Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 4399853 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 4399853

Odpowiedzi 14149

Gomenasai

Gomenasai

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
CytujMoże nie tyczy się to typowo Returninga, no ale. W kanałach, gdzie jest gildia złodziei, są pewne kraty. Jak się stoi naprzeciwko nich, to po prawej jest pomieszczenie, gdzie jest srebro Coragona i łuk Bospera. Za tymi kratami jest łuk i tabliczka, wiec tam się musi dać wejść. Tylko problem - te kraty coś otwiera, czy trzeba kombinować aż dwa zwoje przemiany w chrząszcza, by się tam przedostać (o ile chrząszcz przejdzie pod kratami)? Szukałem przycisków i podobnych, ale nie mogę znaleźć. W google też nic nie ma. x.xMusisz uzyc zwoju przemiany w chrzaszcza, 1 styka bo za kratami znajdiesz 2
Wielkie dzięki. ^ ^ Skoro za kratami jest drugi, to już sugestia sama w sobie, że nie ma otwarcia tylko trzeba użyć zwoju.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nooo, niekoniecznie - jak masz już jakąś runę teleportacyjną...

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy Młot addanosa z jarkendaru może tylko być w 3 świątyniach ? tych 2 z doliny, i tej jednej na bagnach czy w świątyni w kanionie gdzie są ogniste demony też ?

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Młot addanosa z jarkendaru może tylko być w 3 świątyniach ? tych 2 z doliny, i tej jednej na bagnach czy w świątyni w kanionie gdzie są ogniste demony też ?
On jest w swiatyni z kamiennymi straznikami ... u mnie tak bylo juz 4 razy wiec mysle ze to jest  chyba stala lokalizacja.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
CytujCzy Młot addanosa z jarkendaru może tylko być w 3 świątyniach ? tych 2 z doliny, i tej jednej na bagnach czy w świątyni w kanionie gdzie są ogniste demony też ?On jest w swiatyni z kamiennymi straznikami ... u mnie tak bylo juz 4 razy wiec mysle ze to jest  chyba stala lokalizacja.
Ja miałem ten młotek w świątyni na pustyni...

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Cześć, jakim czeladnikiem polecacie być? :).

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, jakim czeladnikiem polecacie być? .
Constantino, ogrom zlota z sprzedazy roslin, zuwaczek, bo grzybow sie nie oplaca sprzedawac. No i uczy mikstury sily.
Do Harada juz sie nie oplaca, (trudnosc zdobycia pretow, a ceny za miecze sa bardzo niskie i tak) (jedyny plus to + do sily)
Do Bospera jezeli chcesz dostac solidny luk (40 dmg- 10 zrecznosci)  i zbroje dzięki ktorej możesz dojsc do myśliwych co daje spore dochody po sprzedaży trofeów.
Ja osobiscie wybralem Constantino bo do mysliwych i tak mozna dolaczyc wystarczy przyniesc skore czarnego trolla.  No ale decyzje zostawiam Tobie.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się zdobyć pancerz orków ?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak zrobisz wątek z Ur-Thrall'em Ur-Gromem, zwiazany z zabiciem Azgalora i uwolnieniem Doliny Cieni, to tak. Gdy po zabiciu azgalora zagadasz z Ur-Thrallem to ci go da.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gralem magiem ognia, nie dal mi go, trzeba byc wojem ?

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fiufiu.. to teraz jestem w dupie, żem tak powiem. Strażnikiem świątynnym nie mialem problemów z dostaniem tego pancerza, moze rozdział miał wpływ na zdobycie pancerza? w 3 go dostałem.. albo jak pisales trzeba byc wojem.. ale musi go dać, na pewno powie coś , że "trzymaj ten pancerz, musisz być silny jak ork, i mieć ochronę orka"? czy coś w tym stylu, po powiedzeniu czegoś takiego, na pewno da zbroję.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie dostałeś bo trzeba było zagadać ,że uratowałeś jego brata(Groma), że nie jest już duchem, czy coś takiego. Pancerz jest na pewno do wyjęcia!

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy
CytujCześć, jakim czeladnikiem polecacie być? .Do Harada juz sie nie oplaca, (trudnosc zdobycia pretow, a ceny za miecze sa bardzo niskie i tak) (jedyny plus to + do sily)
Dwa ale, prętów w tej grze masz nieskończoność w zasadzie. starczy się nauczyć obróbki rudy.
Oraz w średnich fazach ostrzenia otrzymujemy broń, którą można sprzedawać Haradowi. 
Ale fakt faktem, ceny, zwłaszcza dla drogich ostrzy, są już bardzo zbliżone do ty rynkowych.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
CytujCytujCześć, jakim czeladnikiem polecacie być? .Do Harada juz sie nie oplaca, (trudnosc zdobycia pretow, a ceny za miecze sa bardzo niskie i tak) (jedyny plus to + do sily)Dwa ale, prętów w tej grze masz nieskończoność w zasadzie. starczy się nauczyć obróbki rudy.
Oraz w średnich fazach ostrzenia otrzymujemy broń, którą można sprzedawać Haradowi. 
Ale fakt faktem, ceny, zwłaszcza dla drogich ostrzy, są już bardzo zbliżone do ty rynkowych.
No tak ale na poczatku potrzebuje duzo zlota i u harada moze byc z tym ciezko bo do obrobki rudy nieco daleko.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zostan czeladnikiem Constantina, bo ze sprzedazy tych ziol leczniczych i innego badziewia mozna BARDZO duzo zarobic, a i wuczy sie mikstury sily( nie za darmo) oraz jednej darmowej miksturki, zawsze cos ;]

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie zostawaj czeladnikiem Constantina, gdyż w przeciwienstwie do podstawowej wersji Gry, w Returningu jest od cholery nowych przepisów oraz bonusików. Za zjedzenie praktycznie kazdej rosliny w wiekszej ilosci (a predzej czy pozniej nas to czeka, bo chyba nie chcemy np. po ubytku 5 pkt many czy zdrowia uzywac mikstury) dodają nam sie statystki. Oraz chyba w kazdym kolejnym rozdziale lub okreslonym pojawiaja sie nowe przepisy na mikstury, które dają niezłego kopa. Ostatnią rzeczą jaką trzeba robić jest sprzedawanie roslin, grzybów itd, no chyba, ze sie gra na kodach.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To radzisz mu zostac kim ? Czeladnikiem Bospera ? Przeciez mysliwi skupują skóry, Harada ? Na broniach nie zbijesz juz koksow, wiec zostaje Constantino :)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zostań czeladnikiem Harada to jedyny słuszny wybór i +1 siły za free.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
AZ + 1 sily ?. Zostalem czeladnikiem alchemika i mialem kasy jak LODU, po 1500 za glupie roslinkii, ktorych jest WSZEDZIE MULTUM.
Wybor twoj.

Everston

Everston

Użytkownicy
posty51
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam zebrałem wszystkie sfery z gd mam mora ulartu w jarkendarze po rozmowie ze złotym smokiem dostaje róg przywołuje senyak'a rozmawiam z nim pod koniec rozmowy daje opcje użyj mora ulartu potem dobijam go krzyżem elementów i tu następuje problem w jego ciele nie ma kamienia z jego dusza są tylko poty zwój i jego serce ktoś mi powie co robię nie tak??

0 użytkowników
Do góry