Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 3995306 14149

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 3995306

Odpowiedzi 14149

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie są klucze do dwóch skrzyń w zatopionej wieży Xardasa ?
Ile trzeba zręczności by swobodnie wejść do pokoju Engroma po klucz , tak by nie zaatakował mnie potem nikt ?

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
czy warto wybić z mobów wszystkie dostępne krainy w 5 rozdziale i czy da się przekuć uriziel tak żeby był jednoreczny                                                                                                      
edit: aktualnie moja postać wygląda mniej więcej tak
level 56
siła 326
zręczność 175
hp 1380
mp 132
wytrzymałość 75
1h 100
2h 29
kusza 64
wyuczone mam wszystkie umiejętność myśliwskie,kowalskie  kilka mikstur  i  2 dwa runy
pn 41   

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile razy wpisales Marvina ? Z ciekawosci pytam :)

kacperziom

kacperziom

Użytkownicy
posty88
  • Użytkownicy
raz lub dwa ale stat  nie edytowałem

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, skoro wiesz jak używać konsoli, to lej wszystkich równo!

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
Baal Tyon nie daje mi zadania z tym eliksirem wtf? Mam tylko dwie opcje dialogowe : Naucz mnie alchemi i co słychać przyjacielu?

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Baal Tyon nie daje mi zadania z tym eliksirem wtf? Mam tylko dwie opcje dialogowe : Naucz mnie alchemi i co słychać przyjacielu?

trzeba być strażnikiem/guru zeby dostać te zadanie, po zostaniu nim podchodzisz do Baala Tyona bodajze sam do Ciebie zagada

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki! Już się bałem:)

Psalm 19
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Loop

Loop

Użytkownicy
posty859
Propsy173
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jestem w 3 rozdziale, strażnikiem świątynnym, mam naprawione oko, bagienne ziele, wszyscy są w kręgu, nadal nie mam dialogu inicjującego naprawe oka. (Podbijam bo nikt nie odpowiedział na poprzedniej stronie).

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Jestem w 3 rozdziale, strażnikiem świątynnym, mam naprawione oko, bagienne ziele, wszyscy są w kręgu, nadal nie mam dialogu inicjującego naprawe oka. (Podbijam bo nikt nie odpowiedział na poprzedniej stronie).

Wyslij sejwa

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rzuc na Vatrasa zapomnienie, moze bedziesz ial ten dialog ? Ja tak zrobilem z kims tam i dialog sie pojawil :)

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy warto się wogóle uczyć many grając strażnikiem świątynnym? Jeżeli tak to do jakiej ilości? Wiem, że jest sporo bonusików do many więc nie chce marnować punktów nauki jeżeli to nie potrzebne.

Psalm 19

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja bym jako straznik swiatynny przypakowal w hp i dwureczne, mana na poziomie 120 wystarczy, tylko do zniszczenia nieumarlych

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Więc inaczej do jakiej ilości many można dojść z samych bonusów nie ucząc sie jej wcale?

Psalm 19

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Więc inaczej do jakiej ilości many można dojść z samych bonusów nie ucząc sie jej wcale?
200+

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jeżeli można rzeczywiście wyciągnać aż 200 many to nie widze powodów aby się jej uczyć. Dzięki za pomoc :)

Psalm 19

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Można nabić tyle ile chcesz, wystarczy palić fajkę wodną i za którymś zaciągnięciem dostajesz +1 many. I tak każdego kolejnego dnia.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szkoda, że nie wiedziałem o tym wcześniej.

Psalm 19

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja tez nie xd
Kurwa -.- .....

Robertinho

Robertinho

Użytkownicy
posty145
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Można nabić tyle ile chcesz, wystarczy palić fajkę wodną i za którymś zaciągnięciem dostajesz +1 many. I tak każdego kolejnego dnia.

racja, gdy palisz za pierwszym razem, lub ewentualnie po dłuższym niepaleniu można tez +3many wyciagnac, chyba jeszcze bedac Guru i palac codziennie bagienne ziele dostaje sie +1, ale nie mam pewnosci, bo tak na ruskim forum pisalo

Czy warto się wogóle uczyć many grając strażnikiem świątynnym? Jeżeli tak to do jakiej ilości? Wiem, że jest sporo bonusików do many więc nie chce marnować punktów nauki jeżeli to nie potrzebne.

ja przynajmniej z początku do 54 manę podciągnąłem, później fajnie cisnąć do 104, ale długo będzie to trwało, ja ciśnąłem do 92 lub 88, później same bonusy to miałem +300 many (około 330 chyba, na save moze kiedy sie upewnie) fajnie było wchodząc do Khorinis w 7 rozdziale, rzucałeś ten ostatni czar z run strażnika i grupka 6-7 osobowa orków padała (tak mi się przynajmniej "na oko" wydaje, może było o 1 więcej). Zalezy co preferujesz, ja straznika bodajze zrobilem dwurecznego (to w Dworze Irdorath mialem 300 sily, i ~~330 many okolo 170 zrecznosci) i 60% w kuszy, wbite dopiero na Dworze, bo kusza była mi praktycznie nieprzydatna, wolalem, dwureczniaka z mana kto co woli ;p

0 użytkowników
Do góry