Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4391484 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4391484

Odpowiedzi 14149

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram Magiem Ognia, czy jest jakiś sposób na zabicie poszukiwacza? Mam rune mała burza ognista, ale prawie nic mu nie robi
To na jakim poziomie ty grasz chlopie?? na normalnym wystraczy cisnac w niego tym z 5 razy i ginie, moze staraj sie ich omijac a w 4 rozdziale nawalaj runa wyjeta z uriziela, pewnie beda na 2 hity bo na normalu zbija im to cale hp

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Albo ma mało inteligencji.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak jak myślałem, pozbyłem się przypadkowo dwóch przedmiotów Grega . Kielich prawdopodobnie opchnąłem Halvorowi (czy był to zwykły, złoty kielich czy jakiś specjalny?), a amulet przepuściłem u któregoś z kupców (jaki to był amulet?).

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak jak myślałem, pozbyłem się przypadkowo dwóch przedmiotów Grega . Kielich prawdopodobnie opchnąłem Halvorowi (czy był to zwykły, złoty kielich czy jakiś specjalny?), a amulet przepuściłem u któregoś z kupców (jaki to był amulet?).

nie byl to jakis specjalny kielich, zloty kielich lub ewentualnie złota misa.

Amulet dębowej skóry
   Obrona przed strzałami: 10
(Zakopany przy obozowisku bandytów w którym przetrzymywany jest Elvrich)

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Albo ma mało inteligencji.
Inteligencji mam 87 a oni mnie 2 razy uderzą i po mnie :/ Gram na normalnym :)

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: elathir w 2013-10-04, 21:30Albo ma mało inteligencji.Inteligencji mam 87 a oni mnie 2 razy uderzą i po mnie :/ Gram na normalnym
No tak oni maja Cie na 2 hity to jest normalne, ale jak oni rzucaja spella to masz czas na to by go ominac na (a lub d) i bijesz wtedy mala ognista burze (u mnie wystarczylo 5 razy)  i robisz unik.
Jak nie chcesz tracic save i jestes pewien ze nie dasz rade, to moge podeslac Ci maga ognia z 4 rozdzialu ktory bije wszystko jak chce. (tez poziom normalny)

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedz grzyby dajace ochrone przed magią :)
 I rob uniki, czyli ty burza ognista i a lub d i znowu to samo. Dasz rade na stowke xd

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Czemu każda przywołana istota mnie atakuje? Myślałem, że jeśli nie jestem magiem i istota nie jest z mojej szkoły magii (nekromanta - magia ciemności na przykład) to tak bedzie. Ale jak już zostałem nekromantą, mam runę przyzwanie goblina - przyzywam - a one na mnie. Czemu no?

LiverpoolFC

LiverpoolFC

Użytkownicy
posty50
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki za rady, rzeczywiście pomaga  :lol: A z tym savem, dzięki obejdzie się :)

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czemu każda przywołana istota mnie atakuje? Myślałem, że jeśli nie jestem magiem i istota nie jest z mojej szkoły magii (nekromanta - magia ciemności na przykład) to tak bedzie. Ale jak już zostałem nekromantą, mam runę przyzwanie goblina - przyzywam - a one na mnie. Czemu no?

masz za malo karmy u Beliara, ile masz karmy?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
szkielet mnie nie atakowal gdy mialem okolo 50 karmy, wiec goblin powinien, bo ja wiem  od 30 juz nie atakowac ? Cos takiego xd zas demon to ze 100 + na stowke.

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
A ja mam pytanie odnośnie łowcy smoków. To prawda że można nim zostać w II rozdziale? ^^ Jeśli tak to jak ;d

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W sumie nie gralem starymi gildiami mając do wyboru ekstra nowe, ale wydaje mi sie, ze raczej niemozliwym jest zostać nim w 2 rozdziale, tylko tak jak bylo w starym gothiczku - w 3. Ale mowie, nie wiem bo nie gralem najemnikami.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Łowca w 2 rozdziale ? raczej nie, ale jak tak to chyba tylko na papierze bo ich zbroi na 500
% nie dostaniesz ;]

Kartograf

Kartograf

Użytkownicy
Nie
posty159
Propsy13
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Nie
Po prostu się pytam, bo gdzieś widziałem jakoby ktoś właśnie napisał o łowcy w drugim ;D

"Jak tatuś zrobi dzióbek to nie ma chuja we wsi!"

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś jak zabić smoka ożywieńca bo w podstawce wystarczało zniszczenie ożywieńca a tutaj nawet żadnych obrażeń mu z tego nie robię?

LET'S ROCK!

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
Grasz magiem czy wojem? Bo to robi sporą różnicę w taktyce?

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Łowcą smoków z dwuręczną bronią.

LET'S ROCK!

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
EE pomoze ktoś z kluczem do zombie gomeza ?
Znalazłem klucz na dachu wierzy po któej wchodzi się po drabinie, ale on nadal nie otwiera drzwi do wierzy z  gomezem, to gdzie on jest dokładnie kurde ?

0 użytkowników
Do góry