Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4033256 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4033256

Odpowiedzi 14149

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
i będzie zamknięta nie da się jej otworzyć a przynajmniej nikt nie znalazł na to sposobu dostać się można przebijając się przez tekstury klawiszami kierunkowymi i tak samo tez wychodzimy :P w sumie jest tam stara kamienna tabliczka i kilka pierdołek :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

darek0100

darek0100

Użytkownicy
posty287
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przemiana w chrząszcza, a z powrotem można się teleportować

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zapewne dość powszechny problem z zadaniem z Młotem Terakota bez którego nie posunę się dalej w fabule :v O tyle co z kamiennymi golemami spokojnie sobie poradziłem (grom i po sprawie) to z ich bossem ni ch**. Problem polega na tym, że grom ściąga mu z 1/5 hp, a zwoje znalazłem tylko u Zurisa i Salandrila (w sumie 3, z czego 2 poszły już na golemy przed bossem). Wie ktoś może gdzie jeszcze je znajdę lub od kogo mogę kupić? Bo szukałem trochę i nie mam już żadnego pomysłu. Z góry mówię że bronią obuchową nie da rady, bo zadaje mu nią tyle co nic xd

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bosa Golemów podprowadzasz pod Królową Pełzaczy najlepiej jak ci się uda żeby golem został zablokowany przy wejściu do jej groty i był atakowany przez jej magie. Bd próbował do niej podejść ale nie da rady ponieważ samo go bd cofało jak otrzyma hit z magicznego ataku. Wystarczy poczekać aż mu spadnie hp i na koniec dobić (ja używałem błyskawicy bo jak próbowałem gromem to o dziwo zabijali mnie opiekunowie z góry nie wiem jakim cudem :P) i tam żadnego gromu czy deszczu ognia nie potrzebujesz bo zwyczajnie marnujesz zaklęcia... a królową już normalnie bijesz z mieczyka ot co :D  No i polecam co chwila robić zapis bo może się zdarzyć tak że jednak nie zdążysz go dobić i zrobi to królowa... Wystarczy próbować i jak załapiesz o co chodzi to dasz rade. 

Deathrou

Deathrou

Użytkownicy
posty114
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Naprawdę dzięki wielkie, na to nie wpadłem :D Już ubity

sandboxpl

sandboxpl

Użytkownicy
posty52
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że może kieruje pytanie do niewłaściwego działu ale proszę o pomoc. Mam problem z zadaniem przyjęcia do Wodnego Kręgu. W zwykłej nocy kruka nie miałem tego problemu. Zabiłem Dextera, wykonałem zadania "handlarz bronią" i "gdzie są zaginieni ludzie" ale Vatras ma to w *** . Przyniosłem Nefariusowi 3 ornamenty ale został jeden który jest w posiadaniu Saturasa(sprawdziłem to na kodach). Jednak nie mam u niego opcji dialogowej odbierz ornament. Gdy zabiore go na cheatach Nefarius nie reaguje. Dodam że wcześniej odniosłem ten ornament z Laresem. Niestety nie mam zapisu zresztą to było ok. 4 godziny gry a teraz mam 20. Bardzo proszę o pomoc, mam nadzieje że da się to naprawić.

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wie ktoś, ile potrzeba zręczności, by móc się normalnie skradać i nie być wykrywanym co chwilę? Gram guru i nie mogę dorwać kluczy do wieży w zamku.

Gubernator

Gubernator

Użytkownicy
posty17
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,gdzie znajdę pierścień,który daje szybkość ? :)

W4ldi

W4ldi

Użytkownicy
posty85
Propsy27
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Pierwsza opcja to zrobić zadanie dla myśliwych bodajże w IIR należy zabić w nim dzika a później w nagrode otrzymujemy właśnie Pierścień Dzika lub pierścień Męstwo Innosa [oba dają nam sprint], który otrzymujemy za wykonanie zadania dla paladyna w kotlince pod Klasztorem Zmiennokształtnych (nie pamiętam jego imienia ale robimy dla niego misje z Drakarem orków)

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy po zaliczeniu Świątyni Śniącego będę gdzieś jeszcze potrzebował Ulu-Mulu, czy mogę już kosić wszystkich orków po kolei? I drugie pytanie, oddałem sfery żywiołów Opiekunom i nie mogę zrobić Krzyża Żywiołów, ale Ashtar dał mi róg do przyzwania Senyaka, problem w tym, że przy próbie użycia go nic się nie dzieje. Mam to zrobić w jakimś konkretnym miejscu?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
ulu-mulu do końca gry jest potrzebne, ale kto ci broni bić orków, zasada jest prosta nie możesz bić ich używając ulu-mulu to ze masz go w ekwipunku to niema nic do rzeczy, grunt żeby nim nie bić

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I jeszcze jedno, znalazłem jakąś kamienną tabliczkę orków, kto może mi ją odczytać? Byłem już u Ur-Shaka i nie mogę z nim o tym pogadać.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie kreola.. Jestem już u niego, dowiedziałem się od Xardasa (uprzednio dostając misje od opiekuna) o tym że języka demonów nauczy mnie właśnie ten mag. Jestem u kreola, gadam z nim o języku, mogę się nauczyć, 20PN 4000 golda. I tu jest pytanie, czy kreol dalej ma w sobie książkę która mnie tego języka nauczy? Wiem że wcześniej tak było i nie marnowało się bez potrzeby golda ani PN. Zabiłem go ze 2 razy, co nie było łatwe przez jego sługów, i ani razu nie miał w sobie tej książki... Czy to jest bug czy po prostu usuneli ten "łatwiejszy sposób"?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Teraz tylko uczy niestety :(

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
odp padła dość nie dawno wiec można się trochę wysilić i poszukać

Daemon

Daemon

Użytkownicy
posty81
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szybkie pytanie, jak zabić Kreola? Gram Guru i gdy tylko go zabiję, od razu pojawiają się szkielety, które wykańczają mnie w sekundę. 

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem już w piątym rozdziale i wciąż nie dostaję od Luthero misji  z Sarą, czy to dlatego, że nie wrobiłem jej dla Canthara? I czy to już wszystkie misje dla Gildii Kupców? Na pytanie o innych członków gildii Luthero wciąż mówi, że jeszcze za wcześnie, że trzeba być kimś w gildii, bla, bla. Tak już zostanie?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
byc może dlatego głowy se uciąć nie dam o członkach ci powie jak będziesz miał repe u kupców 10 tego nie da się sprawdzić z poziomu gry ile masz :P

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hm, ale jestem już praktycznie gotowy do wypłynięcia na Dwór Irdorath, żadnych zadań dla gildii już nie mam, więc jak mam zwiększyć sobie reputację u nich?

VergilSparda

VergilSparda

Użytkownicy
posty239
Propsy50
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To dlatego że nie wrobiłeś Sary. Ja ten wątek skończyłem w 3 lub 4r. Po tym Lutero powie Ci kto należy do kupców.

0 użytkowników
Do góry