostworów choć jestem w 3 rozdziale - bugi?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Fuck logic czego niby engor ma cie nauczyć ze wymaga siły ? zero konkretów ale pls help lol
Bugi a może raczej nie jesteś najemnikiem

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

domen899

domen899

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wie ktoś może gdzie otwiera się kraty w mieście orków co są w pomieszczeniu tym co dowódca ?

why_nott

why_nott

Użytkownicy
posty2
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
domen899 przechodziłem tą grę tylko raz, ale z tego co mi wiadomo to ich otwarcie jest niemożliwe.

Mam problem
Rozdział 1, mag ognia, obywatel. Otrzymałem zadania od Gallahada. Od wszystkich 4 osób mogę dostać zadanie a propos listów, jednak Pan Gerbrandt w ogólnie się do mnie nie odzywa. Sam od siebie nie chce do mnie zagadać, a jak ja do niego się odezwę to jedyną dostępną opcja dialogowa jest 'KONIEC'. Niepamięć na niego nie działa, zmiana odzienia/broni/innych rzeczy też nic nie daje. Zależy mi głównie na otworzeniu wątku zabójców. Czy jest jakaś solucja tego problemu, a jeśli nie to czy może szlachetne kody pomogłyby rozwiązać tą sytuację?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
kraty sie da otworzyc jak mamy problem z czarna ruda w r7 i pojdziemy do ur-thralla to nam otworzy :P

rbk17

rbk17

Użytkownicy
posty28
Propsy1
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
Mam problem
Rozdział 1, mag ognia, obywatel. Otrzymałem zadania od Gallahada. Od wszystkich 4 osób mogę dostać zadanie a propos listów, jednak Pan Gerbrandt w ogólnie się do mnie nie odzywa. Sam od siebie nie chce do mnie zagadać, a jak ja do niego się odezwę to jedyną dostępną opcja dialogowa jest 'KONIEC'. Niepamięć na niego nie działa, zmiana odzienia/broni/innych rzeczy też nic nie daje. Zależy mi głównie na otworzeniu wątku zabójców. Czy jest jakaś solucja tego problemu, a jeśli nie to czy może szlachetne kody pomogłyby rozwiązać tą sytuację?

Na pewno nie rozmawiałeś z nim wcześniej w sprawie pracy? Mogłeś zrobić ten sam błąd co ja i źle poprowadzić rozmowę.

daxey

daxey

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam czy jeśli zdecyduję się dołączyć do jednej z nowych gildii w dodatku będę mógł dołączyć również do jednej z podstawowych zawartych w NK? Mam na myśli paladynów/najemników/magów - chodzi mi o główny wątek fabularny czy bez dołączenia do jednej z podstawowych frakcji będzie możliwe jego kontynuowanie jako np. Nekromanta czy zwyczajnie można być w dwóch gildiach na raz.

Pozdrawiam.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

daxey

daxey

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli wątek fabularny i tak będę mógł wykonać jako ktoś z nowej gildii?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
....
wybierasz gildię w niej jesteś...do konca

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Returning nic nie zmienia pod względem gildii. Wybieramy jedną główną (palladyn, łowca smoków, mag ognia, guru, strażnik świątynny, nekromanta, mag wody) i nią podążamy rozwijając wątek fabularny i kończymy rozgrywke.

Mod dodaje także gildie poboczne i nie ma to znaczenia do jakiej zaczniesz należeć ( w zasadzie powinno się wykonywać zadania dla wszystkich) czyli: gildia kupców, myśliwych, opiekunowie...

daxey

daxey

Użytkownicy
posty12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak mogę grając nekromantę wypełniać główny wątek? Nie chcą mnie nawet dopuścić do Hagena. 

0 użytkowników
Do góry